Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    19. Ožujak 2020. 16:44

Vrapcic javi se pliz!!!!
    Kaktusica jesi se uspjela ista smirit? 
    Drzite se, uz vas smo!!! 💞💪🏼🥰

• indy34
    19. Ožujak 2020. 16:57

Cure ja sam danas cjeli dan bila zauzeta sa nabavkom lijeka za alergiju koji smije trudnica .pa dok su mi poslali recept pa opet apoteka 🙄.Jel ovde se sve radi sad online ,moja kontrola iduce sedmice je otkazana jel sam bila sad u utrorak u bolnici i sve je uredu .Kaktusica zao mi je zbog tvoje situacije al moramo svi da se strpimo .bolje za tebe i djete i sve ..Moracemo izgleda da zaista prihvatimo situaciju.Samo da prodjemo bar mi bez posljedica po nas i nase bebe ,a stres izgleda necemo zaobici ..Cuvajte se sve i pazite ..

Vucica
    19. Ožujak 2020. 16:58

Curly Sue cestitke na super pregledu!! Lijepo je cuti da sve ide uredno 😊
    Polly nadam se da ce sve biti u redu. Hara i obicna gripa i viroze ne mora biti to... A ti se pazi za svaki slucaj. 

Za uzv meni moja ginekologica uvijek napravi, osim ako je cesce od 1 mjesecno. Bila sam na 4d privatno i onda nedugo nakon toga kod nje zbog skracenog cerviksa i rekla je da mi ne bi radila uzv da ne pretjerujemo sa zracenjem no svejedno ga je upalila na par sekundi samo da baci oko kratko na bebicu dali je sve ok. Mislim da nije do HZZO jer sve imamo razlicitu trudnocu i uvijek se moze opravdati uzv trudnicama, bar se nadam da je tako. I taj put jos mi je rekla da sad pricekam bar mjesec dana prije slijeceg uzv zbog nepotrebnog zracenja. 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 17:02

KAKTUSICA neces se ni okrenut i slat ces nam fotku iz Crikve https://ibb.co/7Rff7Fm (djeca ce bit obrnuto, sin veliki, a kcer mala i drugi pesek, ali isti sastav vas petero na okupu veseli i nasmijani!!) 🥰💪🏼🌵🌵🌵🌵

zmya
    19. Ožujak 2020. 17:11

Joj danas dana!
    Vrapcic javljaj! :fingerscrossed:
    Kaktusice ajoj zao mi je, drzi se, isplaci se, vjerujem da ti je tesko, ali sjeti se da je to sada za vase dobro <3
    Hugs, drzite mi se curke, meni frendovi dostavljaju mic po mic hranu stvari iz ducana, kako ko sto nadje.
    Mislim na vas.

Ivcy1306
    19. Ožujak 2020. 17:18

Hellloooouu curke. 
    Eto i nas dvoje, sad je 100% da je decko.. pokazao je pisu😊🤭 
    Uzv je napravio samo da vidi kako je bebica ali jije mjerio pa ne znamo koliko je momcina tezak i sl.
    Cerviks se jos skratio, sad pise 27mm i U oblika, i dalje strogo mirovanje. 
    Dobila sam heferol, euthyrox, i dalje utrogestane 2x2 i magnezij. 
    Iduci pregled 9.4.

19. Ožujak 2020. 17:23

Dora4

KAKTUSICA neces se ni okrenut i slat ces nam fotku iz Crikvehttps://ibb.co/7Rff7Fm (djeca ce bit obrnuto, sin veliki, a kcer mala i drugi pesek, ali isti sastav vas petero na okupu veseli i nasmijani!!) 🥰💪🏼🌵🌵🌵🌵

Dora HAHAHAHAHAHAHAH pa gdje si to nasla? Genijalna si, stvarno! 🥳🥳 
    Kaktusica mijenjaj profilnu 😂😂

ena0206
    19. Ožujak 2020. 17:26

Evo i mene s pregleda. Nismo napravili 4D ultrazvuk, jer je beban okrenut licem u posteljicu. Kaze doktor da licem spava i mazi se s posteljicom. 😍 
    Tako da od 4D nista ni danas, a ni u buduce, jer on smatra da ce beba tako ostat do poroda, buduci da se vec lijepo namjestio..
    Eto, beba je i dalje 2 tjedna naprednija po mjerama.. 
    Slijedeci pregled 9.4. 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 17:27

Ivcy1306

Hellloooouu curke.
    Eto i nas dvoje, sad je 100% da je decko.. pokazao je pisu😊🤭
    Uzv je napravio samo da vidi kako je bebica ali jije mjerio pa ne znamo koliko je momcina tezak i sl.
    Cerviks se jos skratio, sad pise 27mm i U oblika, i dalje strogo mirovanje.
    Dobila sam heferol, euthyrox, i dalje utrogestane 2x2 i magnezij.
    Iduci pregled 9.4.

Super!!  zao mi je za cerviks, ali samo miruj strogo i vjerujem da ces se docepat sigurnih tjedana 🥰💪🏼💪🏼💙💓
    Heferol zna zatvarat(probava), ne znam jel se i on kupuje ili ne, ali Kendural C je najbolje zeljezo i najbrze se apsorbira i dize zeljezo u krvi 😉 magnezij vec uzimas ili tek kreces? Najbolje iskoristiv oblik je citrat! Kazu da je Kendural C najbolji, naravno ako ga podnosis, nasoj Vrapicic nije bio dobar i morala je prestat..
    Takodjer, eutyrox uzimas ujutro nataste pola sata prije jela. Mene su i doktori i magistra u ljelarni upozorili da onda zeljezo uzimam nevecer sat/sat i pol iza jela! 
    Mozda se jos i Fluffy javi stogod na temu rec, ja ti pisem svoje iskustvo i preporuke nekoliko doktora..sorry ako sam navalila, mozda ti je sve isto rekao i tvoj doktor! 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 17:28

ena0206

Evo i mene s pregleda. Nismo napravili 4D ultrazvuk, jer je beban okrenut licem u posteljicu. Kaze doktor da licem spava i mazi se s posteljicom. 😍
    Tako da od 4D nista ni danas, a ni u buduce, jer on smatra da ce beba tako ostat do poroda, buduci da se vec lijepo namjestio..
    Eto, beba je i dalje 2 tjedna naprednija po mjerama..
    Slijedeci pregled 9.4.

Zao mi je sto nisi dobila slike tog slatkog malog liceka, ali glavno da je sve redu (jos je decko, jel da??)!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.