Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    18. Ožujak 2020. 10:38

Dora4

Marta14

Cure help!
    Ne znam ak ce otvoriti: https://ibb.co/9rPnkdF
    Uglavnom vaginalete mlijecne kiseline, Gynial Activ. Stavila sam sinoc i jutros iscurilo vodeno, bas dosta kad sam ustala, i kasnije u 2x pomalo. Da li je koja slucajno koristila? Strah me da nije plodna

Bok Marta!
    Nazalost nisam koristila pa ne znam, a tko ti je i zasto propisao to? Mozes li nazvat doktora pa pitat, to ti je najsigurnije?!
    Mozda ti je samo rodnica odreagirala na vaginaletu, ne vjerujem da je plodna, ali ovako napamet je tesko procijenit ista. Jesi li procitala upute o lijeku, jel mozda navedeno u nuspojavama takvo sto..

Evo uspjela sam dobiti.. Kaze da je to normalno kod tih vaginaleta. Srecom, jer prosli porod mi je tako krenuo i bas sam se prepala!
    Hvala cure ❤️

Rose1
    18. Ožujak 2020. 10:41

Kaktusica kad se tebi pocelo smirivati po nogama i guzi??? I sta lisaj ne uzrokuju gljivice??? Ja ju pitam jesu to gljivice, ona meni da ne, nego lisaj...ja nis ne kuzim🤷‍♀️sory cure, utlacila vas

💙

Rose1
    18. Ožujak 2020. 10:42

kaktusica

Znacumi, napravila narudzbu na Tvornici zdravlja, platila karticoam i stize za 2 min mail da je narudzba otkazana, a uredno su mi skinuli 400kn i naplatili. I sta sad da radim? Jel to automatski pa ce mi naknadno vratiti? Radi se o Dinersu. Super, a bas sam narucila krcato toga jer je nas ducan opustosen. Vrapcic ti si me bila pitala, trgovina s Nutrigold proizvodima kod nas se zove Butiga zdravlja.

Hm, zovi ih, sigurno ima neki broj. Rijesit ce se to, ne brini, ali zovi

💙

yvette

kaktusica

Znacumi, napravila narudzbu na Tvornici zdravlja, platila karticoam i stize za 2 min mail da je narudzba otkazana, a uredno su mi skinuli 400kn i naplatili. I sta sad da radim? Jel to automatski pa ce mi naknadno vratiti? Radi se o Dinersu. Super, a bas sam narucila krcato toga jer je nas ducan opustosen. Vrapcic ti si me bila pitala, trgovina s Nutrigold proizvodima kod nas se zove Butiga zdravlja.

Meni se dogodilo sa Shoe-be-do da su skinuli novac pa artikla nije bilo. Oni su brzo stornirali ali sam cekala nekoliko radnih dana da banka provede. Trebao bi ti doci neki mail od njih ako si registrirana, a ako nisi nazovi i pitaj kada oni storniraju i koliko otprilike treba banci

Vrapčić123

Kaktusica ima li kakav kontakt za nazvati i provjeriti, pa odmah zvrcni čak. Vidiš ja sam neki dan uspjela sve naručiti i stiglo sve. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• CurlySue
    18. Ožujak 2020. 10:43

Rose, ma samo da prode, pa sta god pomoglo. 😊
    Vrapcic, 😂😂😂  drago  mi je da je raspolozenje na bolje.
    Dora, evo necu sve, samo malu uzinu https://ibb.co/SsQQk1Z 😂🙈 kad vec nisam vani na suncu 

Vucica
    18. Ožujak 2020. 10:44

kaktusica

Kaktusica bas planiram i ja naruciti od njih onu ciklu u prahu, jesu napisali zasto je otkazana narudzba? 

Maggy_1
    18. Ožujak 2020. 10:47

Vucica

kaktusica

Kaktusica bas planiram i ja naruciti od njih onu ciklu u prahu, jesu napisali zasto je otkazana narudzba?

Meni je Tvornica zdrave hrane kod ulaza u zgradu i bio danas muž, kaže police poluprazne. Možda su u deficitu s robom. 

dana130
    18. Ožujak 2020. 10:47

Jutro curke. Bas ste se raspisale, a nisam sve u komadu citala pa nisam ni pisala sta kome odg 🤦‍♀️
    Polly cestiram na urednom pregledu, te sretno svima danas koji imaju.
    Kaktusice vjerujem da bi i ja isto na tvom mjestu napravila. Sto se krve grupe tice ja sam poz, muz neg, ali mi je ira pozitivna pa idem svakih 8 tjedana vadit krv i pratit stanje, i gin i doktorica sa transfuzijologije su rekli da ne brinem, sve jenpod nadzorom, samo pratiti.
    Cure sjecam se da ste pisale o kolostrumu, meni jd nocas procurilo iz lijeve cicke, skuzila jutros, da me zasvrbila bradavica, povukla majicu i bas zabolilo jer se zaljepila majica za bradavicu kako se natopilo 🤦‍♀️ kad je vama pocelo curiti. I jel i vama samo iz jedne?
    Imam osjecaj sto se vise trudim bit na lijevom boku, da nocnprovedem na desnom, vec 5 dana cca se budim na desnom, valjda to nije problem.
    Vrapcic, drago mi je da si ovako raspolozena.
    E da, sto se kolica tice, znam da smo nas par spominjali stokke xplory, neki dan je netko one druge odnstokke kupio u lesnini i da me ubijete je mogu se sjetiti. Uglavnom, jos prije mi je netko preporucio ovaj, ducan iz zg, pa sad imaju neke akcije, a i za kosaru, za ovu curu koje se ne mogu sjetiti 🙈🙈 cak im je i jaje ne popustu ak ose uzima s kolicima, sto mi isto ide u prilog, tako mi treba jaje. Ispadne mi cca 350 kn skuplje nego da narucujem iz mali zakladi, pa cu jos vidjet sto i kako, ali tamo ne dovijem suncobran, a dobro ce doci. Ali ovo su mi slatke brige.
    https://ibb.co/JvgwRyt
    Ne znam da li je netko spominjao, ali odnsutra u lidlu imaju, trudnicke majice, i jabsam mislila malar jednu posteljinu za bebicu uzet 🥰

Baby girl 💜

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 10:55

Rio haha, 😂😂😂 Ma poludi čovjek doma očito, pa evo primjećujem sve takve gluposti od ležanja 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.