Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 17:56

Fenjer daj ti pitaj doktora za taj proljev. Rano mi je za čišćenje kod tebe, bar mi se čini tako. A nemam ti pojma od čega bi mogao biti... 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    11. Lipanj 2020. 18:09

Fenjer i ja sam u par navrata imala proljev, isto mislila od Mg pa bi ga smanjila, ali opet isto. Jucer i prekjucer imala, pa prije koji tjedan par dana imala i tako jos koji put. Danas ga npr.nemam
    Rita da, fora, na zabavan nacin se sve opisuje
    Vrapcic zgodnice uzivaj

💙

11. Lipanj 2020. 18:37

Vrapcic pa znam da, ali rekoh mozda beba nekako pritisce pa se koja susrela od vas s tim. Ja mu nisam par dana davala vaznost jer sam mislila od Mg je, ali ne prolazi ni sad kad sam smanjila. 🤔 
    Rose mozda onda stvarno bebaci nekako stisnu crijeva pa bude tako. Mislim, meni nije tesko palo jer sam uvijek zatvorena i imam probleme sa br 2, hemeroide cak cak da mi ovo dobro doslo 😅

Rose1
    11. Lipanj 2020. 18:43

fenjer

Vrapcic pa znam da, ali rekoh mozda beba nekako pritisce pa se koja susrela od vas s tim. Ja mu nisam par dana davala vaznost jer sam mislila od Mg je, ali ne prolazi ni sad kad sam smanjila. 🤔
    Rose mozda onda stvarno bebaci nekako stisnu crijeva pa bude tako. Mislim, meni nije tesko palo jer sam uvijek zatvorena i imam probleme sa br 2, hemeroide cak cak da mi ovo dobro doslo 😅

Pa da, nije se lose iscistiti malo😉

💙

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 18:47

Fenjer pa moguće da bebica stišće dolje nešto, ipak su to velike bebe sada i u visokom si tjednu. Možda si nesvjesno pojela nešto što ti ne paše u ovom stadiju trudnoće, recimo ja nikad u životu ne bih rekla da će me tijelo početi svrbiti od trešanja i jaja!? Nikakve alergije nikad nisam imala... A eto tijelo mi tako reagira na neku hranu!? 🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

11. Lipanj 2020. 19:03

Vrapčić123

Fenjer pa moguće da bebica stišće dolje nešto, ipak su to velike bebe sada i u visokom si tjednu. Možda si nesvjesno pojela nešto što ti ne paše u ovom stadiju trudnoće, recimo ja nikad u životu ne bih rekla da će me tijelo početi svrbiti od trešanja i jaja!? Nikakve alergije nikad nisam imala… A eto tijelo mi tako reagira na neku hranu!? 🙄

A moze biti, trudnoca je bas neko ludo stanje, nista me ne bi iznenadilo. 
    "Blazeno" stanje 😅😂 
    A kad rodimo falit ce nam 🙂

kaktusica
    11. Lipanj 2020. 19:06

Ivcy apsolutno se slazem s tobom. Tijelo kakvo god da je, nase je. Strije, celulit, prozirna koza, madezi...sve nas to cini posebnima i nista od toga bije razlog za sakrivanje a kamoli sramotu. Da sam dobila strije (a jos stignem) ponosno bi ih nosila 🥰
    Fenjer meni ti bude svakih mjesec dana po 2 dana proljev pa sve ok. Mislim da ti je to od hormona.

11. Lipanj 2020. 19:33

Rio13

Fenjer imam ti i ja fazu tako koji dan kad imam meksu i obilniju stolicu. Nisam proljev imala, al bude ful mekano i bas obilno (me skuza na opisu). Iskreno, meni bi dobro doslo to da se iscistim malo 😂

Pa moje bude bas proljev, ahahahahhaha 
    Opisi su nam vrh, nadam se da nitko ne cita forum dok jede 🙈 
    Pa i ja kazem, trenutno mi dobro doslo da sam se malo iscistila. Valjda je i to dio trudnoce i hormona 😂 

11. Lipanj 2020. 19:35

Ovako je bilo svaki dan, a sada bar taj grudnjak mogu jos uvijek nosit juhuhuuu https://ibb.co/SP9M7yP Imam nešto malo bijelih strijica po nogama, ali zapravo ih imam i od prije jer sam u nekom periodu naglo dobila kilazu i misice, pa u iducem od stresa izgubila, grrrrrrr...Od faksa imam nesto strijica i nemam pojma kako se toga rijesit Sad svi kazu da super izgledam, samo sam loptu progutala i guzu, cice malo dobila jos

11. Lipanj 2020. 19:38

BlackLioness

Ovako je bilo svaki dan, a sada bar taj grudnjak mogu jos uvijek nosit juhuhuuu https://ibb.co/SP9M7yP Imam nešto malo bijelih strijica po nogama, ali zapravo ih imam i od prije jer sam u nekom periodu naglo dobila kilazu i misice, pa u iducem od stresa izgubila, grrrrrrr…Od faksa imam nesto strijica i nemam pojma kako se toga rijesitSad svi kazu da super izgledam, samo sam loptu progutala i guzu, cice malo dobila jos

😍😍😍😍 
    mrnjau si!! Koliko si dobila u trudnoci? 
    Ja dosad 4kg, nadam se jos max 4 do kraja 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.