Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    18. Ožujak 2020. 11:40

kaktusica

Rose1

Kaktusicakad se tebi pocelo smirivati po nogama i guzi??? I sta lisaj ne uzrokuju gljivice??? Ja ju pitam jesu to gljivice, ona meni da ne, nego lisaj…ja nis ne kuzim🤷‍♀️sory cure, utlacila vas
    Ponovila sam post, mislim da nisi vidjela

Jos uvijek imam na guzi/bedru. Manje ali je jos tu. Traje to meni nekad i mjesecima. A Plymicola nemam, mazem uljem jer ako muza jos jednom posaljem u apoteku rastat cemo se 😆

Ok, hvala ti!!! Onda cu jos neko vrijeme mazati canestenom...ne vidim jos promjenu, mozda manje svrbi
    Hahaha jadni oni s nama😂🤣😂

💙

Vucica
    18. Ožujak 2020. 11:41

Alisanazemlji

Cure, stigle su mi nalazi sa OGTT - a.
    GUK natašte mi je 5,2, dakle, povišeno (granica je 5,1)
    Glukoza nakon 60min 6,6,
    Glukoza nakon 120 min 6,2.
    Izgleda da je ovo zadnje dvoje unutar ref. vrijednosti.
    Kako biste to protumačile?
    Čini se da nemam gestacijski dijabetes, ali bih trebala pripaziti na prehranu?

Meni tako na prvom nalazu bilo cak malo vise 5.6 tako nesto i Dr preporucila dijetu (koje se ja nisam drzala jer od svih mucnina malo sto sam mogla jesti) I na ogtt prvi bio 4 i nesto sitno i sva 3 u granici, sve super. 

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 11:42

Rose a poludjela sam, ne znam više što bih od sebe pa sam pukla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ej imaš li aloe vere čiste možda? Znam kad je jednom mene neki osip na moru bio ulovio po leđima, aloe vera me spasila bila... U dan dva me prošlo skroz! Također treba pitati Fluffy za savjet. A kamilice recimo da skuhaš i ohladiš u frižider, pa se njom trackaj? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    18. Ožujak 2020. 11:42

Kaktusica, sram ga bilo s tim čokoladama, ja sam isto svom rekla ako ikad odluči kupiti mi nešto da nije Kinder ili Raffaelo da to znači da me uopće ne voli 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    18. Ožujak 2020. 11:44

eovyn

Vrapčić123 znam da ste sve već pisale, ali koji ti magnezij piješ? Ja pijem onaj od magnezij direkt 375 pa me zanima da li bi bilo bolje uzeti neki drugi?
    Đabe meni sve knjige iz knjižnice kojima sam se naoružala kad mi je zanimljivije čitati vas od bilo čega drugoga. i plaćem s vama i smijem se i psujem
    Ja sam inače na izmaku snaga, ne smijem se žaliti jer ako ništa barem sam u svojoj kućici, ali nikako odspavati, nočas se digla u 2, odplakala pa sišla u boravak. muž se digao u 5.30 i natjerao me da popijem normabel pa sam upsijela još sat vremena ubiti oko. ovo moje sra*e s rukom je do karplanog tunela i boli za pop***** sve gore. kao da mi netko skida meso s kostiju, i onda kad se ustanem i pokrenem je ok, samo trnce osjećam. prije spavanja me on izmasira i popijem taj magnezij, a sad si razmišljam da možda popijem i lupocet, čisto da malo bolove umanjim, što mislite?

Joj, bas mi zao sto te ta bol muci, mogu misliti kako ti je, paracetamol smijrmo pa mozes probati po meni...
    Poceli su dosta preporucavati Roidakal, ja ga trenutno pijem i jos par cura ovdje. Hvsle cure i Mg solgar

💙

Rose1
    18. Ožujak 2020. 11:49

Vrapčić123

Rose a poludjela sam, ne znam više što bih od sebe pa sam pukla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ej imaš li aloe vere čiste možda? Znam kad je jednom mene neki osip na moru bio ulovio po leđima, aloe vera me spasila bila… U dan dva me prošlo skroz! Također treba pitati Fluffy za savjet. A kamilice recimo da skuhaš i ohladiš u frižider, pa se njom trackaj?

Hahahaha, tako treba, neka, ja danas u banani, ici cu malo spavati pa na sunce ispred kuce...hvalaaa🤗nemam alou, mazat cu jos malo s canestenom, melemom i nevenom pa cemo vidjeti kroz par dana

💙

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 11:52

Kaktusica joj vi koji imate ljubimce i djecu morate i na to misliti... Uf, ja bih sigurno nešto zaboravila... 🤦‍♀️
    A da, dobro se naoružati, evo baš vidim još 12 oboljelih... Možda budemo doma mjesec dana. 😳 Meni također sve to isto, eto pijem taj Solgar jer mi ne pada teško na želudac pa se držim njega. 🤷‍♀️
    Eovyn ja ti pijem Solgar magnezij, od 200 mg. Inače pijem jednu na dan, no ovih dana pila po dvije otkako me te kontrakcije zezaju. Joj vjerujem da te boli ruka, a sigurno si pitala što smiješ popiti za to sada u trudnoći? Vjerojatno je ovo sve za trudnice vrlo blago... Joj baš mi je žao. 😔😔😔

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 11:55

Rose odmori se lijepo i odmah ćeš biti bolje. San nekada puno znači.😘

• CurlySue
    18. Ožujak 2020. 11:56

eovyn

Vrapčić123 znam da ste sve već pisale, ali koji ti magnezij piješ? Ja pijem onaj od magnezij direkt 375 pa me zanima da li bi bilo bolje uzeti neki drugi?
    Đabe meni sve knjige iz knjižnice kojima sam se naoružala kad mi je zanimljivije čitati vas od bilo čega drugoga. i plaćem s vama i smijem se i psujem
    Ja sam inače na izmaku snaga, ne smijem se žaliti jer ako ništa barem sam u svojoj kućici, ali nikako odspavati, nočas se digla u 2, odplakala pa sišla u boravak. muž se digao u 5.30 i natjerao me da popijem normabel pa sam upsijela još sat vremena ubiti oko. ovo moje sra*e s rukom je do karplanog tunela i boli za pop***** sve gore. kao da mi netko skida meso s kostiju, i onda kad se ustanem i pokrenem je ok, samo trnce osjećam. prije spavanja me on izmasira i popijem taj magnezij, a sad si razmišljam da možda popijem i lupocet, čisto da malo bolove umanjim, što mislite?

Zao mi je sto te tako boli 😐 uz Mg i normabele zapravo nemas sto drugo sto bi pomoglo u opustanju misica jer su oni ti koji pritiscu zivce, lupocet tu nema efekta. Probaj u toplu kupku na 15-20 min i svaki dan odradi vjezbice (10 min) za rameni pojas i karpalne tunele. U pocetku boli ko vrag jer aktiviras misice, ali ih time mices sa zivaca koje pritiscu. 

• indy34
    18. Ožujak 2020. 12:01

E drage moje samo dase javim ,nalazi su moji sa Ogtt stigli na adresu 🤗 .sve je uredu ,radili su cak i taj test na toxoplasmu i negativno sve ..secer je uredu ,samo su poviseni leukociti .treba dasu 10 a kod mene 11.al kako sam naravno odmah pogledala na gugl.to je normalno u trudnoci ..tako da i to imam sad iza sebe ..idemo dalje kako kazu za iste pare 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.