Anavo, slazem se, tako i ja. Necu se opterecivat oko toga, samo laganini. 😊
Trudy, ne mogu vjerovat kakav komentar od medicinske sestre... Svega sam se naslusala, ali me svjedno svaki put sokira nesto takvo. Jednostvno ne kuzim taj poriv da ti netko namjerno unisti dan i raspolozenje. Skroz bezveze.
Haj cure, samo da vas pozdravim. Uglavnom se navečer uhvatim foruma pa nadoknađujem propušteno 😅
Ja sam danas i jučer bila u drami jer sam bebača slabije osjetila, a inače me udara i javlja se non stop. Srećom, javio se večeras i od tad je aktivan kao i inače. Nekako uvijek kad ga kroz neko vrijeme ne osjetim, sjetim se naše drage A i odmah me panika opere. Često mi je u glavi i nadam se da su dobro ona i muž.
Evo, htjela sam se mrvicu izjadati, a vidim da nam nema novih krafnica, opet malo pauziraju 😘
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Curke drage samo da vam poželim laku noć! Lijepo spavajte! 💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Anavo, slazem se, tako i ja. Necu se opterecivat oko toga, samo laganini. 😊
Trudy, ne mogu vjerovat kakav komentar od medicinske sestre… Svega sam se naslusala, ali me svjedno svaki put sokira nesto takvo. Jednostvno ne kuzim taj poriv da ti netko namjerno unisti dan i raspolozenje. Skroz bezveze.
Mah, na jedno uho udje na drugo izadje 😁 mislim, ja sam zbilja jedva dosla doma 😄 i tu vecer sam jedno sat vremena isplakala sve suze svijeta i to je bilo to 😁
Drage krafnice samo da se javim da sam ziva 😊. Meni su nakon carskog dali upute oko steznika, da se nosi samo kad se hoda, za vrijeme babinja. Duze od toga nije preporucljivo. I preporucili su mi stavljanje na rez Mepiform flastere. Ja se u prvoj trudnoci nisam pazila nakon poroda i dobila malu trbusnu herniju i zato mamice samo pomalo da se i vama slicno ne dogodi.
Sve ste mi zgodne na slikama 👍🥰
Meni malac jos stagnira sa kilazom, al lijrpo jede, povecala sam mu sa 500ml na 620ml u 24h.. Inace lijepo puni pelene nije zut a kilice ce valjda uskoro krrenuti 🤞
Vidim neko zatisje sa bebicama… Sad kad krene 😍
Kako se dobije hernija, jeli od dizanja tereta? Ja ne nosim nista osim bebe, ali napravim sitnice po kuci, rucak, sude, posteljina... Valjda od toga ne moze biti nista 🤔
Btw jeli koju mamu boli vulva? Meni je natecena od samog pocetka, sve oko klitorisa. Boli na dodir. Ne znam jeli to uretra ili su to usne gore na vise na samom pocetku, a vidim i dole usne da su na jednu stranu skroz izdeformirane i natecene. Smeta mi ta natecenost, bas nelagodan osjecaj. Prepala sam se i najradije bi u urologa. Stavljali su mi kateter pa me strah jesu sta zezli. Ima li netko slicnih problema? Gacice mi smetaju tako da sam stavila jedan veliki nepropusni podlozak i sada sam botomless i luftam ranu.
Vidim da ste opet na kilama. Ja sam se iznenadila danas kad sam stala na vagu, -11 kg. Imam samo 3 kg do predtrudnicke kilaze, ali sam tijesto. Od korone mirujem. Svi misici su mi atrofirali. Apetit sam izgubila nakon poroda. Tjeram se jest zbog dojenja, ali mi se uopce ne jede.
Btw, stalno zaboravljam 🙄
Cure iz Ri ne znam ako ste vidjele da su u kbcu objavili da ponovo dopustaju posjete. Samo je ograniceno na jednu osobu po danu u trajanju od 30 min
Rio, a vjerujem. Ali ja sam si vec nasla polozaj za sjest i peglat, pogotovo to maleno. A ja cu pokusat i bodije nabaciti na male vjesalice 😂 haljinice svakako, a hlacice/tajice posloziti 😁 mi imamo od prije ormar, pa ce odmah sve u njega.
Rita, daj me podsjeti, ne znam da li si pisala. A zasto mirujes, preporuka od doktora ili? Koliko si trudna?
Trudy, nisam vidjela objavu za posjete i iskreno ne znam da li me ta vijest veseli i kolilo ce se zbilja pridrzavati toga da samo 1 osoba dode.
Baby girl 💜
Marmar, bitno da se beba javila. Kuzim te skroz, to su situacije kad promrznes od straha i brige. Prestrasan osjecaj.
Trudy, zapravo treba ignorirat takve komentare, ali nekad jednostavno ne ide...
Dana, evo 31+2. Mirujem vec cca 10-12 tjedana. Unutarnje usce mi je od tada Y oblika tako da mi je dr rekla da mirujem sto vise. Izbjegavam sjediti i hodati, ne naprezem se, lezim i nadam se najboljem. Opere me briga i strah, al malo mi je lakse sa svakim danom.
Drage krafnice samo da se javim da sam ziva 😊. Meni su nakon carskog dali upute oko steznika, da se nosi samo kad se hoda, za vrijeme babinja. Duze od toga nije preporucljivo. I preporucili su mi stavljanje na rez Mepiform flastere. Ja se u prvoj trudnoci nisam pazila nakon poroda i dobila malu trbusnu herniju i zato mamice samo pomalo da se i vama slicno ne dogodi.
Sve ste mi zgodne na slikama 👍🥰
Meni malac jos stagnira sa kilazom, al lijrpo jede, povecala sam mu sa 500ml na 620ml u 24h.. Inace lijepo puni pelene nije zut a kilice ce valjda uskoro krrenuti 🤞
Vidim neko zatisje sa bebicama… Sad kad krene 😍
Kako se dobije hernija, jeli od dizanja tereta? Ja ne nosim nista osim bebe, ali napravim sitnice po kuci, rucak, sude, posteljina… Valjda od toga ne moze biti nista 🤔
Btw jeli koju mamu boli vulva? Meni je natecena od samog pocetka, sve oko klitorisa. Boli na dodir. Ne znam jeli to uretra ili su to usne gore na vise na samom pocetku, a vidim i dole usne da su na jednu stranu skroz izdeformirane i natecene. Smeta mi ta natecenost, bas nelagodan osjecaj. Prepala sam se i najradije bi u urologa. Stavljali su mi kateter pa me strah jesu sta zezli. Ima li netko slicnih problema? Gacice mi smetaju tako da sam stavila jedan veliki nepropusni podlozak i sada sam botomless i luftam ranu.
Vidim da ste opet na kilama. Ja sam se iznenadila danas kad sam stala na vagu, -11 kg. Imam samo 3 kg do predtrudnicke kilaze, ali sam tijesto. Od korone mirujem. Svi misici su mi atrofirali. Apetit sam izgubila nakon poroda. Tjeram se jest zbog dojenja, ali mi se uopce ne jede.
Joj nazalost ne znam odgovor na tvoje pitanje. Ako imas kontrolu kod ginekologa, mozda da pitas. Ili da posaljes mail, ne znam komunicirate li tako. Nadam se da je nesto bezopasno i prolazno!
Marmar, i mene na trenutke uhvati panika ako se manje javlja, no onda iduci dan nastavi u starom ritmu.
Strije- iznenadila sam se sad kad ste rekle da se moze i na porodu popucat, jos si ja ovako sva ponosna sto nemam strijice iako imam poprilicno velik trbuh🤭. Nista, mazat se i nakon poroda s kremicama😀
Meni se javljaju nekakvi bolovi pri dnu trbuha, ko rastezanje ligamenata sto sam osjecala po sredini trudnoce. Jel jos koja cura osjeca to u ovom tjednima?
Sortiraj odgovore
Najstariji