Roba za izlazak ha! S malim sam izasla u trenerci, masne kose,znaci Rijecanke znaju di je rodiliste tj. ulaz a auto je bio parkiran metar ispred. Ne mogu se ni zamisliti da izadjem u haljinici i stiklama 😂 Jedva sam cekala sjesti, dole me sve bolilo,sise su bile pune mlijeka, teske i bolne a dole su lohije ispadale u komadima 🥴
Predivne haljinice ☺️ ja ne znam sta cu obuc, s malim sam isto u trenirci isla van. A muz se nije parkirao ispred (!!!) nego na onom parkingu gore iznad bolnice. Znaci zadavit sam ga htjela jer sam stvarno jedva hodala.
.
Evo, spremna za goste. Nije neka gozba, al najbrze sto sam uspjela napravit 😁
https://imguh.com/image/YaROK
Evony ni mi necemo imati okupljanje, osim pred Crkvom, i od tamo ravno restoran.
Mi smo za festu, zato je i radimo 😂😂
Kaktusice, ma to je skroz druga stvar, i nisam napisala post da koga osudujrm, samo da je meni psihicki lakse jer znam da voli svugdje ici.
Imala sam decka koji je mjesecario i svasta sam sa njim dozivljavala 🤮🤮
Zmya na vjencanju ti bili moj diver i cura mu, tvoja susjeda iz rodnog ti mista😁.Ja te se sicam iz davnih dana kad si radila u lucici, muz mi tamo radi, pa sam te vidala.
URL = https: //lilypie.com]
Ja sam s malom izasla u starkama , tajicama i nekoj bezeveze tuniki... kad vidim sliku prasnem od smija 🤣🤣🤣a sad cu sigurno neku ljetnu haljinu i slapice dole jer je ljeto... i to mi je najudobnije...
Ne znam ni sta bi curki obukla u 8 mjesecu 🤷♀️ haljinice mi se ne placa za jedno oblacenje... a nikako nac nesto ok cijene, a slatko
KAKTUSICE - mene oduvijek strah tog mjesecarenja... mada nisam to dozivila do sada... mislim da bi umrla od straha...
Cure hvala na komplimentima 🙈 Ta slika je nastala u izolaciji, kad me prebacilo negdje 12.dan da nisam nikud van nosom provirila, pogledala to jutro trbuh, vidim da raste, haljina stoji u ormaru, kosa neoprana tko zna koliko dana.. Reko ustaj, oprala kosu, isfenirala, našminkala se, obukla i imala doma uz prozor photo session uz pomoć timera 🤣🤣
.
Pepilli mislim sa ti je sad već psihički dosta iščekivanja kad će, vjerujem da su ti zadnji dani najgori, ali brzoo će to 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Mila je li ti slucajno rekao od cega su ti bolovi? I zasto ne smiju potrajati?
Meni su bili samo sinoc prvi put.. Iza toga se nije ponavljalo. 🙈
Kaze da je moguce da beba udara u mjehur ali kod mene je valjda bol od reza na maternici. Ful mi se stanjio i zato mi je rekla ako je bi bol bila tako ostra i jaka a da potraje da momentalno dođem da ne bi slucajno bila ruptura maternice. Al da se ne moram zabrinjavati ako me na trenutak zaboli.
Pepilli meni su se pojavile dvije tri na vraru i uopce nisam to pivezivala sa trudnocom jer mi je ovo prvi put da su se pojavile 😳
Oprostite sto vas sve ne stignem komentirati., mene spopalo opako gniježđenje a onda kad odmaram bavim se sa svojim deckom jer sutra ide na vikendicu sa svekrvom i vidjet cemo se tek iducu nedjelju, kad izađem iz bolnice (ako bude sve po planu).
Inace je on navikao da bude odvojen od mene al nekako mu sada teže pada. Valjda jer zna da braco dolazi, mada kad sam ga pitala jel ga to muci kaze da nije. Ma tko ce znati sta je u tim njihovim glavicama 🥰
Curkice, samo brzinski pozdrav.
U izdajanju i hranjenju smo cijeli dan, presli smo 2 kile i sljedeci tjedan bi mogli kuci 😁
Eto... Puse svima i cekamo prvu terminsku bebicu 😘💕
Curkice, samo brzinski pozdrav.
U izdajanju i hranjenju smo cijeli dan, presli smo 2 kile i sljedeci tjedan bi mogli kuci 😁
Eto… Puse svima i cekamo prvu terminsku bebicu 😘💕
Bravo ! Nadam se da će vam dati otpust početkom tjedna ,da se ti napokon napapaš , a tata napokon dočeka svog maleckog kući !
Samo da pitam :naticanje u trudnoći- već sam prije bila nešto naotekla ,al danas su mi noge buknule ,desna pogotovo koja je skoro dvostruko deblja od lijeve, imam deblje gležnjeve od supruga... Valjda nije ništa strašno, sutra idem na CTG u rodilište pa ću pripomenuti, al dal ima kakav trenutni lijek za taj problemčić...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji