Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 13:52

Rio ti si si trebala staviti nick Brazilka. Zbilja izgledaš egzotično. ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

11. Lipanj 2020. 13:53

Vrapčić123

Pčelica hvala na info za čaj. 👍
    Renata da, kužim te skroz. Ja jedino eto te strije nisam dobila, ali nikad se ne zna… Ali što se promjena na tijelu tiče ima ih jako jako puno, naravno na lošije. Uglavnom ja sam se nabrijala na vježbanje kada ću moći nakon poroda da mi se tijelo unormali koliko toliko. Isto sam bila ko ti sva tanašna. Pa mi ovo sve čudno… 🥴 No eto kad vidim kako mala lijepo napreduje onda mi dođe svejedno. I da, super izgledaš 😍 Vratit ćeš ti sve. Koliko si visoka i koja ti je početna kilaža u trudnoći?

Hvala draga. Visoka sam 176 cm. Početna kilaža je bila 70. Sada sam na 86. Skoro kao muž 😂😂 i ja se nadam da cu moći vježbati, koliko toliko.. ❤️

11. Lipanj 2020. 13:58

Rio13

Kaktusica tu mi je pozadina jos i malena kakva je sad🤣🤣
    Pepili noge su mi onoooo, no comment. Sto kazes, drobim lubenice s njima😂😂al razvijenije su jer sam u fazi odrastanja i razvoja brutalne treninge imala i poslije su mi ostale takve. Nadam se vratiti se na to nakon poroda😎
    Renata 😯😯😯kakav trbuh. Ja to mogu samo sanjati. I ja sam ti puna celulita i noge su mi ogromne i guzica mi je ko trokrilni ormar. Sve ce to doci na svoje kad rodimo, a strije ce izblijediti🤷🏻‍♀️

Hahaha, spojiti tvoje noge i moj trbuh.. Kakva bi to kombinacija bila 😂😂 baš me zanima kakvo će stanje ili ipak sranje biti nakon poroda. Obecajte da cemo i tad slati slike. 😁😅 Moramo biti motivacija jedne drugima haha 🤣🤣 ljubim vas

Vrapčić123
    11. Lipanj 2020. 14:10

Renata ooo pa ti si viša od mene. Evo i mog trbuha, al s dva mjeseca trudnoće. Tanki strukić kojeg sad nigdje nema... 😲😲😲 Al ponavljam sve ćemo mi to valjda riješiti i vratiti. 💪💪💪
    https://ibb.co/Y0XbZrh

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

11. Lipanj 2020. 14:18

Curke sve ste mi prekrasne. 🥰🥰🥰🥰

Ja sam za sada na +10. Svugdje se to rasporedilo, iako sam si debela, dvi me hvale 🤷‍♂️

Adilette - 1 broj veće!!!!

Ninnek, bitno da se beba javila. 

Vrapčić - Malina - pijem ju već 6 dana. Pije se do tri šalice dnevno ali krenuti postepeno. Ja ću danas popiti dvije do sada po jednu. Ukusan je. Dvijw žlice na 200 ml uzavrele vode 15 minuta poklopiti, procijedimo i guštamo. Datulje - oko 6 dnevno. To kada se sjetim.

Ajme moj David je kraju sa živcima s ovom školom, a ja još gora. Jedva čekam kraj 🙈🙄

Rose, kako si ti?

Žgaravica - žao mi je da vas toliko muči jer ja s tim nemam velikih problema, samo nekada. Ali preksinoć me dotukla (mortadelu večerala) i došlo mi plakati pa stvarno suosjećam s vama.

Natečenost jednog uda ili jednog dijela tijela upućuje na bubrege. Treba to obavezno pratiti. 

Kaktusice, jel stigao muž?

Mamice, vidim da se sve snalazite. Dojenje će nadoći, trebate se priviknuti jedno na drugo. Ja ne mogu dočekati taj osjećaj ispunjenja i povezanosti.

