Zuza, Rose ja sam bila na strogom mirovanju od 20-28.tjedna, tad mi je rekao da mogu prosetati ali i dalje sam na mirovanju, ne vise strogom. Mozda me nije htio preplasit.
Inace posto sam prvog malog rodila na carski, obicno ma svarci izvode drugi carski isto ali mi je on rekao da ce to oni odlucit. Tako da imam kod njega jos jednu kontrolu sa 36+4 tj.za 2tjedna i nakon toga u bolnicu na kontrole.
Eto dns prvi put u trudnicku upisao taj p.pr.sc 🤷♀️
Bok curke, veliki pozdrav svakoj 🙋🏻♀️
Puuuuuno pišete,teško vas je popratit 🙈 a još teže mi zapamtit ono šta san pročitala.
Rio moja sućut, žaj mi je zbog bake, ali eto mi smo sve već starije tako da....
Dora ka i sve veseli me čut da su i braco i seka zajedno s mamom. To znači samo da napreduju kako triba.
Lola molin te update-aj nas kakav je tretman u rodilištu i oko njega. Sad sve čekamo tvoju bebicu 😊
Vrapčić jesi ti pisala da te počelo svrbit tijelo? Ja san vadila krv za jetrene probe sve je bilo super..i dalje me svrbi, doduše malo manje i ništa od dopuštenih mazalica ne pomaže. Jel tebi bolje?
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Black kakva je robica s PatPat? Jesi li zadovoljna? Mozes li uslikati 😊 imaju preslatku robi, al im recenzije nisu bas pozitivne.
Ena hah ti cekas mene, pa da se polako zaputis i ti ka rodilistu. Ocito zato sto toliko obje navaljujemo da bebe urane, oni ce kao namjerno kasniti 😂
Dora koja ljubav i emocije ❤️
Amneris haha ludaco 😂
Trancie supwr za dobar pregled 🤗
Fenjer ni ja nemam nikakve upale ili infekcije, a jako dugo imam bh kontrakcije. Nije nuzno da ih to izaziva, vec je maternica misic i kao i svaki drugi misic u organizmu ima mogucnost da se kontrahira. Nista strasno, sasvim normalna pojava dok ti ne cini nikakvu zlo i ne otvara te.
Ivcy placenta previa ti je indikacija za carski rez. Jesu li ti vec zakazali termin?
Mokvica jako mi se svida i mislim da cu naruciti taj madrac. Onako bude tvrd, ne propada kad se stisne?
Rose nisam bas sretna s nalazom ogtt-a, ali nije tako jako los, malo dijeta i bit ce ok. Ne znam kako cu bez slatkog, ali ionako pretjerujem sa slatkisima tako da u svakom zlu neko dobro 😁 Drago mi je da si bolje ♥️
Rio draga moja sucut zbog bake! Drzi se ♥️
Mare drago mi je zbog muza, ti se odmaraj, mislim da si jedina u grupi koja je isla na serklazu u ovoj trudnoci?
Faustina, da, slazem se. Ja sam mislila da sam ja samo naletila na tako raspolozenu zenu taj dan, al koliko cujem da ipak nisam. Kako svaka iznimka potvrduje pravilo, izgleda da si mozda ti i tvoj slucaj iznimka u svemu ovome, sto je tuzno i zalosno. Meni je evo opet najbitnije da je mali dobro, doktor kod kojeg smo isli je isto iz Vinogradske i prekrasan je, stvarno sam odusevljena i to mi je evo ulilo sve skupa nadu i vratilo povjerenje tako da iscekujemo i odbrojavamo i dalje. Krenut cu se malo valjat na pilates lopti ovih dana, u pon idem opet u TA, veselim se i jedva cekam!
Dora prekrasne vijesti, lipo ih je uvik cut od tebe kad podijelis s nama, veselimo se s tobom, sa svim mamama, jedino smo mi purgerke ljubomorne na ove Rijecanke sto se okupljaju hehehehe
Jesam,jesam jedina... I evo opet prohodna i pored njega.. Tako da mislim da je moglo i bez toga,samo mirovanjem ali eto.. Ides na to da doktori znaju, a BiH jos zaostaje za tim nekim stvarima.. jer koliko sam citala svugdje ostalo se serklaz izbjegava..Ali eto nije mi nastetilo,pa nek samo izguramo 😊
Blackkakva je robica s PatPat? Jesi li zadovoljna? Mozes li uslikati 😊 imaju preslatku robi, al im recenzije nisu bas pozitivne.
Enahah ti cekas mene, pa da se polako zaputis i ti ka rodilistu. Ocito zato sto toliko obje navaljujemo da bebe urane, oni ce kao namjerno kasniti 😂
Dorakoja ljubav i emocije ❤️
Amnerishaha ludaco 😂
Trancie supwr za dobar pregled 🤗
Fenjer ni ja nemam nikakve upale ili infekcije, a jako dugo imam bh kontrakcije. Nije nuzno da ih to izaziva, vec je maternica misic i kao i svaki drugi misic u organizmu ima mogucnost da se kontrahira. Nista strasno, sasvim normalna pojava dok ti ne cini nikakvu zlo i ne otvara te.
Ivcy placenta previa ti je indikacija za carski rez. Jesu li ti vec zakazali termin?
Zasad me ne otvara, nadam se da ce ostati tako jos 10 tjedana, a onda mogu i rodit 😅
Missy, to je super vijest! Javi ako saznaš još koju informaciju, i molim te na koji broj si zvala i u koje vrijeme? Ja kad god zovem nitko se ne javlja
BlackLioness, ja sam se u 30.tjednu prebacila kod drugog ginekologa jer sam se počela užasavati ići kod svoje, i mogu ti reći da sam presretna sad. Tako da slobodno se prebaci i sad ako želiš!
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Mokvica jako mi se svida i mislim da cu naruciti taj madrac. Onako bude tvrd, ne propada kad se stisne?
Rose nisam bas sretna s nalazom ogtt-a, ali nije tako jako los, malo dijeta i bit ce ok. Ne znam kako cu bez slatkog, ali ionako pretjerujem sa slatkisima tako da u svakom zlu neko dobro 😁 Drago mi je da si bolje ♥️
Fenjer kolika ti je prva vrijednost? Njima je ta kao najbitnija. Meni je bila 6,2 😒
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Fenjer ja ti njih imam od 17.tt, a vidi dokle sam dogurala bez ilakvog mirovanja, naprotiv, nikad nisam bila aktivnija i vrijednija nego sad u trudnoci 😂 Sve vise mislim da cu cak i prenijeti preko termina haha
Rose nisam bas sretna s nalazom ogtt-a, ali nije tako jako los, malo dijeta i bit ce ok. Ne znam kako cu bez slatkog, ali ionako pretjerujem sa slatkisima tako da u svakom zlu neko dobro 😁 Drago mi je da si bolje ♥️Fenjer kolika ti je prva vrijednost? Njima je ta kao najbitnija. Meni je bila 6,2 😒
Prva 5,2
Druga 8,9 (a do 10 je interval)
Treca 9,1 (a do 8.5 je interval)
Sortiraj odgovore
Najstariji