Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    30. Svibanj 2020. 19:51

Mila7

Curke jel netko narucivao preko stranice Pazarq? Imaju fora haljina po ok cijenama al ne vidim im br tel pa sam malo sumnjicava

Ja nisam, ali koliko čitam po netu upravo, i nisu neki bas najprofesionalniji...možda bolje izbjeci🤷‍♀️
    ___
    35+6

30. Svibanj 2020. 19:56

CurlySue

Curkice, samo brzinski pozdrav.
    U izdajanju i hranjenju smo cijeli dan, presli smo 2 kile i sljedeci tjedan bi mogli kuci 😁
    Eto… Puse svima i cekamo prvu terminsku bebicu 😘💕

😍😍😍😍😍 jako mi je drago zbog vas! 🤗♥️

kaktusica
    30. Svibanj 2020. 20:01

Zmya oli si ti iz Marine? Moja sestricna je zarucena za jednog decka od tamo, oni su 91.godiste

• RitaM
    30. Svibanj 2020. 20:02

Bebac, Anavo 🤗 ma sve nas uhvati. Cekam da prode. Hvala vam ❤.

Mila, mislim da sam ja od njih narucila prije nekog vremena, ali javili su mi da nemaju vise taj proizvod i vratili novac. Ne znam, nije tako lose jer su novac vratili, ali ne bih opet narucila od njih jer mi se ne da bavit time ako opet ne budu imali, a uzmu mi novce. Pa gledat jesu li uplatili... Nemam pojma sto bih ti savjetovala. Samo moram reci, mislim da se radilo o njima, ali nisam 100 posto sigurna jer nije bilo bas nedavno, a ima puno tih slicnih stranica.

• RitaM
    30. Svibanj 2020. 20:05

Mila, edit: pogledala u mailu, pazarq je bio u pitanju. I relativno brzo su izvrsili povrat novca tako da ne mogu reci da su po tom pitanju bili problematicni. Sto se tice kvalitete robe, to ti ne znam reci...

Rose1
    30. Svibanj 2020. 20:06

Zmya pozivnice su bas top, top, lajkam
    Trudy aaaa prefino izgleda, njami
    Curly 🥳🥳🥳prekrasne vijesti, jako, jako mi drago. Bravo bikicu💙
    Mila ja sam dvaput narucila, dosta dugo cekala...jedna haljinica dosta kvalitetna, druga me malo razocarala, ali za plazu super, slatka pa je svi pohvale

💙

Leonie90
    30. Svibanj 2020. 20:39

Polly preeezgodna si. Papuce sam i ja mislila kupiti kad su se otvorili ducani, ali nije bilo broja, pa sam uzela crne sa zlatnim necim. Sad kad vidim kako ti lijepo stoje, mozda narucim. 
    Ja imam jednu haljinu iz zare sto je siroka i nju planiram obuci za izlazak, dolje tako neke papuce..
    Sad cekam 2 haljine iz manga i 2 majice- ali sve je za poslije poroda, glupo mi je kupovati ista za sada ovo razdoblje kad smo se vec priveli kraju.. a i imam sto za obuci- jos sam svaki dan u pokretu, i svaki dan se trudim liciti na nesto. 
    Curly- super vijesti, bas mi je drago da cete uskoro doma 😍😍

Vrapčić123
    30. Svibanj 2020. 20:39

Pozdrav curke! Ja od ne spavanja simoćnjeg bila strgana danas da sam 3-4 sata prespavala. Probudila se prije sat vremena. Opet počeo svrbež. 🙄 Nadam se da ću večeras uspješno zaspati. 🤞
    Rose mene je isto zanimalo to sa rađaonom i ruksakom. 🤔
    Dječija sobica mi je još neko poluskladište. Nije za slikanje nikako. 🤷‍♀️
    Black gdje startate s tečajem u srijedu ? U kojoj bolnici?
    Panda hvala na receptu! 💗
    Snoopy znači i tebe svrbež izluđivao. Drago mi je da je sada ok. Hm meni je sad to već sve nekako čudno. Jedva čekam da pitam doktora. 😬
    Nikita krevetić je super. Sada ćete dugoo biti mirni obzirom da je većih dimenzija malo. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    30. Svibanj 2020. 20:43

Polly ti si divna trudnica, kao neka glumica, trbuh krasan i haljine krasne! 😍
    Pepilli neda se tvoja beba van i gotovo. Nek odmara još unutra. Miš mali. 💕
    Zmya teorije sa sisama su zakon. 🤣 Pozivnica mi je skroz foraaa! 😊
    Trudy kiflice su baš apetitlih. 😋😋😋 Baš bih smazala koju, al problem je kad kreneš s tim nema stajanja. 🤣
    Mila draga kako si ti? U koliko je u utorak carski? Jesi li uzbuđena? ❤️
    CurlySue svaki put me razveseliš sa veselim vijestima. Kako bikić raste, to je tako divno za čuti. Uskoro ćete vi doma! 💙💙💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    30. Svibanj 2020. 20:51

Vrapčić joj hvala ti 🙈❣️ O kakvom svrbežu je riječ, promaknulo mi je to?
    Leonie super su natikače, samo se bojim da ih neću moći obući dok ne rodim pošto su stigle prije nego što su mi stopala počela oticati 😑 Bit će za kasnije 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.