Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    30. Svibanj 2020. 23:11

Curke moje kod mene sokovi stalno. Osim sto sam se danas ispovracala nakon doruck,Rucak sam jedva pojela jer mi se opet dizao zeludac. Predvecer opet 😮 a ono sto me ful uznemirilo, 
    Znaci oko 7 pricam s mamom i spremamo se otic do grada s njegovim kumom i curom, poslusat neki koncert na zgradi, i stavljam ja lece i sve super i odjednom osjetom neko grebanje,mislim mozda prasina il nesro i protrljam oko i zaboli kao da me netko bocka iglicom. I zatvorim drugo oko i na ovom vidim malo mutno, znavi kao da nema lece, pogledam dobro oko, nema je di treba biti. Prodem prstom po gornjoj i donjoj strani, boli za popizdit. Naravno suze sto od boli sto od nemoci, muz mi nasao, robu, pomogao mi obuci se, pokusavala nekako trljat oko da se pojavi leca jer sam skuzila da je nekud se pomaknula,nista, kako ja vise trljam tako vise boli i oko niti otvorit ne nogu. 20 minuta borbe, doslovno idemo na hitnu i lazem ja njemu idem probati jos jednom. I napokon ju vidim s donje strane al kako pokusam izvuci tako presijava bol. Uglavnom, uspjela sam ju izvuci, ali u dva dijela. Dakle ldca mi je pukla po pola, jedan dio otisao gore jedan dolje, zato me tako iritiralo. Sreca pa sam oba dijela izvulla. Kalo smo ju spojili mislim da nema ostataka. Nakon toga se malena ful uznemirila, tdbuh tvrd, popila magnezij. Svejedno smo malo izasli van da nadodem, al od svega me toliko pocela bolit glava da sam morala popiti lupocet nakon ne znam kolilo vremena. To s lecom mi se jednom dogodilo pred par godina, ali sam odmah skuzila cim sams tavila u oko i odmah izvadila i od tad svaki put provjerim da li je citava, ne znam kako mi se ovo dogodilo. Ajmo sad dalje. 😁
    zmya i vase pozivnice su mi odlicne 🥰
    Trudy, svida mi se sve sto vidim 🤤sad bi bas koju kiflicu
    Hahaha rio zamisljam te upravo na skoljci kako spavas 😂
    Curly divne vijesti, drago mi je da cete uskor doma 🥰
    Leonie i mene u zadnje vrijeme zna trbuh tu i tamo svrbit.
    Dora saljem velike puse svim 4 ❤️❤️

Baby girl 💜

Bezzo1991
    30. Svibanj 2020. 23:19

Nikita206

Rio13

Nikita mi smo pikirali taj koji ste vi uzeli, al je jedan drugi bio dosta snizen pa smo na kraju taj drugi uzeli. Al ista fora ko i taj tvoj, pretvara se u krevet za juniore kasnije. Mi nismo nikakve kapice dobili 🤔 nama te tri resetke imaju federe na gornjem djelu pa se tako vade. Ne kuzim stvarno zasto bi resetke mogle imat kapice 🤷🏻‍♀️
    Mi smo ti ovaj uzelihttps://ibb.co/HxCyXM5ofc, to je slika dok soba jos nije izgledala ko skladiste 😂
    Rio, baš je super i taj vaš, ja ga nisam vidjela u Puli.
    .
    Evo prilažem sliku, pa ako netko ima ideju za šta bi to moglo služiti pomagajte
    https://ibb.co/cQcxHRX
    Znači te tri rešetke na sredini na samo jednoj strani krevetića imaju tu plastiku i vrte se, ali se ništa ne događa, nit se skidaju ni ništa. Druge rešetke se ne vrte.

