Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 09:10

Mimoza mogu misliti kako je sladak a tim slatkim usnicama, jooj za poluditi! 💙💚💙💚💙 Tvoj bebolino će biti košarkaš, neki sportaš sigurno, imat ćeš problema sa curama koje će ga proganjati. 😍Dada, i meni su više puta već rekli da je duga, a ja si nekako mislim da bi mogla biti i teža. 🤔 Po nekoj mojoj procjeni bi u pon na pregledu sa 38+3 mogla imati možda 3500 kg. 😲 Imam na sreću puno robice broj 56, a i više brojeve jer mi je sestra dala, a sve nošeno par puta doslivno. Ja ću od jeseni morati malo početi tu robicu kupovati, sada to nisam imala potrebe. A mislim si da ću kao i ti preskočiti možda 50.🙃 Da si za bolnicu pripremim i set 56? S koliko se ono tvoj rodio? 3900?

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 09:13

Hvala curke na čestitkama! 😘😘😘

Flo
    12. Lipanj 2020. 09:16

Jutroo, cestitke svima na punim tjednima 🎊❤️
    Evo ja cekam zadnje pikanje za ogtt, nije mi bila odvratna tekucina, nego kad mi je rekla ako povratim da cu morat ponovno, od tad mi se povraca 😂😂

12. Lipanj 2020. 09:19

Vrapčić, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica, Missy, BlackLiones sretni puni tjedni 🥳🥳🥳 
    Terminuse di je zapelo? 😁
    Slonic dobrodosla! 
    Ugodan dan svima zelim krafnice 😘

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 09:22

Ja sam otkrila neki dan zašto sam morala 2.put vaditi ogtt ako se sjećate da sam se i sama čudila zašto sam morala ponovno vaditi. Sestra mi u bolnici umjesto GUK stavila Ogtt zabunom. 🤔 Kasnije me doktor pitao da kako to da sam i ogtt vadila... 🤣
    Flo sretno sa nalazom. 🤞

Vrapčić123
    12. Lipanj 2020. 09:23

Slonić dobro nam došla! 🎊
    Rio a očito ću i ja pripremiti 56 onda... 🤔 

12. Lipanj 2020. 09:28

mimoza

Jutro drage moje 🍩
    Cestitke svima na punim tjednima Vrapcic, kaktusica, Mokvica, Missy 🎉 posebno za Mrvicak jer je jos jedan zadati cilj ispunila, 36.tt jupiii 🎉🎉 sve si blize sexu 😂
    Kolacic jako lijepo iznenadjenje, tako je i moj muz (tadasnji decko) isto radio dok smo bili u vezi, jer je on zivio u Njemackoj, a ja dolje. Svaka mu cast 🥰 Bebica je sigurno osjetila tvoje uzbudjenje, pa malo drugacije reagovala. Bitno je da je osjetis, ne mora uvijek biti isti intenzitet.
    Yvette joooj 😬 ja se ne smijem dolje ni pogledati, sacekat cu jos par dana, niti sam se dotakla, jer kod mene su svi konci i savovi oko malih usana 😰 Piskim pod tusem i jednimo tako se usudim da me ne pece. Mozda da odes u rodiliste na kontrolu, nazovi ih i pitaj.
    Svea, ena drage moje, sta rade bebice? Daju li kakve znakove da stizu? 🥰

Jutros za dobrojutro je bilo: A jel mi ono od danas smijemo? Hahhaha nasmijala sam se baš slatko. Odlučili smo ipak pričekati do četvrtka jer mi je u petak pregled, pa ako nešto bude, pokrivena sam s pregledom. 

• Bebac24
    12. Lipanj 2020. 09:42

Jutro krafnice 🌹🐞🌹🐞🌹
    Cestitke svima koje pune tjedne danas 🐞🐞
    Nas mali misnima danas 7 dana ❤️❤️❤️ajme kako je proletilo.
    Mi nosimo 62 😂🥰56 baas ako je rastezljivo i veci model.
    Curke koje muku mucite ili ste mucile sa hemeroidima, koja krema vam je pomogla? Mast imam domacu ali mislim da smo stavljali sol na kraju 😔
    Izasli mi i ovo boli za popizdit. Umjesto da idem u setnje ja tek sad zalegla i ne mogu nista 😭

m_maaree
    12. Lipanj 2020. 09:49

Jutro cure..
    Cestitke ma punim.tjednima ❤❤
    Ja evo povadila nalaze,tlak opet 130/90,a ctg kao nije ni savrsen nije ni los.. Pa opet u 2 moram po nalaze i ponovit ctg i tlak pa da vidi hoce mi davat kakvu terapiju za tlak..  

Flo
    12. Lipanj 2020. 09:51

Hvala cure, u ponedjeljak je nalaz, pa do tad jos uzivam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.