Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2020. 19:45

fenjer

BlackLioness

Ovako je bilo svaki dan, a sada bar taj grudnjak mogu jos uvijek nosit juhuhuuu https://ibb.co/SP9M7yP Imam nešto malo bijelih strijica po nogama, ali zapravo ih imam i od prije jer sam u nekom periodu naglo dobila kilazu i misice, pa u iducem od stresa izgubila, grrrrrrr…Od faksa imam nesto strijica i nemam pojma kako se toga rijesitSad svi kazu da super izgledam, samo sam loptu progutala i guzu, cice malo dobila jos

😍😍😍😍
    mrnjau si!! Koliko si dobila u trudnoci?
    Ja dosad 4kg, nadam se jos max 4 do kraja 😂🙈

Ja sam bila malo premrsava ipak, na jesen sam zbog spontanog pala sa 52kg na 50. Zatrudnila sam po drugi puta ubrzo s 51kg i sada mi vaga kaze 59. Jedino doktorica ima jako cudnu prastaru vagu koja mi kaze da imam tek 57kg pa sam malo zbunjena, ali vjerujem da sam bar 7-8 kila dobila gore. Racunam da bi mogla na porod mozda sa nekakvih 64kg ovisno i o vodi jer cini mi se da ce moja curka biti mala. Svi smo bili male bebe u obitelji, jedva 3 kg

Polly
    11. Lipanj 2020. 19:46

Ženske mrak izgledate 😍😍😍 Otići će kilice, šta kaže Ivcy, ja sam dobila strijice po cickama i baš su mi mile, podsjećat će me na trudnoću s mojom mrvom prvom 🥰 Uopće me ne brinu, dapače sve promjene vezane za trudnoću su mi divne, linea negra je nekima jako ružna, ja sam jedva čekala dobiti ju i baš mi je simpa, a proteže se od do i jako je tamna. Unatoč svemu, draža sam si lakša i mršavija, teško mi padaju kile na koljena i zglobove... A vježbanje ne mogu opet dočekati, uvijek mi je trebala fizička aktivnost za ispucat se, prvenstveno to, a onda zbog izgleda. Znam da je individualno, ali kad se može početi sa intenzivnim treninzima? Znam da minimalno sa 6 tjedana... 

Polly
    11. Lipanj 2020. 19:47

ne sa 6 tjedana, već 6 tjedana nakon poroda* 😄

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 19:48

fenjer

Vrapčić123

Fenjer pa moguće da bebica stišće dolje nešto, ipak su to velike bebe sada i u visokom si tjednu. Možda si nesvjesno pojela nešto što ti ne paše u ovom stadiju trudnoće, recimo ja nikad u životu ne bih rekla da će me tijelo početi svrbiti od trešanja i jaja!? Nikakve alergije nikad nisam imala… A eto tijelo mi tako reagira na neku hranu!? 🙄

A moze biti, trudnoca je bas neko ludo stanje, nista me ne bi iznenadilo.
    "Blazeno" stanje 😅😂
    A kad rodimo falit ce nam 🙂

Točno to. 😊😊😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lordy
    11. Lipanj 2020. 19:50

Polly jel ti se linea negra proteže do pupka ili nastavlja do rebara?

URL = https: //lilypie.com]

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 19:52

Black izgledaš mrak! Ma ti ćeš biti ko manekenka i nakon poroda! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

11. Lipanj 2020. 19:54

Polly

Ženske mrak izgledate 😍😍😍

Ja cu ic onom logikom: ok prvi mjesec krvarim, moram skuzit bebu, podoje, dolje sam ili spucala ili sivana ili ovo ili ono, idemo prvo to oporaviti, pa drugi mjesec popratim da li poceo plasnuti taj trbuh, da li mi se mozda cini da nesto ne valja sa trbusnim misicima ili su relativno ok. E i onda idemo polako, prvo one vjezbe koje se preporucaju u trudnoci za trbuh i sve, pa tek onda krecemo za ozbiljno, bebica u onu lezaljku ili baby gym pored mene a ja sklekove, pa iskorake, trbusnjake, sve zavisi kako cu se osjecati tad. Nadam se da necu imat carski jer cu morat sve puzevim korakom grrrrr. Samo pratit svoje tijelo i to je to. Najbolje izbjeci infekcije i nekakve gluposti. Nije problem startati ni nakon 10. tjedna s vjezbama

11. Lipanj 2020. 19:56

Vrapčić123

Hvala, sad imam ispupcen pupak, presmijesno mi to ko da imam restart gumb hahaha

Polly
    11. Lipanj 2020. 19:57

BlackLioness

Polly

Ženske mrak izgledate 😍😍😍

Ja cu ic onom logikom: ok prvi mjesec krvarim, moram skuzit bebu, podoje, dolje sam ili spucala ili sivana ili ovo ili ono, idemo prvo to oporaviti, pa drugi mjesec popratim da li poceo plasnuti taj trbuh, da li mi se mozda cini da nesto ne valja sa trbusnim misicima ili su relativno ok. E i onda idemo polako, prvo one vjezbe koje se preporucaju u trudnoci za trbuh i sve, pa tek onda krecemo za ozbiljno, bebica u onu lezaljku ili baby gym pored mene a ja sklekove, pa iskorake, trbusnjake, sve zavisi kako cu se osjecati tad. Nadam se da necu imat carski jer cu morat sve puzevim korakom grrrrr. Samo pratit svoje tijelo i to je to. Najbolje izbjeci infekcije i nekakve gluposti. Nije problem startati ni nakon 10. tjedna s vjezbama

E tako sam i ja mislila, prvo krenuti s laganijim vježbama za nakon poroda, čak ih održavaju gdje sad idem na trudničke vježbe... Tako i ja zamišljam vježbanje s bebicom, bit će dobar uteg 😄😄

Lordy skoro do cica!! 🙈😍

Polly
    11. Lipanj 2020. 19:58

BlackLioness

Vrapčić123

Hvala, sad imam ispupcen pupak, presmijesno mi to ko da imam restart gumb hahaha

I jaa, mali balončić 😂 Prefora mi je, pipkala bih ga stalno, al znam da ne smijem pa se suzdržavam 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.