Moj krevetić ima takve i ja ih samo povučem prema dole ili gore i izade iz ležišta i tako se izvade. Pokušaj tako. 

zmya
    30. Svibanj 2020. 23:32

Kaktusice jesam, ja sam 89 godiste al u Marini je jedna osnovna skola tako da ako je isa on u tu skolu sigurno bi ga mogla znati. Obicno nema puno ljudi koji znadu za Marinu pa mi odma bude ovako toplo oko srca 🥰

Bezzo1991
    30. Svibanj 2020. 23:51

Zmya, ako će ti bit još toplije srcu i moja mater je iz sela kraj Marine i ić ću tamo čekat porod za 10ak dana jer mi je bliže do Splita nego sa Visa 😂 Popularna Marina postala, bila sam i prije par dana tamo hahah.

• Bebac24
    30. Svibanj 2020. 23:55

Ajme dana, ja se grozim leca. Kakve imas da puknu? Tvrde? Ja sam narucivala meke i pokusavala al mene uvjek panika lovila kad sam trebala vaditi pa sam odustala.

Evo prijavljujrm da OPET provodim vrijeme mjereci te svoje trudove. Te su na 5-7-3-9-4 i tako vec sat i pol. Neki su jaci neki nisu.
    Bas me voli muciti taj moj sinek. 

Leonie90
    30. Svibanj 2020. 23:55

Dana ajme meni, kad zamisljam samo, nije mi dobro. Inace, ja se divim svima koji nose lece. Ja imam problem da mi sve oko ociju smeta, kada mi upadne trepavica u oko, prije je bio kaos, sada sam se nekako usemila kako ih vadim.. 
    Kada idem na sminkanje- uvijek je najveca muka meni zaljepiti trepavice. Oko nikad nije smireno cim mi se netko priblizi ocima 🙈 srecom pa si izvadila, sigurno se jako zacrvenilo poslije..
    Dora puse tebi i bebicama..

Leonie90
    30. Svibanj 2020. 23:57

Bebac, kako osjecas trudove? Mozes li ih malo opisati 🙈🙈
    Ne znam da li da ti pozelim da rodis na 31.5. ili bi ti cekala jos malo? 😁

• Bebac24
    31. Svibanj 2020. 00:18

Leonie90

Bebac, kako osjecas trudove? Mozes li ih malo opisati 🙈🙈
    Ne znam da li da ti pozelim da rodis na 31.5. ili bi ti cekala jos malo? 😁

Bolne kontrakcije su trudovi. 
    Malo bole samo ispred a neke bole ledno i u guzi ja to tako opisujem 😂
    Samo da mogu spavati, pa kad me probude bolne onda cu vec pocet brinut 😂 
    Nedjelja mi je prosla cijrla u brojanju, evo stigla nova nedjelja i ja opet brooojim 😂😂

Trancie
    31. Svibanj 2020. 00:39

Dana ajme uzas..... te lece.... ajde super da ai uspjela to rjesit...
    Leonie meni je prijateljica sminkerica i uvik se jezi meni stavit trepavice umjetne jer mi uzas suze oci... kako su plave... jos ako mi sminka ili dim udje i suze krenu izgledam uzas... 🤦‍♀️ko    drogirana.. 
    Curly super vijesti...  nadam se da ste cim prije doma... 
    Dora poljubac ekipi  .  Samo polako doc cete u ritam 💙💜
    Ja taman dosla sa rodjendana od prijateljice... bole me ledja od sjedenja na klupi... a prejela se...
    Vrapcic nadam.se da nije koleostaza... samo nek se smiri taj svrab 
    Bebac samo hrabro.... bas te zeza taj frajer mali
    Ja odo spavat ... curke laku i mirni noc vam zelim 😘😘

Žuža
    31. Svibanj 2020. 01:04

Znaci UŽAS! Zgaravica na najjace, toliko da mi se bljuje 😭🤮 Nervozne noge, ne mogu biti smirene ni 3 sekunde. Ja cijela napeta i nikakva. Mislim da necu spavati uopce ove noci 🙈😭 E Bebac bas sam to htjela pitat za trudove, jel nekad to boli bas u guzi. Jer ja sam s prvim imala epi i osjetila sam samo taj nagon za tiskanjem, al on je bio bas u guzi. Nije me nista bolilo samo sam htjela tiskati. Jel trudovi strecaju i u guzi? Kako si? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.