Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepilli
    31. Svibanj 2020. 09:11

Polly

Pepili znaš da oni s tom kilažom znaju fulati do 500g čak, tako da ne brini oko toga, bit će komad bebe jako god 😊 Sretno!
    Vucica meni je Reflustat odličan, momentalno ju ugasi, aaali djeluje mi 20ak min i ako ne zaspim u tih 20min gotovo… 😑

Znam ,nekako se tome i nadam da će biti mrvicu manje težine ,no kćer je tjedan pred porod bila u točno 200ak grama razlike koliko djeca dobiju na tjednoj bazi u 3tromjesecju, i odgovarala u gram prema svojoj krivulji rasta. Mjerila ju je doktorica koja mi je vodila trudnoću i u domu zdravlja i kasnije u bolnici.. Tak da ak mi je ta doktorica toliko izmjerila imam tendenciju vjerovati joj 101%.. 
    Bila mi je i u utorak na UZVu i rekla da je mali bome bucek.. a. I otpočetka je malo bucmastiji , bit će da je na tatu , na mene s tom kilažom sigurno nije 😂.
     Jedino mi nije jasno kako je mama moja jadna rađajući mene malecku od 2800g zaradila 24 šava, što unutarnjih ,što vanjskih,  to mora da je bio paklen oporavak...  Kaže da bi se prije i lakše oporavila od carskog nego od tog..... 

Sreća mamina

Dobrodošao

• indy34
    31. Svibanj 2020. 09:16

Kolacic

Evo par slicica
    https://ibb.co/sV8rynH
    https://ibb.co/7WJjKX0
    https://ibb.co/Vg44399
    https://ibb.co/bbXbZdg

Slike su tako super ...😊😊😊👌

Pepilli
    31. Svibanj 2020. 09:17

Kolačiću slike su ti prekrasne ,i ne brini ,nije meni ni do indukcije, ni do carskog ,mali nek izađe kad se bude njemu htjelo pod uvjetom da je sve u redu i zdrav je. Jedino što je pod kraj jako mentalno i psihički iscrpljujuće, bit će oslobađajući osjećaj na svim razinama kad napokon odluči pomaziti se s mamom i van bušice :) Onda će biti neke druge brige na pameti 🤣😂😂❤️

Sreća mamina

Dobrodošao

Polly
    31. Svibanj 2020. 09:20

Ja datulje nisam nikad ni probala 🙈🙈 Čula sam više pita da nisu nešto, a ja sam izbriljiva inače pa mislim da ću biti u tom klubu, ali ih planiram gutati kako god 😅 Znači samo jedna šalica čaja? Jel može biti šta od više?
    Kolacic preslatkeee slike 😍
    Pepili 24 šava??? Nezamislivo!! 😱 Svaka joj čast, bome si ju jadnu napatila, a tako sitna 🙈 

Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 09:23

Pčelica čestitam na ulasku u termin! ❤️
    Pepilli ovo sa 24 šava teško i čitam. Sve me zaboli dolje. 😬😬😬 Nadam se da niti jedna ovdje neće tako nesto iskusiti. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Ely
    31. Svibanj 2020. 09:24

Dobro jutro cure!
    Ja sam pobjeglanu prirodu na dva dana i evo jedva vasnuspjela pohvatati. A bas sam htjela sa vidim šta se novo dogadja i sada vise ne znam šta sam sve htjela komentirati.
    Slike su vam wooow! Kolačić i Pepili čini mi se 😍
    Svrbež mislim da bi tako jak trebali prijaviti doktoru, isto tako i oticanje nogu u slučaju da jedna otiče vise od druge. Tako mi je barem rekla moja doktorica.
    Nadam se novim kvačicama, ima vas u terminu. Jedva čekam ❤️
    Uživajte danas 😘

mimoza
    31. Svibanj 2020. 09:26

Jutro cure. Prijavljujem uzasne i bolne grceve u nogama 😰 unatoc tome, hvala Bogu spavam super. 
    Ananas kod nas nista ne pomaze, srecom nisam dobila zgaravicu od njega sinoc, jer sam ga tonu pojela.
    Vrapcic zao mi je zbog tog svrbeza. Nadam se da je samo rastezanje i sirenje koze u pitanju, jer sam i sama imala takvih faza, ali brzo nestanu.
    Bebac nece maleni van, samo zeza 😁 Nek nisu jaki bolovi, to je bitno.
    Rose eto punih 35.tt 🎉🥰 a toliko si se brinula. Jos 2 tj do termina i onda ce i tebe zezati Leon, kao i moj, nece iz trbuha 😁
    Polly ja jedem datulje cijelu trudnocu, ali nikad nisam pazila da to bude odredjen broj, vec kad naletim na njih tako i pojedem. Caj od lista maline pijem tek 10tak dana, jednu salicu od 300ml dnevno. 
    Anavo sretan ulazak u 9.mj 🤗 uskoro krece odbrojavanje 😁
    Pepilli sretno na ctg-u, nadam se da ce se pokrenuti nesto. I sama imam strah od velike bebe i pucanja 😬
    Yvette imam iste te bolove u rodnici. Pogotovo kad tek ustanem iz kreveta. Valjda se kosti sire i spremaju za porod 🤨
    Pcelice dobrodosla medju terminuse 😁 Mi smo sad sve s deckima na redu za porod, pa se njima ne zuri nikako. Izgleda da je tacna ta tvrdnja. 
    Kolacic super ideje i predivne slike. Kad se vracas nazad? Uzivas li u naspj kuhinji?? 😁 Hoces morati ici u kucnu izolaciju ovdje? 

Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 09:31

Kolačić joj slike su divne!!! 😍 Ja imam samo debilne neke gdje stojim ko razbijaš uvijek u istoj pozi, čisto da mi se vidi veličina trbuha, morat ću jedan dan muža zamoliti da me malo ljepše poslika. 🙃
    Polly u Tvornici zdrave hrane imaš za kupiti finee sočne datulje sa košticama, nisu onako suhe kao što datulje znaju biti. Ali ja ih obožavam kakve god bile. Mogla bih ih kilu pojesti. A ove koje sam spomenula su sočne, krupne, skuplje su i vrlo ukusne. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    31. Svibanj 2020. 09:32

svea

Grozno mi je da vas ima toliko s tom žgaravicom 😲 ja sam je imala na početku trudnoće jednom- dvaput i meni je to jedan od najneugodnijih bolova (a mislim da mi je prag tolerancije na bol čist ok)… ne mogu ni zamisliti koje su to muke 😥 držite se!
    Anavo dobrodošla u 9.mjesec 😍🎈

Hvala ti🥰
    Da, nisam ni ja sa zgaravicom jos imala problema, ali na neke stvari ima dva mjeseca full pazim- nakon dva popodne nikakvo voće i kiselkasto povrće (pomidore, salate s octom) niti mliječno, izbacila sam sokove slatke i pomaže, ili bar ja mislim da je zbog toga. 
    ___
    36

Ivcy1306
    31. Svibanj 2020. 09:33

Jutro curke! 
    Sretno svima koje pune tjedne danas!! 
    ..
    Anavo, uuuuff i mi se opako blizimo😉
    ..
    Evo moj maleni se uz mene stisnuo i grli me i ljubi i sav je neki drag. Mrvica moja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.