Ja sam stalno mokrih gaćica i stalno mi je vruće. Mi ne grijemo sigurno već dva mjeseca. A sobu nikada nismo grijali. 
    .
    Maree super za dobar pregled. Tlak može biti kod dr od nervoze. 

elena26
    11. Lipanj 2020. 14:20

Pozdrav mamice 😊

Mi imali prvi pregled u TA, sve je okey, curka je nesto manja po tjednima ali ima napretka, sad je na 3 kilice 😊
    Mare drago mi je da je i kod vas pregled dobro prosao, i kod mene danas prije pregleda tlak 160 a poslije 115 tako da mislim da je to samo uzbudenje 😘
    Rio, Svea, Renata, Vrapčić vaše slike valja stavit kao motivaciju za vjezbanje kad ovo zavrsi! Odlicno izgledate 🤩 zato i ne sumnjam da cete vi to brzo vratit na staro 😊
    Bebe opet cekaju da prodje vikend pa ce onda nahrlit 😁 zelim svima ugodan i miran ostatak dana i vikenda! 😌🥰

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

11. Lipanj 2020. 14:22

Renata92

Ajme cure sve ste tako zgodne. 😍 Ja svoje tijelo sada ne prepoznajem. Ovo sam uslikala na početku trudnoce :https://ibb.co/VwHFc5J [ibb.co] da imam za usporedbu. Danas imam 16kg više, ogromne noge, celulit.. Strije po bedrima 😔 jako me deprimira to, brinem da se više nikad neće vratiti na približno staro stanje. Ovakvu se ne prepoznajem. No dobro, najbitnije mi je da je bebica zdrava. ❤️

Da te utješim. Inače sam sportašica, mišićava, uslog struka i uvijek sa trbušnim mišićima. Imam bedara ili guze ali to sve skladno izgleda. S Davidom nisma dobila puno kg, oko 9, celulit je bilo ajme, udebljale mi se ruke,lice itd. Nakon izlaska iz rodilišta već bila na - kilaži od svoje početne. Celulit otišao s vremenom. Strija jedino nisam dobila. Nisam sklona tomu.
    E sada, ista priča, al ja sw opet brinem zbog toga celulita. Nadam se da će i ovaj put nestati jer ga imam čak i po rukama, a tijelo je ipak starije skoro 8 godina i ne znam koliko ću vremena imati da se posvetim sebi. 

Trudy
    11. Lipanj 2020. 14:23

Sve tip top trudnice 👍 ma, doc ce to brzo na staro. Ja dok sam dojila sam mogla vola pojest, i samo su padale kile..
    .
    Vjerovali ili ne ja sam spremila torbu za bolnicu 😂 
    Jutros sam se jedva prosetala, bas me neka fjaka uhvatila. Kicma me boli i noge su mi danas tako teske da ih jedva vucem. I pritisak mi je dolje ko da ce svaki tren izvirit.. 

11. Lipanj 2020. 14:24

elena26

Pozdrav mamice 😊

Mi imali prvi pregled u TA, sve je okey, curka je nesto manja po tjednima ali ima napretka, sad je na 3 kilice 😊
    Mare drago mi je da je i kod vas pregled dobro prosao, i kod mene danas prije pregleda tlak 160 a poslije 115 tako da mislim da je to samo uzbudenje 😘
    Rio, Svea, Renata, Vrapčić vaše slike valja stavit kao motivaciju za vjezbanje kad ovo zavrsi! Odlicno izgledate 🤩 zato i ne sumnjam da cete vi to brzo vratit na staro 😊
    Bebe opet cekaju da prodje vikend pa ce onda nahrlit 😁 zelim svima ugodan i miran ostatak dana i vikenda! 😌🥰

Super na dobrom pregledu. Meni po aplikacijama izbacuje da bih beba u 37 tjedna trebala imati oko 2800. To i očekujem jer mi je s 34 tjedna imala cca 2250. Mislim d aje ta tvoja kilaža idealna 👌

• RitaM
    11. Lipanj 2020. 14:24

Imam osjecaj da posijedim svaki put kad procitam nesto oko nejavljanja bebice. Hvala bogu pa je sve ok. 💕

Sve ste zgodne jako. Ja sam htjela staviti svoju fotku, ali ne znam. Smotana sam 😂.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.