Vrapčić hvalaa na preporuci za finije datulje 😊
Jel ima kakva razlika između čaja od maline i od lista maline? 🤔
Jutro curke!
Sretno svima koje pune tjedne danas!!
..
Anavo, uuuuff i mi se opako blizimo😉
..
Evo moj maleni se uz mene stisnuo i grli me i ljubi i sav je neki drag. Mrvica moja!
Bližimo bome😏😊😊
Kako si ti, sve ok?
___
36
Ma ja sam ti super.. evo bas mi prijateljica javila da je rodila pa sam happy!
Ako nas dvije ne rodimo isti dan, nista nismo napravile😅🤭
Vrapčić, hvala, evo šaljem muža u Point😏
Jedva sam dočekala ubaciti ih u svoj Nutribullet ujutro.
Idem sutra i po taj slavni čaj od lista maline u bio&bio!
___
36
Polly ma nista. Mislim da je razlika između ta dva čaja. Mislim da ja je za nas trudnice list maline.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Polly ma nista. Mislim da je razlika između ta dva čaja. Mislim da ja je za nas trudnice list maline.
Dada to sam i mislila ✌🏼😊
Hvala vam na komplimentima 💗
Molim vas nemojte se smijati ako je glupo pitanje, ali jel se te datulje jedu cijele ili se koza/kostica bace nakon sto se onako "iscucaju"? 😁 Nikad u zivotu nisam to jela. Niti znam kako se konzumira niti kakvog je teka. Bas me zanima kada dodem do 36tjedna da ih probam.
Mimoza kod nas u B-W vise nema nikakve karantene. Ja se vracam 14.6., a granice za sve se otvaraju 15.6.tako da tu nema problema. A sto se hrvatske hrane tice...dosta je da napisem kako mi svi kazu da sam se na ocigled u ovih tjedan i pol izjacala 😂😂. Iskreno, briga me 😋. P.s. danas samo lezanje i odmaranje. Rucka ima i previse jos od jucer tako da danas daljenski u ruke i sve 4 u zrak.
Potajno se nadam nekoj bebici u tijeku dana 🥰🥰
Vrapcic i ja se nadam iskreno 😘
Rio, mene je uhvatila panika zbog bolnice pa nakon sto sam plakala sam se skulirala. Radije da sama kopam po oku nego netko drugi.
Vucice ja sam manjentrudna nego ti pa mi se identicno tako zna rasiriti i na lijevu i desnu stranu, a sredina(pupak) kao da propadne 😂
Nista od naseg rostilja, kum ne prestaje povracat 😮 idem traziti sta cu kuhati. Poremetio mi planove 😂
Baby girl 💜
Znaci nisam jedina s rastezljivom bebom bit ce neki gimnasticar 😂 mi se stalno zezamo da su dvoje jer je decko blizanac makar znamo da to ide preko mame ne tate. Hvala cure 😘😘😘😘
Evo mi opet raspravljamo kolika je mogucnost da su ipak blizanci 😂😂😂 jel moguce da jedna beba zategne ovako trbuh na obje strane a okrenuta je glavom dolje?! 😅
https://ibb.co/ypvsCK0
Ee kako moj stomak ponekad izgleda 😆😆😆 ne brini sve je samo do pozicije i kako se namjesti bebica ..ja sam vec zamislila kako mi nekad stomak izgleda dase protezu istezu e onda je muka znas kako onda boli ..uostalom ti si sad vec pred kraj i prati recimo u toku dana sigurno ti je stomak veci zbog jela pica i svega a ujutro mnogo manji bar kod mene ..ja sam se jutros probudila i pomislila jedna beba fali moj stomak je tako mali 🤔 obe su jos tu znam evo vec luduju …
Moja beba obozava to radit kad legnem, a pogotovo navecer. Desno mi iskoci grbetina, pupak propadne, a lijevo me izgleda nogicama gurka. Kad se pocne jako mrdat bas je neugodno 😅 Mislim da se na uzvu uroti protiv mene, sakrije se
Znaci nisam jedina s rastezljivom bebom bit ce neki gimnasticar 😂 mi se stalno zezamo da su dvoje jer je decko blizanac makar znamo da to ide preko mame ne tate. Hvala cure 😘😘😘😘
Nemoj date cuje moj muz on je jos uvjek ponosan jel je uspio 2 da napravi odjednom 😆😆😆😆tako da je ta teza relativna stvar kako kome odgovara 😘
CTG- sve u redu ,mali je skakao ko da sam se najela čokolade , nema trudova 😁😂😂. Bitno da je on dobro ❤️ a kad bude ,bude ,pustit brigu na veselje,idem doma dalje jest.😂
Vazno daje sve uredu ..a znas kako kazu kad god dosao dobro dosao ...bice interesantno od sutra 🤗🤗🤗 mislim od sutra na nasoj grupi krece nova sezona ili 😆😆😆 ...
Sortiraj odgovore
Najstariji