Moj vjerni pomagac mjeri trbuh svako malo ovako: https://ibb.co/hF1XK2b
Pokusat cu se uslikat mozda sutra pa stavim, sami trbuh me je
Preslatko, top slika
💙
Rose hvala ti za info 😘
Dana odmaraj sad, svaka ti cast da yopce radis u ovim tjednima, skidam ti kapu... Sad lijepo lezi i nek te malo muzek izmasira 😘
Flo preslatka je robica, prava frajerska 😍
Black ajoooj, kako je slatka mala papigica,divna je 🥰🦜 Sto se tice robice, moj je rodjen s 52 cm i prvih mjesec dana je nosio te male brojeve, 50-56. Mislim da ce ti biti ok.
Rose a da, sve za ovo malo cudo u busi. Uopce ne zelim ni guglati sto se bebama moze dogoditi ako mama ima gestacijski jer je mama pretjerala obilno sa slatkim zadnjih mjesec- dva 🙈
Danijela mislis da se necu morati odreci svega? A da, ja ne jedem bas tako cesto, jedem ujutro i popodne se natrpam do grla, eventualno nekad nesto navecer. Znam i sama da to nije dobro, ali eto. Jel imas neki plan prehrane?
Kolacic dobrodosla kuci! 🥰
Black papiga je odlicna! Mi smo imali davno, ali je sama znala otvoriti krletku i odletila kroz otvoren prozor. I dan danas kad se sjetim toga mi zlo dode jer sam ja ostavila prozor, a znala sam da zna sama izaci iz krletke.
Flo ja sam isto danas bila u c&a i nisam nesto ugrabila, 2 kombinezona samo, nema velicina malih, i tak.. 🙄
Rose a da, sve za ovo malo cudo u busi. Uopce ne zelim ni guglati sto se bebama moze dogoditi ako mama ima gestacijski jer je mama pretjerala obilno sa slatkim zadnjih mjesec- dva 🙈
Danijela mislis da se necu morati odreci svega? A da, ja ne jedem bas tako cesto, jedem ujutro i popodne se natrpam do grla, eventualno nekad nesto navecer. Znam i sama da to nije dobro, ali eto. Jel imas neki plan prehrane?
Black papiga je odlicna! Mi smo imali davno, ali je sama znala otvoriti krletku i odletila kroz otvoren prozor. I dan danas kad se sjetim toga mi zlo dode jer sam ja ostavila prozor, a znala sam da zna sama izaci iz krletke.
Flo ja sam isto danas bila u c&a i nisam nesto ugrabila, 2 kombinezona samo, nema velicina malih, i tak.. 🙄
Mi smo osigurali sa svim i svacim krletku, ovaj nas je vrhunski strucnjak za provalu. Najbolje lokot
Cure u visokim tjednima kako vi osjećate svoje bebe?
Mene moja danas rastura, ok je samo kad hodam, inače se stalno gura pod rebra i to je baš neugodno 😔 Mislim drago mi je da ju osjetim i da je živahna ali brate mili nemoj se zavlačiti pod prsni koš. Imam osjećaj kao da je moj trup prekratak za njenu dužinu 😂
Mene moja danas rastura, ok je samo kad hodam, inače se stalno gura pod rebra i to je baš neugodno 😔 Mislim drago mi je da ju osjetim i da je živahna ali brate mili nemoj se zavlačiti pod prsni koš. Imam osjećaj kao da je moj trup prekratak za njenu dužinu 😂
Moja je takva bila do jučer. Danas je dosta mirnija. Osjetim je tu i tamo, ali stvarno slabije nego primjerice jučer. Možda je i njima do dana,al sigurno da nema više mjesta pa su udarci i jači i više smrtaju
Neman apsolutno nikakav plan prehrane.... u početku san skroz izbacila bijeli kruh, tjesteninu, rižu i ubacila integralno. Izbacila san banane jer san ih prije puno jela, a one su kao pune šećera. Ostalo san sve jela. Sad već pojeden nekad i sendvić s bijelin kruhon, običnu manistru i sl. Npr ne bi sad u jednom danu pojela pečeni krumpir, sladoled i čokoladu, ali bi se svaki dan počastila s jednim od tog. U oca san uzela onaj aparatić za mjerenje šećera pa ga mjerin svako jutro tako da mi se lakše kontrolirat i pratit šta i koliko smin.
Al kažen ti najveći zaključak je jest često male obroke.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ima dana kad je miran i odmara onda ugl više štuca, a ima i dana , kao danas, kad jednostavno ne staje. Ako se ne gura prema dolje, razbacuje koljena i pete u stranu, guzicu pod rebra, cijeli mi trbuh poskakuje... Ne znam što je neugodnije , to da glumi onog ovna za probijanje glavicom ili kad našpinči guzu tako visoko pod rebra da pritisne jetru i rebra pa nastane mučnina samo takva... Kaže mi mama da se spustio , da će to svaki čas, zna valjda žena rodila nas je četvero...
Sreća mamina
Dobrodošao
Mare drago mi je da su muževi nalazi uredni.
Kaktusica, rose, dana 😘
Ivcy budeš ti izdržala. Šta je to za jednu krafnicu?! A onda dođeš doma i duplo uživaš. 😉
Lola tvom bebaču se baš sviđa u maminom trbuhu.
Vrapčić čestitke na urednim nalazima, neka i preostali budu dobri. 🤞
Rose čitam za tvoje bockanje i sad me malo strah jer me danas u nekoliko navrata baš nešto bockalo skroz nisko. Mislila sam da se beba nekako miče pa da je od toga, nadam se da nije cerviks u pitanju.
Fenjer moraš malo jače pritisnuti da bi ga utisnula, ali čim maknem ruku vrati se u prvotni položaj. Nije mekan. Stavila sam paket od 4 Jamnice po 1,5l i ne "utone" niti malo. 😊
Pepili pizza izgleda baš finooo! 👌
Kolacic sad napuni baterije, a onda od sutra nastavak uživanja sa obitelji. 😉
Black super su stvarčice. A i papagaj i trbuščić. 🥰
Flo i ti si obavila lijep shopping. 👍
Ajme Black prekjuuuut! 🥰
Pepili nas dvi smo danas u syncu, i ja radila pizzu za veceru - sestra je vegeterijanac, muz na nekoj dijeti, dvi vrste pizze, skoro sam sve sama pojela ne mogu disat 🤣
Meni se jos nije pupa pocela spustat.
Nakon pregleda jucer ja opet danas u pogonu, skoro 9 km, sto setnje 5, sto okolo nahodavanja.
Pasica je nakon jutarnje setnje ovako izgledala
https://ibb.co/Qd2d9NR
https://ibb.co/KXcBZLG
Sortiraj odgovore
Najstariji