Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    21. Svibanj 2020. 20:30

BlackLioness

Moj vjerni pomagac mjeri trbuh svako malo ovako: https://ibb.co/hF1XK2b
    Pokusat cu se uslikat mozda sutra pa stavim, sami trbuh me je

Preslatko, top slika

💙

kaktusica
    21. Svibanj 2020. 20:37

Rose hvala ti za info 😘
    Dana odmaraj sad, svaka ti cast da yopce radis u ovim tjednima, skidam ti kapu... Sad lijepo lezi i nek te malo  muzek izmasira 😘
    Flo preslatka je robica, prava frajerska 😍
    Black ajoooj, kako je slatka mala papigica,divna je 🥰🦜 Sto se tice robice, moj je rodjen s 52 cm i prvih mjesec dana je nosio te male brojeve, 50-56. Mislim da ce ti biti ok.

21. Svibanj 2020. 20:44

Rose a da, sve za ovo malo cudo u busi. Uopce ne zelim ni guglati sto se bebama moze dogoditi ako mama ima gestacijski jer je mama pretjerala obilno sa slatkim zadnjih mjesec- dva 🙈
    Danijela mislis da se necu morati odreci svega? A da, ja ne jedem bas tako cesto, jedem ujutro i popodne se natrpam do grla, eventualno nekad nesto navecer. Znam i sama da to nije dobro, ali eto. Jel imas neki plan prehrane? 
    Kolacic dobrodosla kuci! 🥰
    Black papiga je odlicna! Mi smo imali davno, ali je sama znala otvoriti krletku i odletila kroz otvoren prozor. I dan danas kad se sjetim toga mi zlo dode jer sam ja ostavila prozor, a znala sam da zna sama izaci iz krletke. 
    Flo ja sam isto danas bila u c&a i nisam nesto ugrabila, 2 kombinezona samo, nema velicina malih, i tak.. 🙄

21. Svibanj 2020. 20:59

fenjer

Rose a da, sve za ovo malo cudo u busi. Uopce ne zelim ni guglati sto se bebama moze dogoditi ako mama ima gestacijski jer je mama pretjerala obilno sa slatkim zadnjih mjesec- dva 🙈
    Danijela mislis da se necu morati odreci svega? A da, ja ne jedem bas tako cesto, jedem ujutro i popodne se natrpam do grla, eventualno nekad nesto navecer. Znam i sama da to nije dobro, ali eto. Jel imas neki plan prehrane?
    Black papiga je odlicna! Mi smo imali davno, ali je sama znala otvoriti krletku i odletila kroz otvoren prozor. I dan danas kad se sjetim toga mi zlo dode jer sam ja ostavila prozor, a znala sam da zna sama izaci iz krletke.
    Flo ja sam isto danas bila u c&a i nisam nesto ugrabila, 2 kombinezona samo, nema velicina malih, i tak.. 🙄

Mi smo osigurali sa svim i svacim krletku, ovaj nas je vrhunski strucnjak za provalu. Najbolje lokot

Maggy_1
    21. Svibanj 2020. 21:01

Cure u visokim tjednima kako vi osjećate svoje bebe?
    Mene moja danas rastura, ok je samo kad hodam, inače se stalno gura pod rebra i to je baš neugodno 😔 Mislim drago mi je da ju osjetim i da je živahna ali brate mili nemoj se zavlačiti pod prsni koš. Imam osjećaj kao da je moj trup prekratak za njenu dužinu 😂

21. Svibanj 2020. 21:14

Maggy_1

Mene moja danas rastura, ok je samo kad hodam, inače se stalno gura pod rebra i to je baš neugodno 😔 Mislim drago mi je da ju osjetim i da je živahna ali brate mili nemoj se zavlačiti pod prsni koš. Imam osjećaj kao da je moj trup prekratak za njenu dužinu 😂

Moja je takva bila do jučer. Danas je dosta mirnija. Osjetim je tu i tamo, ali stvarno slabije nego primjerice jučer. Možda je i njima do dana,al sigurno da nema više mjesta pa su udarci i jači i više smrtaju

DanijelaBB
    21. Svibanj 2020. 21:15

fenjer

Neman apsolutno nikakav plan prehrane.... u početku san skroz izbacila bijeli kruh, tjesteninu, rižu i ubacila integralno. Izbacila san banane jer san ih prije puno jela, a one su kao pune šećera. Ostalo san sve jela. Sad već pojeden nekad i sendvić s bijelin kruhon, običnu manistru i sl. Npr ne bi sad u jednom danu pojela pečeni krumpir, sladoled i čokoladu, ali bi se svaki dan počastila s jednim od tog.  U oca san uzela onaj aparatić za mjerenje šećera pa ga mjerin svako jutro tako da mi se lakše kontrolirat i pratit šta i koliko smin.
    Al kažen ti najveći zaključak je jest često male obroke.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    21. Svibanj 2020. 21:22

Maggy_1

Ima dana kad je miran i odmara onda ugl više štuca, a ima i dana , kao danas, kad jednostavno ne staje. Ako se ne gura prema dolje, razbacuje koljena i pete u stranu,  guzicu pod rebra, cijeli  mi trbuh poskakuje... Ne znam što je neugodnije , to da glumi onog ovna za probijanje glavicom  ili kad našpinči guzu tako visoko pod rebra da pritisne jetru i rebra pa nastane mučnina samo takva... Kaže mi mama da se spustio , da će to svaki čas, zna valjda žena  rodila nas je četvero...

Sreća mamina

Dobrodošao

Mokvica
    21. Svibanj 2020. 21:27

Mare drago mi je da su muževi nalazi uredni. 
    Kaktusica, rose, dana 😘
    Ivcy budeš ti izdržala. Šta je to za jednu krafnicu?!  A onda dođeš doma i duplo uživaš. 😉
    Lola tvom bebaču se baš sviđa u maminom trbuhu.
    Vrapčić čestitke na urednim nalazima, neka i preostali budu dobri. 🤞
    Rose čitam za tvoje bockanje i sad me malo strah jer me danas u nekoliko navrata baš nešto bockalo skroz nisko. Mislila sam da se beba nekako miče pa da je od toga, nadam se da nije cerviks u pitanju.
    Fenjer moraš malo jače pritisnuti da bi ga utisnula, ali čim maknem ruku vrati se u prvotni položaj. Nije mekan. Stavila sam paket od 4 Jamnice po 1,5l i ne "utone" niti malo. 😊
    Pepili pizza izgleda baš finooo! 👌
    Kolacic sad napuni baterije, a onda od sutra nastavak uživanja sa obitelji. 😉
    Black super su stvarčice.  A i papagaj i trbuščić. 🥰
    Flo i ti si obavila lijep shopping. 👍

zmya
    21. Svibanj 2020. 21:36

Ajme Black prekjuuuut! 🥰
    Pepili nas dvi smo danas u syncu, i ja radila pizzu za veceru - sestra je vegeterijanac, muz na nekoj dijeti, dvi vrste pizze, skoro sam sve sama pojela ne mogu disat 🤣 
    Meni se jos nije pupa pocela spustat. 
    Nakon pregleda jucer ja opet danas u pogonu, skoro 9 km, sto setnje 5, sto okolo nahodavanja. 
    Pasica je nakon jutarnje setnje ovako izgledala 
    https://ibb.co/Qd2d9NR

https://ibb.co/KXcBZLG

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.