Vrapcic ma jebemu, pa kako na kraju trudnoce taj svrab?! Mozda se sad bas jako rasteze koza...ja isto idem dr.tj vaditi krv pa sam rekla da mi doda i te jetrene pretrage, meni inace bilirubin zna biti mrvicu povisen kao i tati, genetski je...
Terminuse nase te vase bebice cekaju sluzbeni termin
Trudy super, uzivajte na ruckicu😊
Kaktusica kako nocas spavanje, kukovi, zgaravica?
💙
Jutro. Prijavljujem da sam se naspavala i tako sam sretna 😊
.
Danijela žao mi je zbog kolestaze, ali stvarno me čudi da te nisu ostavili. 🤔🥴
.
Tea i Vrapčić, vjerujem da je to grozno. 🙄Vrapčić izdrži još danas, a sutra odmah to prijavljuj.
.
Dana, mislim da nikada u životu ne bih leću mogla staviti u oko. Mogu samo zamisliti koji stres si proživjela.😪
.
Dora šaljem velike puse ❣️🥰🙏
.
Ja uz stalan proljev (tri puta dnevno) imam i sluzavi iscjedak, ali u komadima i ne uvijek pa mislim da se počeo polako guljeti sluzni čep. Ali kako je čist i bez krvi, mislim da nije ništa alarmantno.
.
Bebac, hoće li to više? 😂
Vučica držite se. Neda se ni tvoja beba van još jer je očito odlučila čekati termin. 😊
Svea da u Zg je ful čudno vrijeme. Sinoć vješala veš vani i morala obuci toplu jaknu kako je bilo hladno. A evo sutra 1.6. Sve nešto ludo i okrenuto. 🤔🤷♀️🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro svima ...vidim muke mucite sa tim svrbezom nadam se sto manje dace da vas ima tu kolestazu ...ja sam sva ispucala al i dalje se mazem jel i dalje me stomak na momenate bas svrbi ...Vidim sve su jos u kompletu ...a ovo za zgaravicu to tako zna da bude grozno al vjerujete mi nije do hrane to je samo do pozicije bebe kako se beba namjesti ...Ja sam dobro spavala ustajala pila vode posjecivala wc i opet se vracala al to je super ..u zadnje dvije noci iskreno bebe me ponekad tako sutiraju tako budu pocnu dase krecu da se probudim .. al mi imamo jos par dana pa se nadam ostace ipak unutra kad su vase unutra mobi nemaju razloga van hladno je ovih dana 😂 ...😘😘😘😘 cekamo dal ce da se desi danas kvacica ili od ponoci pocinju ???
Dobro jutro cure ii sretna nedjelja mojim puniteljicama tjedna! Nas dvije smo na punih 36🥰
Vrapcic, zao mi je jako da si i dalje s tim problemima. Nadam se da ce ti doktor pomoci sutra. Javi svakako sto si rekli😘
Dana, ja koristim lece i od pocetka je sve super, ne mogu uopce zamisliti ovo. Kako je oko danas?
Bebac, bas te zeza taj tvoj mali😊
Ja sam sanjala nocas da je Kaktusica rodila, beba 3200 g i 50 cm, sve je proslo u redu. Aj ti snovi!
Tipkamo se danas, 😘 svima!
___
36
Jutro jutro 😊
.
Dana priča s lećom je aaajmeee 😬😬 Svaka čast svima koji ih koriste, ja ih se isto grozim kao i svakog stranog tijela u tijelu, tipa tampona, isto nisam ljubitelj 🥴 Srećom dobro je prošlo!
.
Žuža, Bebac kod mene identična priča sa žgaravicom, nije mi dala mira, ovaj Reflustat bože sačuvaj, maznula 2, nula bodova 😑 Spavanje s boka na bok kao Rose, nisi jedina... Probudim se u 4 misleći ajme napokon jutro i barem 7h, noćna mora mi je noć 😅
Jao kak sam doooobro spavala noćas, niti kontrakcija ni na pipi pauzu nisam morala. Da, još smo 2u1, idem do rodilišta ,al samo na CTG 😂😂🤣. Očito se moram najesti graha da se malo pokrene 🤣😂. Neka ,nema veze, samo već me malo strah da je preko 4 kg ,kad je na uzv u utorak imao skoro4...
Sreća mamina
Dobrodošao
Joj cure sa zgaravicom, meni je uzasna svaki dan, sto god pojedem. Svako toliko i povratim. Ali ne znam sto bih bez Reflustata, njega cuvam za navecer i skoro svaku vecer ga popijem prije spavanja, lijevi bok i nema problema. Ne znam sto bih da mi ni on ne djeluje 😳
Vrapcic ceka da termin 😅 jucer sam stan izribala oprala, nista. Danas setnja i ananas 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji