Moj vjerni pomagac mjeri trbuh svako malo ovako: https://ibb.co/hF1XK2b
Pokusat cu se uslikat mozda sutra pa stavim, sami trbuh me je
Cure cestitke na punim tjednima!
Rio moja sucut!
Missy hvalaaaa na info, iskreno nisam se nadala da ce biti tecajeva ali super ako je tako! 😉
Nikita neznam kako je tebi bilo ali ja sam na sto muka jer se ne mogu odluciti za kolica..muum ili kawai..uzasna sam, bolje da mi nisi ni napisala prvi put da imaju ta 3 modela 😂
Ma daaaaj, ovakav je bio moj kiki, samo je psovao po cijele dane 🤣
Ma daaaaj, ovakav je bio moj kiki, samo je psovao po cijele dane 🤣
sreca psovanje ne cuje bas (cudno jako cudno), ali zna:dobar, budi dobar, bravo, svoje ime, zna suprugovo ime, zna lajati, oponasati neke zvukove, igrati se skrivaca, ma ima toga, a jos nije ni prvi rodjendan. Majko draga nece se ni on ni dijete ugasit kad pocnu ponavljat prvih 100 rijeci iz knjizice
dileme oko velicine cure imam malo dileme, dobila sam izmedju ostalog i puuuno robice velicina 50-54. Mi svi kao i svi iz suprugove obitelji smo "mali ljudi" i svi smo bili male bebe, govorimo o nekakvih 50-52 cm i 2800-3300 g po rođenju. Ako se meni desi npr. 52cm beba jel' ja tu bebu mogu bar prvih tjedan-dva ugurat u bodice velicine 50? To su uglavnom dugi rukav bodici a dolje mogu stavit duge cak i malo vece hlacice žao mi je da mi te velicine samo stoje, a i stvarno imam neki osjecaj da ce beba uranit
Curke? Kolko pokreta bebice mora biti u danu? 10 pokreta cijeli dan ili 10 pokreta u 2h?
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Nakuhavam i pečem jer jadna volim jest, a nemrem se ščekati da držim maloga u rukama,pa eto dvije muhe jednim udarcem... Ne mogu si zamisliti da moram trčat u bolnicu, a gladna 😂😂🤣
Sreća mamina
Dobrodošao
Nisam migla izdrzati, iako imam punu vrecu veliku robice male, u c&a su popusti neki pa da se pohvalim sto sam trzila za 80 kn 😂
https://ibb.co/g7h67mj
Sad sam vidjela najavu za Provjereno i tamo ce roditelji palcica prvi puta od potresa vidjeti svoju djecu. Sveti Ante skoro sam se udavila u svojim suzama. Boze koliko me to dirnulo. Ljubavi male ❤️ Curly jel smijes ti k svom malom bikicu? 🥰
PatPat - narucila sam 2 stvari otamo. Jedan kombinezon mi je ok, a drugi je bas losa kvaliteta. Jesu oni slatki, ali recimo ove ostale stvari sto imam je puno kvalitetniji pamuk.
Ninnek ja mislim da se to mjeri tipa u sat vremena. Ako grijesim nek me netko ispravi.
Black a dosta to ovisi o proizvodjacu. Znas ono, zna se to u par centimetara razlikovat. Moj se rodio s 52cm i mogao je nositi robicu 50. A bio je bogme i bucko.
Pozdrav cure. Evo i mene. Jutros na posao, pa sam ranije otisla doma, nekako me neka slabina uhvatila, pa muz dosao po mene. Rucala i zaspala, bas sam danas neka malaskala, nikako nadoci
Indy, Trancie, zmya, rose, vrapcic, mokvice hvala za komentare za jaje😘😘😘😘
Fluffy mi niamo previse aktivni, tu i tamo, iako je mene strah orgazma ali zelja je jaca 😂 Meni do sad nekako doggy najvise odgovora 😂😂
Vidim da si se pocelo lagano priprrmati, znaci strah je popustio, bas mi je drago 😘
Cure iz ri, sto se tice kave, sto kazete na gradinu? Tamo imamo terasicu i imamo lijepi pogled 😁
Tonka ajme uzas 😮 drago mi je da je sve ipak okej.
Trudy na pocetku sam ga pitala, on je rekao kako hocu, ako hocu nek pijem i da pijem koje god, jer je to sve isto.
Bebac bome pravi momak u tebe ❤️
Yvette i ti si vec u lijepim tjednima, ima vas cure, sad kad krene jedna za drugom 🥰🥰
Rio primi moju sucut. Drzi se draga 💜
Mare, Trancie suoer za preglede 😘
Mokvice bas je lijepa i narukvica i vezica 🥰🥰
Ivcy drago mi jenda jeni tvoj pregled dobro prosao ❤️
Lola drago mi je ds je s bebom sve okej, zao mi da te tako neugodno pregledavaju 😑
Vrapcic suoer za nalaze, vjerujem da ce i ogtt i stitnjaca biti okej 😘
Flo robica je preslatka. 🥰
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji