Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    18. Ožujak 2020. 10:58

Rio13

Vrapcicmoj muz je Zdravkeca i Vilia komentirao s frizurama 🤣 kaze, pas mater, oni se podsisali fino a ja nemrem na sisanje. Ponudila sam se biti njegov osobni frizer kojeg vjerojatno i ministri imaju, al nije pristao 🤷🏻‍♀️ Reko budi cupav onda sto da ti radim

Hahahaha,moj je isto u drami,ali nisam zavrsila rečenicu da cu ga ja, vec je vikao Nećeš se ti učiti na meni😂😂

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 11:05

Meggy mogice i to, da je nestalo  zaliha 😔
    Rio hvala ti puno, baa cu provjeriti s bankom 😘
    Vrapcic jesi me nasmijala, a bas sam i ja primjetila da ministar danas nekako posebno sjaji, a to zbog frizure 😆 A Maric ima fensi smensi frizuricu  a Plenki ko iz 60-ih 😂
    Ja isla jos za svaki slucaj kupiti vrecicu hrane za psa i pelene i malo onih slastica.

Alisanazemlji
    18. Ožujak 2020. 11:19

anav05

Alisanazemlji

Cure, hvala vam! ❤️
    Evo, čekam treće vađenje krvi. U breyeru sam.
    Nitko se ne smije zadržavati unutra nakon pretrage.
    Sama sam u čekaoni. Svi smo sa maskicama! Totalni sf! Obzirom da sam došla pješice i nisam autom dopustili su mi da budem s njima u laboratoriju. 😊
    Preporučam da ikako možete, da obavljate privatno. Nema gužva. Svi čekaju ispred laboratorija dok ne dođe red na njih.

Hm,hm…ti si u onoj zelenoj vestici možda, ako si u Breyeru Bundek?😅😁😁
    Ja sam bila jutros vaditi krv😊😊

Ana, da, bila sam tamo od nekih 7.20 do 10h.🤓
    Cijelo vrijeme sam bila unutra. Bila sam sva u crnom sa bijelom maskicom. 
    Kad si ti bila?  Kako si izgledala? 🤓

Curka je ❤

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 11:21

Kaktusica valjda kako se sve razgrabilo, tako da je i u Tvornici očito sve prodano. Joj da ministar baš sjaji danas nekako 😊 A dobro veliš, Marićeva zurka neka fensi, svaka dlaka na svom mjestu, eh da moju kosu vodi kak izgleda otvorio bi mi jedan salon samo da se sredim malo 😂  Plenki drži do retro stila, razbarušen nonšalantno 😂😂😂 Joj Kaktusica pukla sam totalno 🤦‍♀️🤷‍♀️😅

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

18. Ožujak 2020. 11:23

Kaktusica i ja sam jutros oko 7 zapocela narudzbu na tzh i nije mi dalo da stavim vise komada nekih artikala kao npr. psenicno integralno brasno pise zalihe ogranicene tako da je vjerovatno nestasica na zalost. Ja cu onda (ako uspijem napraviti narudzbu) kliknuti opciju da platim pouzecem.. a ti ih nazovi i objasni. 
    Rio 11 godina sam ga molila da ga ja osisam, ma niti cuti, i evo ne znam ni sama kako sam uspjela jedne veceri prije godinu dana nagovoriti ga i od onda nece kod frizera. Ali ja u zivotu nisam vidjela zabrinutiju facu nego te veceri 🤣 I psa sisam, i on je jadan uvijek zabrinut.

Alisanazemlji
    18. Ožujak 2020. 11:23

Cure, stigle su mi nalazi sa OGTT - a.
    GUK natašte mi je 5,2, dakle, povišeno (granica je 5,1)
    Glukoza nakon 60min 6,6,
    Glukoza nakon 120 min 6,2.
    Izgleda da je ovo zadnje dvoje unutar ref. vrijednosti. 
    Kako biste to protumačile? 
    Čini se da nemam gestacijski dijabetes, ali bih trebala pripaziti na prehranu?

Curka je ❤

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 11:24

Cure provjerite imate li lijekova i dodataka trudničkih koje pijete, ukoliko bude nestašica istih... Ja ću evo muža poslati po Elebaby i Magnezij. Ostalo mi još skroz malo.

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    18. Ožujak 2020. 11:28

Rio moramo misliti i na nase cupavce 🥰🐕🐈🐶🐱
    Ipak sam ja nesto smrdala s narudzbom, ustvari  narucila sam toga za 309kn pa dosla do naplate i odustala jer mi zvonio mob i sva sam se sperljala i onda isla ponoviti narudzbu i dodala jos nesto i racun je bio ravno 400kn. I onda dobijem mail da je narudzba uspjesno naplacena i ide u daljnju obradu a nakon minute dolazi novi mail da je narudzba otkazana/napalata neuspjela. Pa sam.po iznosu racuna skontala da je to to. Glupa poluplavusa 👱‍♀️ Nemam ja vremena za frizeraj ko Maric i Vili.
    Jao, mene curka od jucer tako lijepo buba, bas uzivam, kao da me smiruje u cijeloj ovoj histeriji. Misica moja mala 🥰
    Dora priznaj da ti je onaj Bueno od jucer sjeo ko budali samar 😆 Ja rekla muzu nek mi kupi zalihu slatkog a on uzeo 10 cokolada nekih vulgaris. Reko "aloo, kinder bueno, rafaello, leo, to ocu!" 😆

• anav05
    18. Ožujak 2020. 11:29

Rio13

Vrapcicon je to odma skuzio, a jos nije doma haha. Jbg, kako radi u kuhinji hotela, higijena i urednost su mu na prvom mjestu. Kad neces da te zena sisne, onda hodaj cupav okolo 🤷🏻‍♀️
    Anavo uopce ne kuzim u cem je problem da ih malo sisnemo. Kad sam bila jadna i depresivna nakon operacije kuka, on je meni frckao kosu i pravio frizure da si budem lijepa. Ako sam ja njemu dala figaro u ruke, moze i on meni skare i masinicu

Pa jelda?
    To i ja kazem😁

Rose1
    18. Ožujak 2020. 11:30

Vrapcic da, ja sam si bas danas kupila da imam tabletica za mjesec dana
    P.s. bas mi drago da si vesela, bar se tebi smije.
    Alisa hm, to je stvarno minimalno iznad granice, znat ce doktorica, zovi pa nam javi
    Rio odlicno, bolje da nije s ljudima 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.