Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    30. Svibanj 2020. 20:53

Curly super vijesti od vas 👣💙 
    .
    Da, ove kiflice su prokletstvo 😁 navukla sam se na njih 😕 trebala bi malo stat s tim pecenjem jer cu nabit jos 5kg do kraja kako je krenulo... 🙄
    Ovi prijatelji imaju malca vrsnjaka mom, skupa idu u vrtic. 2 sata nisu stali 😁 ne mogu vjerovat koliko uzivaju u drustvu ☺️ nisu se evo dva i pol mjeseca vidjeli 😕 na kraju kad je otisao, nakon jedno 10 min moj udri u plac jer bi se htio jos igrat s njim 💙

Vrapčić123
    30. Svibanj 2020. 21:03

Polly evo drugi dan me drži nekakav čudnovati svrbež tijela, recimo dlanovi, ruke, noge, leđa... Nikakve plikove nemam, nisam bila u prirodi, a do sada nikakvih alergija nikada nisam imala. Sinoć me toliko svrbilo da do 5 ujutro nisam uspjela zaspati. Hvala Bogu pa u ponedjeljak idem kod doktora, već imam zakazan termin pa jedva čekam vidjeti o čemu je riječ i što će on reći. Čudno baš. Nadam se da je nešto privremeno i da nije opasno za bebu. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Svibanj 2020. 21:09

Trudy zato ja imam teoriju da je bolje takvu finu klopu ne jesti uopće jer je prokletstvo i ne može se prestati jesti koliko je fino. 🤣🤣🤣🤣 Uf, tako smo muž i ja zadnjih dana tamanili sladolede, to je bilo strašno, toliko sam ih pojela da mi je sad malo muka od njih kad ih se uopće sjetim. Još mi se glupa mučnina vratila i zbilja mi ide na povraćanje kad se sjetim pojedine hrane.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Polly
    30. Svibanj 2020. 21:11

Vrapčić123

Polly evo drugi dan me drži nekakav čudnovati svrbež tijela, recimo dlanovi, ruke, noge, leđa… Nikakve plikove nemam, nisam bila u prirodi, a do sada nikakvih alergija nikada nisam imala. Sinoć me toliko svrbilo da do 5 ujutro nisam uspjela zaspati. Hvala Bogu pa u ponedjeljak idem kod doktora, već imam zakazan termin pa jedva čekam vidjeti o čemu je riječ i što će on reći. Čudno baš. Nadam se da je nešto privremeno i da nije opasno za bebu.

Joj nadam se i ja da je nešto privremeno, svakako napomeni doktoru.. Jedino što povezujem sa svrabom je kolestaza za koju sam čula onako u prolazu i da bi mogla biti eventualno opasna pa je dobro da to pogledaš, al vjerujemo ipak da nije ni to ni nešto drugo strašno.. Držim fige sa prestane 🤞🏼🤞🏼

DanijelaBB
    30. Svibanj 2020. 21:20

Vrapčić123

Polly evo drugi dan me drži nekakav čudnovati svrbež tijela, recimo dlanovi, ruke, noge, leđa… Nikakve plikove nemam, nisam bila u prirodi, a do sada nikakvih alergija nikada nisam imala. Sinoć me toliko svrbilo da do 5 ujutro nisam uspjela zaspati. Hvala Bogu pa u ponedjeljak idem kod doktora, već imam zakazan termin pa jedva čekam vidjeti o čemu je riječ i što će on reći. Čudno baš. Nadam se da je nešto privremeno i da nije opasno za bebu.

Vrapčić znan točno kako ti je, znaš da je kod mene u pitanju kolestaza. Nadan se da kod tebe neće bit, ali čim te između ostalog svrbe dlanovi i stopala i to pojačano noću nije dobro.
    Obavezno reci da ti da uputnicu za jetrene probe i za žućne kiseline. Bar ćeš tada bit sigurna na čemu si. Nije to ništa opasno dok si pod čestim nadzorom, a to šta svrbi...mislin da nema pomoći, ali triba izdržat, kažu da nakon poroda prođe samo od sebe.
    Stvarno se nadan da ti je to nešto prolazno, al bolje provjeri.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123

Polly hvala draga. I ja sam do sada čula samo za tu kolestazu. Zbilja se nadam da nije to, no pitat ću doktora svakako. 🤔

Mila7

Hvala na svim komentarima oko Pazarq stranice 😘
    Vrapcic taj svrbez svakako prijavi dr, ne zelim zacoprati al bolje provjeriti nego da je kolestaza. Sto se tice mog poroda, moram biti u rodilistu u 6.30h, cca 2 sata priprema i onda u salu. Iskreno tesko mi pada sto ovaj put necemo moci zajedno docekati bebu i podijeliti to iskustvo al sta cu 🤷‍♀️
    Iskreno jedva cekam utorak, iako vjerojatno u pon necu cijelu noc spavati 🤭
    Lina slika malecke je pre pre kjut 😍
    Curly tvoj pisonja odlicno napreduje, bas me raduje njegov napredak 💙🥰
    Dora pusu saljem ♥️

Mila7
    30. Svibanj 2020. 21:22

Danijela za smanjenje svraba kod kolestaze pomaze Ursofalk al naravno, to dr treba propisati. Cudi me da ti ga nisu dali 🤔

Rose1
    30. Svibanj 2020. 21:23

Vrapcic hehe da, to s torbama mi nikako nije bilo jasno😂🤣😂

💙

Vrapčić123
    30. Svibanj 2020. 21:26

Mila da, šteta da ne možete tu sreću podijeliti. No u konačnici je bitno da se bebica rodi zdrava i nema vam veće sreće na svijetu! Sretno ti bilo sa svim! 💗
    A ja ću svakako ovo prijaviti doktoru pa ćemo vidjeti. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.