Mrvicak a sta da ti svom dragom lijepo predlozis da nađete zenu koja ce dolaziti i sređivati vam stan a on neka fino plati kad vec ti ne smijes a on ne zeli? 🤔
To je zaista dobar prijedlog, ali ne mogu nikako podnijeti stranca u stanu. 🤦♀️
Promijenit ću ja njega. Vidjet ćete kako ću ga hvaliti za dva tjedna. Hahhaha
Mila jel se sjećaš kako su bile kod tebe te kontrakcije? Jesu li bile pravilne? Koliko te bolilo?
Mirta čestitam na curici 💜
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvicak a sta da ti svom dragom lijepo predlozis da nađete zenu koja ce dolaziti i sređivati vam stan a on neka fino plati kad vec ti ne smijes a on ne zeli? 🤔
To je zaista dobar prijedlog, ali ne mogu nikako podnijeti stranca u stanu. 🤦♀️
Promijenit ću ja njega. Vidjet ćete kako ću ga hvaliti za dva tjedna. Hahhaha
Evo razumijem te u potpunosti. Meni su istu stvar predlagali jer sam opasna za ciscenje i bas kontrol frik pravi, a muz oce napravit, ali ga po cijele dane nema jer sljaka...ali isto ne mogu podnijet da mi se netko nepoznat mota po stanu!
Samo ti njega stisni pa da mu i spomenik dignemo kako je divan!! ☺️
Laku noc sad za stvarno (to kazem svaku vece aaaa) 😋😘😘
Dora popila magnezij i malo ležala, kao da se malo primirilo. Doktor nije odgovorio, zvala ordinaciju, očito je dežuran čim nije u ordinaciji. A čekam jutro, pa ću vidjeti..
Vrapcic, ne mogu ti odgovoriti jesu li bile pravil e jer pojma nisam imala da mogu biti opasne posto me nije jako boljelo, ali sjecam se da su bile česte kroz cijeli dan. Znalo bi me samo jače zaboljeti na par sekundi i onda bi me popustilo. Tek na redovnoj kontroli kad su me spojili na ctg odmah su me zadrzali u bolnici jer su bile kontinuirane i u pravilnim razmacima. Uspjeli su mi ih smiriti do 38.tjedna kad mi je pukao vodenjak
Mrvicak bilo bi super kad bi mogla naci nekog zgodnog zafrkanta koji bi kao dosao cistiti stan... da vidis kako bi ti se brzo muz predomislio i krenuo pomagati 😅. Salim se malo, nemoj zamjeriti, vjerujem da ces ga urazumiti ♥️
Dora odmori se i laku noc ☺️
Dora odlicno za ogtt🤗🎉🎊
Vrapcic javi nam sutra, super sto se smiruje
Cure idem jos malo gledati tv pa u krpe💤💤💤lijepo mi se naspavajte
💙
Mila jel se sjećaš kako su bile kod tebe te kontrakcije? Jesu li bile pravilne? Koliko te bolilo?
Mirta čestitam na curici 💜
Žao mi je što nisi dobila povratnu informaciju od doktora, ali ako te stvarno to bude i dalje držalo odi se javiti na hitnu. Mene je koja doktorica baš prestrašila, sada mi je čak i drago jer sam u međuvremenu čula od poznanica toliko priča u kojima su im bh k napravile neko sr.... Najčešće je to bilo otvaranje i ležanje u bolnici uz prepare
Mrvicak bilo bi super kad bi mogla naci nekog zgodnog zafrkanta koji bi kao dosao cistiti stan… da vidis kako bi ti se brzo muz predomislio i krenuo pomagati 😅. Salim se malo, nemoj zamjeriti, vjerujem da ces ga urazumiti ♥️
Dora odmori se i laku noc ☺️
Hahaha mislim da bi se na podu onda mogla i gledati koliko bi sjajilo zbog ljubomore 🙈😂😂😂
Curke hvala na podršci 😘😘😘 Idem danas ranije spavati. Javim vam sutra situaciju 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji