Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    11. Lipanj 2020. 21:20

Ninnek

Bebac24

Helo 😊 vidim da ste u mislima za vracanje tijela u prvobitno stanje. Ja sam uvjerena da sve vi koje ste tjelesno aktivne cete jako brzo bit opet takve jer tijelo pamti..
    Ja nikad nisam imala isklesano tijelo, tbuh uvijek sa makom skembicom cak i onda kad sam imala 58 kg. Tako sam gradena i ne treniram.
    Sa prvim sam nakon godine i pol bila najmrsavija u zadnjih nekoliko godina.. Onda sam sad zadnjr 2god natukla 5kilica viska..
    Sad sam na 80,znaci od petka je otislo 13kg.
    Rekla sam da bi do svadbe skinula bar jos 5, ne patim od toga da moram bit najmrsavija.
    Vi koje jos nemate djece vidjet cete da ce vas u vecini brinuti druge stvari, a kilice ce same ici dole 😊
    Ja sam strije dobila samo po kukovima i malo unutrasnja strana bedra. , cak ni na porodu nisam dobila na trbuhu i iskreno jako mi je drago zbog toga jer moja sestra je doslovno sva popucala i ostala joj je ona vrecica i meni je to bas onako..
    Mi imali prve goste, ❤️
    Bas je zatisje sa bebicama, cekaju vikend 😊

I na porodu možeš dobiti strije?????? 😱

Da od tiskanja znaju zene popucati, isto kao sta se od naglog mrsavljenja nakon poroda mogu pojaviti isto strije. 

Ninnek
    11. Lipanj 2020. 21:25

Bebac24

Ninnek

Bebac24

Helo 😊 vidim da ste u mislima za vracanje tijela u prvobitno stanje. Ja sam uvjerena da sve vi koje ste tjelesno aktivne cete jako brzo bit opet takve jer tijelo pamti..
    Ja nikad nisam imala isklesano tijelo, tbuh uvijek sa makom skembicom cak i onda kad sam imala 58 kg. Tako sam gradena i ne treniram.
    Sa prvim sam nakon godine i pol bila najmrsavija u zadnjih nekoliko godina.. Onda sam sad zadnjr 2god natukla 5kilica viska..
    Sad sam na 80,znaci od petka je otislo 13kg.
    Rekla sam da bi do svadbe skinula bar jos 5, ne patim od toga da moram bit najmrsavija.
    Vi koje jos nemate djece vidjet cete da ce vas u vecini brinuti druge stvari, a kilice ce same ici dole 😊
    Ja sam strije dobila samo po kukovima i malo unutrasnja strana bedra. , cak ni na porodu nisam dobila na trbuhu i iskreno jako mi je drago zbog toga jer moja sestra je doslovno sva popucala i ostala joj je ona vrecica i meni je to bas onako..
    Mi imali prve goste, ❤️
    Bas je zatisje sa bebicama, cekaju vikend 😊

I na porodu možeš dobiti strije?????? 😱

Da od tiskanja znaju zene popucati, isto kao sta se od naglog mrsavljenja nakon poroda mogu pojaviti isto strije.

Ja sam vec sada popucala po trbuhu skoro do sisa 😫😫
    I po sisama i po bedrima - ne samo da svrbi za pop****, nego i boli 

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

mimoza
    11. Lipanj 2020. 21:28

Sve smo mi bile nekad zgodne i vitke, a samo smo sad bogatoje za jedan zivot i to se ne moze ni s cim od ranije porediti. Samo malo akcije i setnji s bebom i eto opet tip top sve mame u formi 🤗
    Zmya kakav pojas nosis? Moj trbuh je ostao kao da sam u 4-5 mj trudnoce, ali sav mekan i ispuhan i precudan 🥴 Smijemo li nositi steznik? Zna li neko? I od kad se nosi?

Rose1
    11. Lipanj 2020. 21:34

I mene zanima to za steznik

💙

Flo
    11. Lipanj 2020. 21:38

Steznik bi se po preporukama trebao nositi samo za vrijeme neke aktivnosti van kuce, ili ako bas po doma usisavate ili tako nesto. A dok se sjedi i lezi bi se trebao skinuti. Jer on preuzima ulogu misica, i onda misici jos vise atrofiraju Ako se konstantno nosi. To je koliko se ja sjecam s prakse. 

zmya
    11. Lipanj 2020. 21:41

Meni su u bolnici rekli za steznik nakon pregleda fizijatra. Razmakli su mi se ovi misici i moram neke kvazi trbusnjake raditi od sljedeceg tjedna. Nosim chicco pojas sa cickom od danas, ne smijem dizat nis tesko, pazit sa ne dobijem kilu.  Moj trbuh je isto takav mimoza. Sav neki fluffy, nikakav, napuhnut, mekan, zelatina, ne znam reci..  jbg. 
    Tako je kako je. Ne znam kako je curama koje su isle na CS koliki im je rez, moj je nekih 16,17 cm. 
    A sto se tice hemoroida, od poroda onaj jedan vanjski, nestao je. U bolnici sam isla jos na wc i kad sam se isla brisat izgubila sam se trazeci dupe koliko se uvuklo nazad u sebe😁 usukalo se. 

Rose1
    11. Lipanj 2020. 21:44

Flo

Steznik bi se po preporukama trebao nositi samo za vrijeme neke aktivnosti van kuce, ili ako bas po doma usisavate ili tako nesto. A dok se sjedi i lezi bi se trebao skinuti. Jer on preuzima ulogu misica, i onda misici jos vise atrofiraju Ako se konstantno nosi. To je koliko se ja sjecam s prakse.

E to sam i ja nesto cula🤷‍♀️

💙

Rose1
    11. Lipanj 2020. 21:46

zmya

Meni su u bolnici rekli za steznik nakon pregleda fizijatra. Razmakli su mi se ovi misici i moram neke kvazi trbusnjake raditi od sljedeceg tjedna. Nosim chicco pojas sa cickom od danas, ne smijem dizat nis tesko, pazit sa ne dobijem kilu. Moj trbuh je isto takav mimoza. Sav neki fluffy, nikakav, napuhnut, mekan, zelatina, ne znam reci.. jbg.
    Tako je kako je. Ne znam kako je curama koje su isle na CS koliki im je rez, moj je nekih 16,17 cm.
    A sto se tice hemoroida, od poroda onaj jedan vanjski, nestao je. U bolnici sam isla jos na wc i kad sam se isla brisat izgubila sam se trazeci dupe koliko se uvuklo nazad u sebe😁 usukalo se.

Kako to da te fizijatar pregledavao? To sve pregledavaju? Joj, muka me je i strah toga svega

💙

Flo
    11. Lipanj 2020. 21:50

Mislim da na sv. Duhu ides kod fizioterapeuta, jer cure idu gore na babinjace pregledati, ako je vise od dva prsta razmaka izmedju trbusnih, znaci ta dijastaza, onda vjerojatno ti kaze da dodjes kod nje da ti pokaze vjezbe. Al mogu pitati ako hocete za svaki slucaj. 

Trancie
    11. Lipanj 2020. 21:53

Cure ne opterecujte se tezinom... mislim kako ko, ja sam nakon poroda s malom s dojenjem bila nikad mrsavija... a apsolutno nista radila nisam... dobila sam bila 12 kg tada... samo sam s njom setala  .. i to nista specijalno... kile su samo nestale... 
    Zmya mora bit tako meki stomak neko vrijeme dok ae koza opet vrati u normalu... ja nisam strije dobila, stomak mi je bio i kao prije trudnoce... 😃
    Proljev ne znam od cega moze bit.... ja ga nemam nikako 😃🤣🤣ali ajde prepala sam se da ce mi od zeljeza skroz probava otic... sad mi ae popravila pa je podnosljivo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.