Rio draga, žao mi je. Znam koliko ti je teško :( drži se!
Joj cure, puuuno vas je blizu, blizu! Bas se veselim zbog vas. 🤗❤
Ja sam na mirovanju vec dugo zbog Y usca. Strah me, nadam se da cemo izdrzat jos 8 tjedana. Vidjet cu bas na pregledu kakvo je stanje.
Isla sam citat iskustva s poroda. Nemojte 😂... Isprepadala sam se.
Rio primi moju iskrenu sucut. Zao mi je za tvoju baku. 😔
Samo da vas kratko pozdravim i javim da je sve super proslo. Uglavnom nisam imala neke probleme, ali me sad kraljeznica ubija. I oci mi suze ko lude jer sam mrtva umorna. Ali vrijedilo je i bilo je predivno imati rucak sa cijelom obitelji nakon punih 5 mjeseci 🥰🥰🥰🥰🥰
Citam sutra zaostatke. 🤗🤗🤗
Slikice cure kako da tu objavljujem slike? Koji je najbrzi nacin pa da bodice poslikam od patpat-a 😊
Imgur, a tebi to stiglo? Jesu ti obracunali pdv?
Slikice cure kako da tu objavljujem slike? Koji je najbrzi nacin pa da bodice poslikam od patpat-a 😊
Imgur, a tebi to stiglo? Jesu ti obracunali pdv?
Uplatili smo unaprijed preko kartice
Na imgbb ucitaj
💙
Kolacic neka si ti dosla,sad maksimalno uzivaj u mazenju i paznji 🥰🥰🥰
Rose koliko placas pregled kod naseg dr? Jer prosli put sam imala ogtt i pregled a ovaj put UK, krv i pregled.
Vrapcic jeeeee, super za ogtt i krv i sve 🥳🥳
Maree i ovdje je cesta serklaza. Bit ce to sve ok 😘😘
Missy, to je super vijest! Javi ako saznaš još koju informaciju, i molim te na koji broj si zvala i u koje vrijeme? Ja kad god zovem nitko se ne javljaBlackLioness, ja sam se u 30.tjednu prebacila kod drugog ginekologa jer sam se počela užasavati ići kod svoje, i mogu ti reći da sam presretna sad. Tako da slobodno se prebaci i sad ako želiš!
Nikita zvala sam trudnicku ambulantu na 052/376-600 negdje oko 14 h..ajde bas mi je drago da si se prebacila kod druge sjecam se da ti je bila grozna..i cestitke na punih 32 🥳🥳
Pepili pizza 🤩🤩 savrseno izgleda...svaki dan citam kako nesto peces pravis mjesis a debelo u terminu si...bome svaka ti cast ☺☺
url=https://lilypie.com]
Pepili ajde vrit zeno! Ajme kako bi ju sad smazala, izgleda SAVRSENO! Stvarno si zena iz snova 💞🍕🍕🍕
Pepili aaaaa gladna sam sad, i ja bih🍕🍕🍕
Kaktusica 420kn
Black preslatko, bome dobar sopingic
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji