Polly, Black meni je pak pupak unutra, al kad se mala zgura ispod njega onda iskoči skroz van... To mi je pre smješno. 🤣🤣🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Helo 😊 vidim da ste u mislima za vracanje tijela u prvobitno stanje. Ja sam uvjerena da sve vi koje ste tjelesno aktivne cete jako brzo bit opet takve jer tijelo pamti..
Ja nikad nisam imala isklesano tijelo, tbuh uvijek sa makom skembicom cak i onda kad sam imala 58 kg. Tako sam gradena i ne treniram.
Sa prvim sam nakon godine i pol bila najmrsavija u zadnjih nekoliko godina.. Onda sam sad zadnjr 2god natukla 5kilica viska..
Sad sam na 80,znaci od petka je otislo 13kg.
Rekla sam da bi do svadbe skinula bar jos 5, ne patim od toga da moram bit najmrsavija.
Vi koje jos nemate djece vidjet cete da ce vas u vecini brinuti druge stvari, a kilice ce same ici dole 😊
Ja sam strije dobila samo po kukovima i malo unutrasnja strana bedra. , cak ni na porodu nisam dobila na trbuhu i iskreno jako mi je drago zbog toga jer moja sestra je doslovno sva popucala i ostala joj je ona vrecica i meni je to bas onako..
Mi imali prve goste, ❤️
Bas je zatisje sa bebicama, cekaju vikend 😊
Bome nisam nikad uspjela postic takav ravan trbuh unatoc svom vjezbanju i prehrani 😁 a sto se tice vjezbanja nakon carskog, ja sam imala pauzu tocno 2 mjeseca 😁 i jedva docekala. Sad planiram u rujnu krenut nazad na vjezbe za mame i bebe 🥰
Evo, ja upakirala svoje visnjice https://imguh.com/image/YuuFj 🍒
Black zgodna, top
Ja sam sad na +9, ali uopce ne brinem, koliko dobijem, dobijem, stvarno puuuno jedem
Vjezbanje mislila puno setati cim budemo mogli, nakon cca 3mj poceti malo snagu raditi, lagano trckarati, biciklirati...a onda pojacavati trcanje kad ojacam misice...to je plan, a bebica ce odrediti😂😂😂
💙
Bome nisam nikad uspjela postic takav ravan trbuh unatoc svom vjezbanju i prehrani 😁 a sto se tice vjezbanja nakon carskog, ja sam imala pauzu tocno 2 mjeseca 😁 i jedva docekala. Sad planiram u rujnu krenut nazad na vjezbe za mame i bebe 🥰
Evo, ja upakirala svoje visnjicehttps://imguh.com/image/YuuFj 🍒
Divim ti se, svaka cast zenoooo💪💪💪posalji jednu😉
💙
Trudy skidam kapu do poda! Zbilja si vrijedna! 💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Blackzgodna, top
Ja sam sad na+9,ali uopce ne brinem, koliko dobijem, dobijem, stvarno puuuno jedem
Vjezbanje mislila puno setati cim budemo mogli, nakon cca 3mj poceti malo snagu raditi, lagano trckarati, biciklirati…a onda pojacavati trcanje kad ojacam misice…to je plan, a bebica ce odrediti😂😂😂
Mi cemo puuuno setati. Auto bude zapostavljen maksimalno. Nije mi do toga da se pravim vazna svima kako putujem rano s bebom u sto dalje krajeve. Nit imam novaca sada bas za to, nit mislim na fejsu naslikavati bebu. Ima neke cari u tajnovitosti ili detaljima na slikicama. Kad se okrene proljece, ljeto ponovno bebica bi mogla na neki izletic ili na moreko s nama. Vec budemo onda velikiii i pristojne odjevne kombinacije nosili huhuhuu. Nakon uzivanja mama na posao, a curka u vrtic...
Vrapcic, medene ste. Uzivajte u prirodi 😍
BlackL, woow koji trbusni! Stvarno isklesani!
Trudy, ti si toliko vrijedna, sreca pa mi dragi ne prati forum. 😂 Svaka ti cast!
Sto se tice probave i stolice, zna i meni povremeno biti rjeda, nemam pojma koji je razlog... 🤔
Stolica ok danas sam pojela: cornflakesi s mlijekom, mala kava s mlijekom, dvije ljute kobasice s kruhom i kecapom, lubenica...Rezultat, malo grceva, mekana stolica u dva navrata, jako malo toga medjutim miris ko da sam se otrovala hranom ako me razumijete Dobro sam, gladna trenutno pa idem sada namaz na kruh hahaha. Pila puno vode i caja jer nisam zicer da li sam se rijesila nekakve male bakterijice sta su mi nasli u laboratoriju grrr
Black izgledaš mrak! Ma ti ćeš biti ko manekenka i nakon poroda! 😍
Hvala, sad imam ispupcen pupak, presmijesno mi to ko da imam restart gumb hahaha
I jaa, mali balončić 😂 Prefora mi je, pipkala bih ga stalno, al znam da ne smijem pa se suzdržavam 😅
Zas se ne smije? 😢 Ja svoj stalno stiscem 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji