Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    31. Svibanj 2020. 10:19

Vrapčić123

Curke koje ne volite datulje: ove su ukusne, sočne, možda bolje nisam ni probala. Jedino su u Dm možda bolje, al zbilja su pre skupe, čini mi se 200 g datulja oko 25 kn u Dm-u, desetak komada recimo koliko se sjećam. A ove su mekane, sočne i cijena normalna. https://ibb.co/6F3NRQM

Tvornica zdrave hrane?
    Rose, samo taj 6 zaokreni, danas je već 9.🤭😎
    ___
    36

Vucica

Bebac Svea bas nevjerojatno izgleda 😂😂 I tocno to 2 grbe 😅 

Rose, dr. Google kaže isto. Hahahhaha 😂
    Joj curke ja obožavam dautlje i Nutrigold su mi definitivno najbolje. Ja ih jedem već tjedan dana jer sam se suzdržavala cijelu trudnoću,a baš ih inače često konzumiram. 
    Od petka idućeg se bacam i na čaj od maline i ananas 🍍 😋 

Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 10:24

Vučica jedna je bebica. Bez brige. I meni se zna tako sav izobličiti. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    31. Svibanj 2020. 10:27

Dobro jutro drage moje. 🥰
    Moja noc kalsicno, olretanje, namjestanje, budenje za wc, grcevi 🤦‍♀️
    Bebac meke su moje. Jednokratne. M nemam pojma kako je uspjela puknuti. Meni vadenjenide bez beda, osim jucer 🤦‍♀️
    Leonie, poslje mi je oko, cijelo bilo crveno, od iritacije zilica, a nebi se cudila od toliko trljanja da je i, pukla koja zilica. 
    Rio vec sam se vidjela u bolnici i s najcrnijim mislima sto ce mi, biti s okom. 
    Trancie 😘
    Yvette moje su meke. Ja sam ih prvi put za vjencanje uzela, stavim ih tu i tamo, stalno sam s naocalama. Ne znam koliko je to cest slucaj da puknu ili sam ja bas toliki pehist 😑 mislim da ni na moje oci nece neko vrijeme. 
    Rose do sad se ni nisam nesto previse zivcirala, ovo je prvi put da mi, je trbuh tako reavirao, al bas sam se posteno uznemirila. Draga cestitke na velikih 35 ❤️
    Trudy, sta i tebi 😑 nakraju ce to biti dosta cesta pojava.. I ja planiram na laser, iako i tu imam dozu straha sta ako mi sjebu oko pa nis ne budem vidjela 😂😂
    Evo vrapcic i tebi, jesi mozda saznala zasto, kako puknu? Mene je nalraju pocelo i boliti jer sam ocito od panike i svega tolilo trljala, jer ju nisam ni nasla. Kad sma ju napokon vidjela, sjela sam minutu duboho udahnula i krenula vadit. 
    Svea mogu i ja inace prste gurat u oci 😂 muz ne moze ni gledsti. Al ovo kako je puknuta je tako iritirala da ni nisam mogla otvoriti oko kako treba 😑
    Mrvicak, a bas grozan osjecaj. Znam da sam cijeku vecer ponavljala kako, ih vise nilad necu staviti 😂
    Anavo cestitke na 36 ❤️❤️
    Hvala na pitanju, sad sve super kao da se nista ni nije desilo. 
    Polly, bas to, bitno da je proslo bez vecih intervencija 😘
    Kolacic, a da, volim ja horore 😂😂lako mi se sad smijat 😂 aa slike su 🥰 ali probaj, predahnut i ne isti tempo kao jucer, pogotovo ako te sve boli. 
    Pcelice cestitke na ulasku u termin ❤️
    Panda i moje su meke i zbilja ne znam, od cega uspiju tako puknuti 😮
    Svima zelim ugodan ostatak, mi idemo na rostiljcic malo u prirodu. ❤️

Baby girl 💜

Ivcy1306
    31. Svibanj 2020. 10:31

anav05

Ivcy1306

Jutro curke!
    Sretno svima koje pune tjedne danas!!
    ..
    Anavo, uuuuff i mi se opako blizimo😉
    ..
    Evo moj maleni se uz mene stisnuo i grli me i ljubi i sav je neki drag. Mrvica moja!

Bližimo bome😏😊😊
    Kako si ti, sve ok?
    ___
    36

Ma ja sam ti super.. evo bas mi prijateljica javila da je rodila pa sam happy! 

Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 10:31

Anavo da, Tvornica. 👍

• indy34
    31. Svibanj 2020. 10:33

Vucica

Evo mi opet raspravljamo kolika je mogucnost da su ipak blizanci 😂😂😂 jel moguce da jedna beba zategne ovako trbuh na obje strane a okrenuta je glavom dolje?! 😅
    https://ibb.co/ypvsCK0

Ee kako moj stomak ponekad izgleda 😆😆😆 ne brini sve je samo do pozicije i kako se namjesti bebica ..ja sam vec zamislila kako mi nekad stomak izgleda dase protezu istezu e onda je muka znas kako onda boli ..uostalom ti si sad vec pred kraj i prati recimo u toku dana sigurno ti je stomak veci zbog jela pica i svega a ujutro mnogo manji bar kod mene ..ja sam se jutros probudila i pomislila jedna beba fali moj stomak je tako mali 🤔 obe su jos tu znam evo vec luduju ...

Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 10:36

Dana nitko mi nije pojasnio zašto pukne leća. 🙄 A da, tako sam i ja, sjela, skulirala se i polako počela kopati po oku. Nadam se da ti se više neće ponavljati. Meni nakon toga na sreću više nije. 

Pepilli
    31. Svibanj 2020. 10:39

CTG- sve u redu ,mali je skakao ko da sam se najela čokolade , nema trudova 😁😂😂. Bitno da je on dobro ❤️ a kad bude ,bude ,pustit brigu na veselje,idem doma dalje jest.😂 

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.