Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    11. Lipanj 2020. 16:19

Sto se tice kilaze, u prvoj trudnoci sam dobila 16kg, velika vecina je odmah otisla a ja sam nakon 2 mj pocela sa svojim pilatesom i jogom, ja bez vjezbanja ne mogu i do ljeta aam vec vratila svoje tr usnw misice. Ali ja sam se stvarno jako dugo godina bavila sportom,valjda misici to sve pamte, dosta zdravo se i hranim. Zato to u trudnoci sve nadoknadim, od junk fooda do ljencarenja. Kaze meni kuma kako je mislila da cu ja biti bas ona fit trudnica koja svakodnevno vjezba, jede list salate i pije 6 litara vode, nije bas ocekivala vidjeti kita na kaucu kako trpa u sebe zeleni pringles i pije ledeni caj iz Lidla 😂
    Trudy jeeee, sad kad beba skuzi da si se spakirala odmah ce i trudovi krenuti 😆
    Rita wow,bas si zgodna 🤩 Ja zavidim svima vama kojima su sise narasle, da su meni tolike bar na jeda dan uh sto bi marsirala s dekolteom po gradu 😁

• RitaM
    11. Lipanj 2020. 16:28

Rose, knjiga mi izgleda skroz fora! 😍

Kaktusice, hvala ti. 💕 Blago tebi, ja trpam svasta i sva sam mlitava od mirovanja. Ti si bez obzira skroz fit u trudnoci, bas duge, vitke noge imas. 😍 Ja nisam tako fit ni inace, kamoli sad. 😂 a nisam ni ja zena od dekoltea, vise sam u bokovima...

Lenija, super super! Uzivaj u lipom Splitu i sretan put.

Trudy, moram se na tebe ugledat. Laganini i bez stresa, necu ni ja zurit s pakiranjem. 😊

Pepilli
    11. Lipanj 2020. 16:31

Cice- super kaj su narasle ,i kaj je guza narasla al meni je koža problem. Ne u smislu da sam prištava ili flekava nego da imam full tanku kožu kroz koju se svaka vena nazire. 3/4 godine izgledam ko da me neko iscrtao markerom ...  Uz to sam sva puna kojekakvih madeža i znamenčica i   sunčanje definitivno otpada ....

Sreća mamina

Dobrodošao

11. Lipanj 2020. 16:38

Curke, bas ste zgodne! Prave milf tete 🤭 Neka, neka, muzici su negdje sretniji od vas da figurom! 
    Kaktusice ja isto tako patim za tim sisama, cak ni u trudnoci nisu narasle. Ali je trbuh i leda me ubijaju pa mi svi govore da bi bilo jos gore da imam i sise. Pa ajde kao mi je lakse! Ali isto tako bi obukla najdublji dekolte i pokazivala ih svima 😂😂 
    .
    Mene muci proljev jos od subote, najprije sam mislila zbog magnezija je pa sam ga smanjila na 400mg opet, nista bolje nije. Pa sam mislila do neke hrane je, ali sta god jedem/ne jedem i dalje jednom ili dvaput na dan tekucina samo izlazi iz mene. Jel moguce da je to zbog hormona/polozaja bebe ili neceg povezanog s trudnocom? Opet da je viroza neka bio bi vise puta dnevno, bar mislim, ne znam.. 

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 16:48

Pozdrav sa Cmroka: https://ibb.co/bLZydVw
    😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ivcy1306
    11. Lipanj 2020. 17:01

Curke, sve ste lijepe na svoj nacin. Samim time sto postajete, ste postale i vec jeste mame ste prelijepe! Nemojte se zamarati sa izgledom previse jer sve je to prolazno, kad tad doci cemo u dane kad cemo sve biti starice ali je bitno da ono sto je u nama ne ostari. 
    ..
    Ja sam recimo u prvoj trudnoci dobila strije po trbuhu i to mi je tako svejedno iskreno. Osim strija tu je i oziljak od carskog, ali sve to me podsjeca na mojeg mudraca malog. 
    ..

11. Lipanj 2020. 17:08

fenjer

Curke, bas ste zgodne! Prave milf tete 🤭 Neka, neka, muzici su negdje sretniji od vas da figurom!
    Kaktusice ja isto tako patim za tim sisama, cak ni u trudnoci nisu narasle. Ali je trbuh i leda me ubijaju pa mi svi govore da bi bilo jos gore da imam i sise. Pa ajde kao mi je lakse! Ali isto tako bi obukla najdublji dekolte i pokazivala ih svima 😂😂
    .
    Mene muci proljev jos od subote, najprije sam mislila zbog magnezija je pa sam ga smanjila na 400mg opet, nista bolje nije. Pa sam mislila do neke hrane je, ali sta god jedem/ne jedem i dalje jednom ili dvaput na dan tekucina samo izlazi iz mene. Jel moguce da je to zbog hormona/polozaja bebe ili neceg povezanog s trudnocom? Opet da je viroza neka bio bi vise puta dnevno, bar mislim, ne znam..

Ja imam stalno proljev, na hitnoj mi rekli čišćenje. Ali ja sam u tjednima kada to krene. Mislim da je rano za to u tvojim tjednima.
    Vjerojatno beba nešto radi sa crijevima. 

11. Lipanj 2020. 17:25

mrvičak

fenjer

.

Ja imam stalno proljev, na hitnoj mi rekli čišćenje. Ali ja sam u tjednima kada to krene. Mislim da je rano za to u tvojim tjednima.
    Vjerojatno beba nešto radi sa crijevima.

Pa ne bi bas trebalo biti ciscenje 😂 
    A valjda ce proc. Ove dane sam pazila sta jedem, sad sam evo navalila na tresnje kao da sutra ne postoji, nek ide zivot 😂

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 17:30

Mimoza joj pa što onda bebe tek jedu 3.dan? Uf... Mene vječno strah da su te bebice gladne, iako znam da se to prati po kakici... No svejedno. 😲
    Lenija drago mi je da nije ništa opasno. Sretan ti put i uživajte! 💕

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 17:39

Rita ma nisi ništa krupnija, super izgledaš i budi ponosna. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.