Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    30. Svibanj 2020. 18:17

Lordy ma daj, nemoj zezat! Mislis na Antonelu i Ivu?
    Eto ti ga na svit je stvarno mali! Doduse ta lucica je bila odavno odavno-srednja skola i faks. 🙂
    Ti si negdi onda blizu Marine isto ili? 

zmya
    30. Svibanj 2020. 18:19

Trudy salji maloooo! 
    Pepili ne znam nista u trudnoci, kako te otoke malo splasnit, za cirkulaciju zna pomoc naizmjenicno vruca-hladna voda, il one kompresijske carape, noge na povisenom.. iako sad ovo pred porod ne znam ima li pomoci :/

kaktusica
    30. Svibanj 2020. 18:23

Curly ajmeee,koje divne vijesti 😍😍🥰🥰🥰 Bravo mama i bravo nas mali snazni bikic 💞
    Bebac ma meni bi bilo drago da sam ga mogla kome ostaviti, al jbga,splet okolnosti je bio takav nazalost. Sad ce biti drugacije jer cemo biti s mojima, tu su mi i kuma i prijateljice, rodbina... Nemam ja nista protiv, dapace 😉
    Rio znaci i ti si mjesecarka 😁 Pa to je ono,hororcek 😬😬 Ne bude kod njega to cesto, mozda jednom u 3 mj.  Iako redovito prica u snu..ali strah me uvijek tog prozora jer on kad mjesecari seta, ide do vrata, sjedne na kauc,onako bas spooky...

Lordy
    30. Svibanj 2020. 18:29

zmya

Lordy ma daj, nemoj zezat! Mislis na Antonelu i Ivu?
    Eto ti ga na svit je stvarno mali! Doduse ta lucica je bila odavno odavno-srednja skola i faks. 🙂
    Ti si negdi onda blizu Marine isto ili?

Da, to su oni.Je, blizu Marine.🙋

URL = https: //lilypie.com]

zmya
    30. Svibanj 2020. 19:01

Rio hehe, a nije ni crn niti je od dva metra 🤣 ko ja je al kosa mu nije jaca strana. Zato ima dobru dusu tjesim sr ja 😁😁😁

Polly
    30. Svibanj 2020. 19:03

Pepilli

CurlySue

Curkice, samo brzinski pozdrav.
    U izdajanju i hranjenju smo cijeli dan, presli smo 2 kile i sljedeci tjedan bi mogli kuci 😁
    Eto… Puse svima i cekamo prvu terminsku bebicu 😘💕

Bravo ! Nadam se da će vam dati otpust početkom tjedna ,da se ti napokon napapaš , a tata napokon dočeka svog maleckog kući !
    Samo da pitam :naticanje u trudnoći- već sam prije bila nešto naotekla ,al danas su mi noge buknule ,desna pogotovo koja je skoro dvostruko deblja od lijeve, imam deblje gležnjeve od supruga… Valjda nije ništa strašno, sutra idem na CTG u rodilište pa ću pripomenuti, al dal ima kakav trenutni lijek za taj problemčić…

Bojim se da nam nema pomoći u trudnoći što se toga tiče 😏 To je normalno, pogotovo zadnji mjesec trudnoće, da ne kažem zadnjih dana trudnoće kao tebi. Izdrži još malo, s porodom to sve ode nadam se 🍀

• RitaM
    30. Svibanj 2020. 19:08

Drage cure, samo da vas pozdravim. Vidim da sam propustila krasne haljine, trbuscice i klopu 😍 i sobe koje su u pripremama. 😍😍

Curly, bas mi je drago da cete uskoro doma. ❤

Meni je danas bas znj dan, nekako sam u brizi, obuzimaju me neke bezvezne negativne misli hoce li sve bit u redu, onda svasta cujes i procitas pa strahujes. Ma bas sam nikakva danas. Proc ce 😊. 

Drzite mi se, saljem pozdrave. 💕🍀

Mila7
    30. Svibanj 2020. 19:17

Curke jel netko narucivao preko stranice Pazarq? Imaju fora haljina po ok cijenama al ne vidim im br tel pa sam malo sumnjicava

• Bebac24
    30. Svibanj 2020. 19:40

RitaM svima nam dode takav dan 🌹🌹🌹 
    Proci ce i to. 
    Kaktusice taj moj bivsi je bio frik ponekad. Znaci spavamo jednom rukom nam odmakne krevet od zida i to za pol metra, raspremao je ormare, isao po noci na poaao.. Mislom da sam to vec bila pisala jednom.. Ugl. Strasno je nekad bilo...

• anav05
    30. Svibanj 2020. 19:48

Čitam na brzinu, vidim da sam propustila haljine, pripreme, sobe, hranu😊
    Curly, bravo za oboje, držim fige da vas što prije puste vašoj kući, da uživate napokon svi skupa😊
    Pepili, ja nisam otekla još, ali mi frendica koja je kaže da se sve povuklo par dana nakon poroda.
    Zmya, moram priznati da sam u ovom Crn i visok timu😁😁
    Rita, takav je nekakav dan. Ja imam goste danas i sutra, ali sam isto sva da se trudim biti pozitivna. #hormoni
    Proci ce to sve, samo malo sunca da nam se ukaže🥰
    Šaljem 😘 svima, tipkamo se.
    ___
    35+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.