Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    31. Svibanj 2020. 11:20

Anavo uživaj u datuljama i čaju. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    31. Svibanj 2020. 11:26

indy34

Vucica

Znaci nisam jedina s rastezljivom bebom bit ce neki gimnasticar 😂 mi se stalno zezamo da su dvoje jer je decko blizanac makar znamo da to ide preko mame ne tate. Hvala cure 😘😘😘😘

Nemoj date cuje moj muz on je jos uvjek ponosan jel je uspio 2 da napravi odjednom 😆😆😆😆tako da je ta teza relativna stvar kako kome odgovara 😘

😂😂😂😂😂 Ma nek je on ponosan!! 😘😘😘

kaktusica
    31. Svibanj 2020. 11:30

Ciao krafnice drage!
    Anavo5 svidja mi se rmtvoj san, super su i kilaza i duzina, samo nek udjem u termin i potpisujem sve 😄😄
    Dana ajme horora, dakle grozno, nisam ni znala da je to moguce s lecama 😳 To su one tvrde? Jel te boli oko danas?
    Rose hvala ti mila na pitanju 🥰 A standardna noc,bol u ramenu i kuku i zgaravica,odspavala sam mozda 3-4 sata kad sve zbrojim...
    Zgaravica meni pomogne Reflustat ali moram odmah zaspati, ako prodje vise od sata ona je opet tu. Traje i cijeli dan ali najgora je noc kad me probudi ta vatra pa moram plitko disati i dolaziti do zraka, budem sva mokra oko vrata. Uzas...
    Vrapcic zao mi je da te i dalje muci taj svrab, ajde jos malo pa ce i taj pregled,nadam se da je nesto prolazno ipak...
    Kolacic predivne su fotkice 😍😍
    .
    Ja jutros bila sa sestrom na kavici do grada, zadnji put sam bila 13.3. Grad krcat, krcato Purgera (Zagrebcanke, nemojte zamjerit na izrazu, to mi ovdje od milja vas tako zovemo 😀). Bas mi je godilo 

Trancie
    31. Svibanj 2020. 11:55

Cao krafnice…  💗
    Čestitke Pcelica, Rose, Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek na punim tjednima 😍
    Ja lose spavala ... budila se 10 puta.... ali dobro je!!!
    Kolacic slike su predivneeee 🤩🤩🤩
    Sad rucak i izvrnit se ubit oko malo 🤣🤣🤣🤣🤭
    Pupilli najgor3 to cekanje kad prodje termin ali nek je sve ok. To je najbitnije pa kad god dodje taj frajer 💙

• anav05
    31. Svibanj 2020. 11:57

Cure, ne znam koja je pitala, ali iduci tjedan su u Baby centru u oba Cc one u Zg sjedalice od 10-40% posto popusta🙂
    ___
    36

Rose1
    31. Svibanj 2020. 11:57

Panda, Svea hvala curke😘Svea ne damo se jos💪Vucica i meni bude tako kockast pa ne znam jel beba ili kontrakcija
    Anavo😂😂😂
    Mrvicak ipak google zna, sto bismo bez njega😉
    Dana hvalaaa😘

Kaktusica bas mi zao ☹nisam uopce znsla da cu u trudnoci imati problema sa spavanjem, nitko mi to nije spominjao🤷‍♀️

💙

Pepilli
    31. Svibanj 2020. 12:04

Rio13

Kolacic slike su predivne😍ne znam koja mi je bolja iskreno. Svaka cast na trudu
    Pepili 24 sava??😱ima ti tu dosta faktora. Bitno je kako beba udje u porodjajni kanal, gradja mame, elasticnost tkiva i koze. Nije samo bebina kilaza presudna. Moja mama je popucala samnom i sa sestrom, a ja sam bila teza i 3kg sam imala. Sestra pak recimo nije s niti jednom bebom, a radjala je vece i teze bebe od mene.
    Vucica oooo da moguce je😂ledja na jednoj strani i fino nogice ispruzi na drugu stranu
    Dana iskreno, ja bi vec bila u bolnici u nesvjesnom stanju vjerojatno😂

Istina... Mislim da je mami najveći faktor bio to što je preležala u bolnici na strogom mirovanju od 5. mj trudnoće jer me skoro izgubila( baka imala Fix ideje oko trudnoće i zemljoradnje) .  Zamisli ležati ,samo ležati tri mjeseca zbog gluposti svekrve , zbog toga mi se skoro cijela obitelj zakrvila skoro...  
    Tek sa mojih 6 godina smo se vratili u kuću kod te bake, u tatin rodni kraj.... Poslije joj je mama zlata značila, kad je trebalo brinuti i njegovati oko svega, nje i strica invalida ... Komplicirana i ružne obiteljska situacija uglavnom... Dan danas između oca i njegovih sestara su neki disfunkcionalni odnosi, sve nešto ludo....
    Sretna sam što sam se udala u obitelj di te drže ko kap vode na dlanu , počevši od muža pa svekrve nadalje... Mojoj mami je sigurno laknulo što ne moram prolaziti sranja kroz koja je ona prošla... 

Sreća mamina

Dobrodošao

31. Svibanj 2020. 12:24

Trancie

Cao krafnice… 💗ČestitkePcelica, Rose, Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek na punim tjednima 😍
    Ja lose spavala … budila se 10 puta…. ali dobro je!!!
    Kolacic slike su predivneeee 🤩🤩🤩
    Sad rucak i izvrnit se ubit oko malo 🤣🤣🤣🤣🤭
    Pupilli najgor3 to cekanje kad prodje termin ali nek je sve ok. To je najbitnije pa kad god dodje taj frajer 💙

Hvala draga Trancie ♥️
    Ja sam isto imala nocne more, bjezala sam, odnosno tukla nogama muza pa je zakljucak dana da dijete ne smije spavati s nama u krevetu jer bas nemirno spavamo oboje 🙈 
    Isto cu spavati poslijepodne 😎 
    .
    Rose, Anavo u jako ste lijepim tjednima, jos malo 💪🤗
    .
    Terminuse nesto koce, ali imam osjecaj kad jedna krene da ce sve za njom i da vise mi malo manje trudni necemo uspjeti popratiti koja je rodila, koja rada, a koja je tek dobila trudove 😂😋 
    .
    Ja imam neku bol slicnu upali misica u preponama, valjda se jos sirim 🤷 i trbuh nenormalno svrbi, izgleda da ce malo porasti za koji dan. Poceli su i grcevi u nogama uz kontrakcije, win win! Pijem toliko Mg, a i dalje ne idem redovito na wc 😂 
    Nadam se da ce curama sa svrabom po tijelu biti bolje i da ce biti nesto bezazleno na kraju, jel koleostaza indikacija za carski?? 🤔
    Ne stignem vas bas puno citati, ali vidjela sam par lijepih slikica, jako su vam lijepe buse i haljinice i slapice 😍
    Najvise od svega mi je lijepa slikica nase male Elene ♥️♥️♥️ jedva cekam moj mali nosic da se rodi i da se mazimo! 
    Ima li koja curka sa terminom sredine 8.mj popis robice? Od 30. tj se bacam u kupovinu pa da usporedim sa svojim popisom koliko cega s obzirom da ce biti vjerojatno vruce prvih mjesec dana kad se bebice rode 🤷 
    Eto, i mi smo usli u 3. tromjesecje 😎 
    Ugodan dan svima zelim, pogotovo mamama i njihovim bebuskama 😘😘 

Polly
    31. Svibanj 2020. 12:31

anav05

Cure, ne znam koja je pitala, ali iduci tjedan su u Baby centru u oba Cc one u Zg sjedalice od 10-40% posto popusta🙂
    ___
    36

Uuu supeer, jel i na 0+ jaja? 

Leonie90
    31. Svibanj 2020. 12:41

Rose, anavo, ivcy, fenjer- cestitke na punim tjednima 🥰
    Ja sam zaspala oko pola 4 i probudila se u 8 i nesto.. zeznulo me jer sam nakon sto godina preko dana odspavala bila oko 2 sata.. sad me opet hvata san, ali necu nu popustiti. Kasnije idemo na rostilj.. 
    imas pravo vrapcic, odsad cu prakticirati da se i ujutro namazem.. ovo me bas raatuzilo, osjetim pod prstima da mi je koza pukla na obje strane.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.