Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    12. Lipanj 2020. 01:30

Rita kuzim. Ne brini, samo nastavi mirovati. Ima puno cura tu koje su bile i otvorene i svasta nesto pa Su dogurale do dobrih tjedana. Jos malo izdrzite 2u1 😘😘

Baby girl 💜

Mocho
    12. Lipanj 2020. 04:31

Evo mene u nocnoj smjeni 🙃
    .
    Prvo da vam kazem da ste sve redom bas fit zenske! Ono vau 😲😲😲 Trudnoca nam svima unese malo promjena u tijelo, a i sigurno niti jednoj od nas corona lockdown nije pomogao da odradimo aktivnosti u trudnoci kak smo planirale :) Ne smijemo se brinuti, organizam ce odraditi svoje cim rodimo, a najbitnija je uravnotezena prehrana i lagano uvodenje aktivnosti 💪 
    .
    Ja sam se danas motovirala kad sam vidjela sogoricu koja je 8 godina starija od mene, ima dvoje djece i evo nosi sve moje traperice s faksa koje sam joj dala jer su meni bile na knap ili mi nije pasao stil vise 😀 
    Bas je muz rekao za njen outfit pa ovo su hlace u kojima si bila na nasem prvom dejtu 😍😍  On se sjeca naseg prvog dejta i mog outfita 😀😀🥰🥰🥰🥰 
    .
    I što je ovo da nema bebica? :))

Trudy
    12. Lipanj 2020. 07:03

dana130

Rio, a vjerujem. Ali ja sam si vec nasla polozaj za sjest i peglat, pogotovo to maleno. A ja cu pokusat i bodije nabaciti na male vjesalice 😂 haljinice svakako, a hlacice/tajice posloziti 😁 mi imamo od prije ormar, pa ce odmah sve u njega.
    Rita, daj me podsjeti, ne znam da li si pisala. A zasto mirujes, preporuka od doktora ili? Koliko si trudna?
    Trudy, nisam vidjela objavu za posjete i iskreno ne znam da li me ta vijest veseli i kolilo ce se zbilja pridrzavati toga da samo 1 osoba dode.

Iskreno, ja nisam uopce sretna. Ali nadam se da ce se pridrzavat toga, pa da mi samo muz dodje. Ostale ne zelim 😁

Rose1
    12. Lipanj 2020. 07:12

Jutro!!!
    Sretnooo na pregledima!!!
    Cestitam svima na punim tjednima!!!🥳🥳🥳
    Mrvicak eto, dosla ti do 36.tj🥳🥳🥳i jos ces...bas je falila tvoja ginek kad je spominjala 35+2, ne kuzim ni gdje je to izvukla🤷‍♀️
    Dana bome si aktivna, bravo! Uzivaj kad se dobro osjecas
    Trudy a da, i mislila sam da ne pregledavaju, a stvarno bi trebali. A komentar od te odvratne sestre necu ni komentirati. Po meni sada prerano pustsju trudnice doma, pogotovo one koje su imale carski. Zalosno, ali bas se stedi na svemu. Meni kad mama prica kako je njoj bilo savrseno na porodu i nakon njega, dođe mi da placem...umjesto da idemo na bolje, mi na gore😤☹
    Trudy, Dana dobra je to vijest ako ce se toga i pridrzavati, hm, vidjet cemo
    Mila hvala ti na podijeljenom iskustvu😘glavno da maleni lijepo papa pa ce sad i gramici rasti
    Marmar sve nas odmah hvata panika kad ne osjetimo bebicu,uh...
    Rita ma puno nas tu miruje, samo odmaraj, bit ce to sve dobro

💙

• anav05
    12. Lipanj 2020. 07:22

Dobro jutro i sretan petak svima koje pune tjedne danas😊
    Krafnica nam novih nema, ali vjerujem da ce opet biti boom kad krenu. Vjerujem da su mame i bebe sve dobro🥰
    Trudy, ja kakva jesam, mislim da bi joj se zahvalila na pitanju i odgovorila sa eto hvala Bogu zbog ljubaznih ljudi poput nje uvijek spremnih pomoci vjerujem da nece biti doma nikakvih problema. Mah, na jedno uho unutra, na drugo van. A sto se tice posjeta, ja bas danas idem na Sv.Duh u TA, pa cu pitati, ne zna jesu li dozvolili...Ako jesu, smo muz moze i bok🤗
    Mocho, bas lijepo od njega, vjerujem da si se raznjezila😁
    Mila, neka on samo papa, vjerujem da ce i na tezini poceti dobivati uskoro🙂
    Ja se idem spremati, pa se javim nakon pregleda.
    Sretno svima, ako ima jos koji pregled danas.
    ___
    37+5

12. Lipanj 2020. 07:23

Jutro curke. 
    Sretan puni tjedan mojim petkašicama 🎉🥳🎂

Sretno na pregledima. 

Rose, da evo me u 36.tt i u 9.mjesecu, baš sam presretna. 🥰🙏
    Hahah nije to rekla moja dr., već u Petrovoj na hitnoj neki dr. Moja se na to nasmijala kao i mi sve ovdje na forumu. Mislim da će se čak i iznenaditi moja kada me u petak vidi na pregledu. 😊 😊

Ja sam lijepo spavala, za divno čudo. Malo me mučila žgaravica, al niš strašno. Meka stolica se kod mene na stavlja i ne staje. Samo ih nemam više po 7 dnevno već 3-4.
    .
    A gdje su nam bebice? Opet pauza... 😉😴😴

• Slonić12
    12. Lipanj 2020. 07:27

Bok svima, još jedna ljetna krafnica sa skoro 30 tt vas pozdravlja 😊😊

Kolacic
    12. Lipanj 2020. 07:40

Dobro jutro svim curama. 🌞 Cestitam onima koje pune tjedne i zelim uspjesne preglede. 🥳
    Vidim nema novih malih buhtlica. Ajmo danas terminuse. Danas je predivan dan i datum 😁💗🍀🥳
    Meni je jucer stigla kraljica majka iz Njemacke i dovezla mi najljepsi moguci poklon...mojeg dragoga. 😍💞 Bila sam u soku. Iako sam se potajno nadala da ce doci sa njom, uvjerio me da mora jucer i danas raditi. Banditi oboje 😁. Tako da jucer cijeli dan smo se samo grlili i ljubili. Nikad do sada nismo jos bili razdvojeni 3 puna tjedna 🙈🥰. Danas jos rodendanski party i onda mogu i ja nazad za De i cekati te zadnje tjedne i svoju bebicu 👶🥰
    Btw, jucer cijeli dan ne znam dal radi euforije sto mi je dragi dosao pa nisam primjetila, ali bebica mi je isto bila bas strahovito mirna. Neuobicajeno mirna. A i danas je tako nastavila. Osjetila sam jedan udarac ili pomicanje na nekoliko sati. Jutros isto jedan. Puno slabijeg intenziteta nego prije. Stvarno me to jucer bilo zabrinulo, ali ocito se tako nekako okrenula prema ledima ili nesto da ju ne osjecam non-stop ko prijasnjih tjedana.
    Drzim fige da se nesto pokrene Ena, Svea….cekamo vase bebice 👶👶🥰🥰💞💞

Trancie
    12. Lipanj 2020. 07:54

Jutro cure.... 
    Prvo čestitke petkasicama kaktusica, mrvicak, vrapcic, missyR, mokvica i valjda ste sve tu 🤔😁
    Sretno ako tko ima pregeld danas 💜
    Ja bas lose spavala... dizala se na wc i vrtila se 100 puta 🤦‍♀️ali dobro je ....
    Marmar ajde bitno je da se bebac javia.... bas grozan osjecaj kad zelis da se javi , a nece pa nece... 
    I ja sam se bas jucer sjetila Ancy , bas se pitam kako su i jel sto saznala .... 
    Yette pitaj patronaznu za to ako ti dolazi... ili zvrcni ginekologa ili bolnicu... da si mirna
    Kolacic lijepo su te iznenadili... ali neka ... samo uzivaj s dragim 💙
    Slonic dobrodosla 😁
    Fluffy ja sam neki dan pisala da me.bolilo.ispod stomaka , ali stalo je... sad jel.to bilo istezanje... tih dana sam bas dosta sjedila i malo lezala pa nemam pojma... ali bol je bil kao oko 20tj. 
    Svasta jos mislim napisati ali naravno zaboravim 🤔

12. Lipanj 2020. 08:01

Jutro ☕🍩
    Petak je, opasno punimo tjedne uhuhuuu. 
    No stvarno Kaktusica, pa di je mali kaktusic 🌵 👌😅
    Prijavljujem da me od sada stvarno kod duzeg sjedenja (naravno naginjem se naprijed budala) bole ledja 🤭 ostalo sve super. Opet jucer imala remont oblekice. Moram sve to uredno posloziti na vrijeme jer cu se pogubit kad mala krene rasti. U komodi brojevi 50 do 56, a u ormaru po policama razvrstano od 62 do 72 i nesto + tako da shoping nas ceka tamo za proljece ljeto kad krenu pripreme za izlet, more, jaslice, ono kad svi zele dijete poslikat u najboljim pozama za album 🤣 Kasni mi posta, valjda ce danas taj kompletic za rodiliste sunce mu vidim. Narucena je i veeeeelika pletenica za krevetic. Muz odobrio 👌💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.