Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Faustina
    21. Svibanj 2020. 22:44

zmya

Rio draga moja sucut zbog bake! Drzi se ♥️
    Mare drago mi je zbog muza, ti se odmaraj, mislim da si jedina u grupi koja je isla na serklazu u ovoj trudnoci?
    Faustina, da, slazem se. Ja sam mislila da sam ja samo naletila na tako raspolozenu zenu taj dan, al koliko cujem da ipak nisam. Kako svaka iznimka potvrduje pravilo, izgleda da si mozda ti i tvoj slucaj iznimka u svemu ovome, sto je tuzno i zalosno. Meni je evo opet najbitnije da je mali dobro, doktor kod kojeg smo isli je isto iz Vinogradske i prekrasan je, stvarno sam odusevljena i to mi je evo ulilo sve skupa nadu i vratilo povjerenje tako da iscekujemo i odbrojavamo i dalje. Krenut cu se malo valjat na pilates lopti ovih dana, u pon idem opet u TA, veselim se i jedva cekam!
    Dora prekrasne vijesti, lipo ih je uvik cut od tebe kad podijelis s nama, veselimo se s tobom, sa svim mamama, jedino smo mi purgerke ljubomorne na ove Rijecanke sto se okupljaju hehehehe

Ma bas tako! Samo pozitivno i dalje! Ja sam lezala prije 3 godine ,14 dana na odjelu i svi su mi lijecnici, i sestre bili stvarno divni (nije tada vise bilo spomenute lijecnice). Tako da doista mislim da ce i ovaj puta svima nama tamo biti tako! I ja se veselim TA u utorak ☺... Sretno nam bilo! I svim ostalim trudnicama u svim ambulantama! 😇❤

Sto se tice pokreta bebe, meni moj vise ne fousta sjedenje... Mozda kad spava... Toliko upire u rebra mi da se moram ispraviti... Prilicno aktivna beba. Ali neka 😇❤... Bar me brinem je li sve ok... 

37+1

Faustina
    21. Svibanj 2020. 22:44

*ne dopusta

Žuža
    21. Svibanj 2020. 22:49

Black e tako je meni identican osjecaj bio. Kao da kopa nesto,
    uzasno nisko i imas osjecaj da ce ispasti van 🙈 I da, postane iritirajuce. Bas cudan osjecaj. A trebas sad vidjeti. Nema gdje ga nema 😂🙈

• indy34
    21. Svibanj 2020. 22:49

Maggy_1

Cure u visokim tjednima kako vi osjećate svoje bebe?
    Mene moja danas rastura, ok je samo kad hodam, inače se stalno gura pod rebra i to je baš neugodno 😔 Mislim drago mi je da ju osjetim i da je živahna ali brate mili nemoj se zavlačiti pod prsni koš. Imam osjećaj kao da je moj trup prekratak za njenu dužinu 😂

Ja sam sad 35 +2 ..ja iz tog razloga kako si navela dati je malen trup ne mogu odavno da sjedim ..kao sto kazes kad hodam je ok.al ne mogu ni da hodam cesto jel sad pritiscu em tezina em mjehur ,tako da moja poza uvjek ista na bok.i onda pocnu dase talasaju al to mnogo lakse podnosim nego kad sjednim tad mi je bas pritisak da .islim dacu explodirati i povrsina stomaka mi je vec tako bolna jos kad se isture ...ima dana kako kazes kad se bas krecu a ima dana miruju al evo danas sam i ja se mnogo kretala i preforsirala se pa se i oni bas osjete ..upravo sam legla u krevet i pokusavam da ih nagovorim da spavaju ..al jos su vrlo budni 😆

21. Svibanj 2020. 23:02

Žuža

Black e tako je meni identican osjecaj bio. Kao da kopa nesto,
    uzasno nisko i imas osjecaj da ce ispasti van 🙈 I da, postane iritirajuce. Bas cudan osjecaj. A trebas sad vidjeti. Nema gdje ga nema 😂🙈

Iz moje perspektive trbuh je sasvim ok, madrac imamo udoban i novi su jastuci, pa mi uopce za spavanje netreba kupnja onog banana trudnickog jastuka (iako moja mama recimo kaze da bi ubila za taj jastuk, da ona sad ima problema sa spavanjem) ali kad ja dođem pred ogledalo...Pa di, pa kako, pa to je ogromna lopta sad vec, pa kud još to ide do 14.8.?? nedavno pogledala kratak video animirani gdje se prikazuje kako beba raste pa gura prema gore i tiska sve ostale organe, ostala sam paffff...Eh, da vaga mi je prepoznala 1 kilu koju sada moja bebica ocito ima. Ima netko ideju koliko kg bih ja mogla sada jos dobiti u ova tri zadnja mjeseca? Do sada evo s danasnjim danom bi bilo +8 od pocetka trudnoce

dana130
    21. Svibanj 2020. 23:12

Mokvicwe da i ja mislim, iako mi je do sad tlak bio okej. Ali danas je i neka sparina pa vjerojatno i to ima utjecaja.

Drage moje lijepo spavajte. Laku noc svima 😘😘

Baby girl 💜

Nikita206
    21. Svibanj 2020. 23:27

BlackLioness, meni je jastuk za dojenje najbolja investicija (za sebe) od početka trudnoće, tako mi je udobno s njim spavati da ne znam kako bi mi ga obični jastuci mogli zamijeniti 
    Što se tiče dobivanja na kilaži, to je stvarno jako individualno. Ja npr. nisam dobivala ništa na kilaži do 3.tromjesečja, a sad dobivam kilu na tjedan. Negdje piše da je normalno oko pola kile na tjedan. Neki dobiju najviše na početku, pa pri kraju počnu manje dobivati, a neki obrnuto. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    21. Svibanj 2020. 23:43

Rose hehe, dada ljeti boćaš, vidiš kako sam pogodila. 😊
    Žuža pa da, vidiš ti to, žena miruje i boća. 🤣🤣
    Daniela svrbež danas tijekom dana ok, na večer mi evo po malo opet, ali ne kao jučer. A kod tebe? Koliko ti traje? 
    Yvette slažem se za porod i ručno širenje. Koma! 🤦‍♀️
    Ninnek koliko mi je poznato 10 pokreta u 2 sata. 
    Flo robica je preslatka!. 😍
    Dana kako si sada? 
    Mokvica hvala draga! 💕
    Svea sretnooo na pregledu sutra! 
    Mamice i bebice vama šaljem pusice! Nadam se da ste dobro! 😘😘😘
    Laku noć svima želim! 💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    22. Svibanj 2020. 04:36

Mokvica

Fenjer ma nema na čemu, drago mi je da sam pomogla. 😘
    Dana draga, možda je tlak u pitanju, dobro da ti je muž bio u blizini. Lezi i odmaraj.
    Rose ja sam prvi put to osjetila. Sad me strah da nije zbog jučerašnje igre s mužem, a tek za 2 tjedna idem na pregled, do tad ću sigurno razbijati glavu tim bockanjem.. 🙈

Moguce da to zato osjetis jer sam ja osjetila to i nakon vaginalnog pregleda u 20.tj, ali mozda i slucajno. Ne brini stvarno zbog togs, jos je cura to spominjalo i svima je bilo sve ok

💙

Rose1
    22. Svibanj 2020. 04:39

Vrapcic malo kad odem u istru i dalmaciju jer nam idpred kuce bocaliste🤣😂🤣
    Svea sretnooo na pregledu
    Black tako ti meni stslno nesto kopa, gurka🤣😂🤣evo sad vec sat vremena i nikako se namjestiti

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.