Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    12. Lipanj 2020. 09:54

Dobro jutro 😘😘
    Čestitke nasim petkasicama. Mrvicak cestitke na ulasku u deveti mjesec..
    Vrapcic zar 38??? Ajme je vrijeme leti. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
    Mimoza mali Leon je prava mamina maza, zato i nije htio tako dugo vani!! Samo uzivajte! 😍
    .. 
    Nisam se sinoc javljala, jer sam isla setat.. Setala sam dva sata.. Poslije toga kod svekrve na veceru i to se oduzilo do ponoc..
    Dosla kuci, neke kontrakcije me hvatale, bol u leđima.. Otusirala se toplom vodom.. I dalje me bolilo. Isla lec.. I nekako se smirilo u toku noci.. 
    Evo jutros opet neka menstrualna bol... 🙆‍♀️ Sutra nam je termin. Ja ne vjerujem.. 

ena0206
    12. Lipanj 2020. 09:56

Svea nista konkretno. Sve nesto oce-nece.. Kod tebe vidim isto mirno. 🙆‍♀️

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 10:01

Bebac joj žao mi je za glupe hemiće. 🥴 Nadam se da ćeš ih se što prije riješiti. Čestitam malenom na velikih 7 dana! 💚
    M_marree sretno draga da bude sve odlično ovaj drugi put kada ćeš ići! Držim fige! 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mocho
    12. Lipanj 2020. 10:03

Vrapčić, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica, Missy, BlackLiones sretni vam ouni tjedni! Posebno tebi mrvicak! 🎊🎊🎊🎊🤗🤗
    .
    Yvette - moguce da je bakterija neka, svakako zovi doktora i super ako mozes bas bolnicu kako je Žuza rekla. 
    .
    Bebac - bas mi zao da te sad to muci, najgluplja stvar od citavog poroda 😒😒
    .
    Ja sam kupovala samo 56 brojeve, imam par bodija 50/56 koji su kao nesro manji i jedne hlacice za izlazak 50 😇 A beba je prosjek prema manjoj...
    .
    Mareee - nadam se da ponovljeno mjerenje bude okej! 
    .
    Kaktusica - ocekujemo izvjestaj s reuniona godine 😍
    .
    Ja zaspala oko 7 i evo sad ko zombi se probudila. Pojela jucer malo junk fooda i najgora noc ikad 🥴🥴 

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 10:04

Ena ženo pa ti ćeš među onih 5% žena koje rode na termin! 🎊🎊🎊 Držim fige da se nešto događa! Dada, već 38.tjedan. 😲

Rose1
    12. Lipanj 2020. 10:05

Vrapčić, Kaktusica, Mokvica, Missy, BlackLiones 🥳🥳🥳
    Kaktusica jos malo pa ste zajedno💗
    Slonic dobro nam dosla
    Kolacic bas lijepo iznenađenje
    Mimozica hehehe, velik je Leon,neka, sigurno je jaci i cvrsci zato
    Elena i meni sve teze prebacivanje s boka na bok, sve u preponama pucketa...uh
    Maree a jebemu i taj tlak, bas mi zao☹za izluditi...sto im znaci nije savrsen ctg? Zasto? Sto kazu?

💙

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 10:06

Ja mislim da će par beba biti ovaj vikend! 🎊🎊🎊

kaktusica
    12. Lipanj 2020. 10:06

Bas ste me raznjezile kako se veselite skupa sa mnom, koja divna grupa puna pozitive ❤

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 10:09

kaktusica

Jutro krafnice drage!
    Moje petkasice stetni nam puni tjedni, ja damas na puna 34! 💞🥳🎊Rio heje, nije jos, danas ujuto je morao obaviti jos jednu formalnost i nakon toga krece, ocekujemo ga popodne nakon tocno 3 mjeseca!!!

Drago mi je da ćete konačno biti svi skupa. ❤️❤️❤️

Rose1
    12. Lipanj 2020. 10:09

Yvette moze biti sluzni, ali i bakterijica, iako ako su komadi mozda prije sluzni, kad su bakterije, vise je tekuce mislim🤷‍♀️
    Mocho ja imam par bodica 50 i hlacica(uglavnom sto sam dobila)ostalo 56, a i bila je velika mogucnost da cu roditi puno ranije pa sam morala bar nesto 50.
    Ajmo terminuseeee

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.