Black da, pametne su to zivotinje! 😁
Danijela malo si me utjesila sad, iako mene i dalje brine taj visoki secer nakon 2h od glukoze, nekako mi je bas previsok. Nisam jos isla na edukaciju, ali tako sam i ja planirala izbaciti, a svekrva ce mi udijeliti aparatic. Da sam sretna- nisam, ali ima i gorih stvari od jesti zdravo tak da 😅 Moras cesto nositi guk profile u trudnicku ambulantu ili?
Mokvica nemas pojma koliko mi je pomogao tvoj opis sa jamnicama, tocno sam tako nesto trebala da me uvjeri! Mislim da uzimamo taj, hvala ti puno 🥰
Jel koja rodila? Di ste? 😂😁
Rose hvala ti za info 😘
Dana odmaraj sad, svaka ti cast da yopce radis u ovim tjednima, skidam ti kapu… Sad lijepo lezi i nek te malo muzek izmasira 😘
Flo preslatka je robica, prava frajerska 😍
Black ajoooj, kako je slatka mala papigica,divna je 🥰🦜 Sto se tice robice, moj je rodjen s 52 cm i prvih mjesec dana je nosio te male brojeve, 50-56. Mislim da ce ti biti ok.
Brojim jos zbilja sitno. Iako sad aljedece tjedne ni ne radim previse, vec samo pratim nocu kolegicu jer se uhodava, pa se nadam da ce biti okej. Ne znam da li mi tlak padne ili sto, maloprijeniala u kuhinju i samo me zaljuljalo i zabila se unstok, sreca muz bio pokraj pa me uhvatio, imam plavicu na ruci. Danas mi nije bas dan 😑😑
Dora draga, sorry, tebe sam pustila kao secer na kraju i trudnicki mozak. Tako mi je drago za maricu 💜 a rvoj opis ljubavi me rastopio totalno. Vjerujem da cete vi ubrzo doma i tako sam sretna zbog vas ❤️
Baby girl 💜
Kaktusica nema na cemu😘
Maggy meni se vise nekako proteze, gura pa malo i lupka...i meni danas isao pod rebra, ali i to mi draze nego da imam osjacaj da ce mi dolje izviriti
Zmya za pojest ti je ta pasica💕
Ninek vazno da bebicu osjetis tokom dana vise puta, tih deset udaraca se misli u sat vremens,ali ako se ne osjeti, produzuje se jos 1sat. Treba nesto pojesti, popiti kiselo ili slatko...leci na bok
💙
Mokvica ni ja ne znam znaci li to bockanje, probadanje nesto vezano uz cerviks...nadam se da ne, nego sam u strahu...jos je cura davno prije to spominjalo. Ja sam to osjetila na pocetku par puta pa u 20.tj cca onda 25.cca i danas, a sad sto to znaci. Kad sam to gineku rekla, rekao da cemo napraviti cervikometriju
💙
Danijela malo si me utjesila sad, iako mene i dalje brine taj visoki secer nakon 2h od glukoze, nekako mi je bas previsok. Nisam jos isla na edukaciju, ali tako sam i ja planirala izbaciti, a svekrva ce mi udijeliti aparatic. Da sam sretna- nisam, ali ima i gorih stvari od jesti zdravo tak da 😅 Moras cesto nositi guk profile u trudnicku ambulantu ili?
Mokvica nemas pojma koliko mi je pomogao tvoj opis sa jamnicama, tocno sam tako nesto trebala da me uvjeri! Mislim da uzimamo taj, hvala ti puno 🥰
Bilo je u planu da iden u bolnicu na 24h zbog guk profila...oni bi mi tamo vadili krv često u tih 24h, ali kako je zbog korone bila situacija kakva je to smo odgodili. Kako ga sad uspijevan držat ispod granice a i sve ostalo je super (beba uredno napreduje, plodna vods super, ja dobila samo 6,5kg) nije mi više ginek to spominja tako da nadan se da i neće.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Bilo je u planu da iden u bolnicu na 24h zbog guk profila…oni bi mi tamo vadili krv često u tih 24h, ali kako je zbog korone bila situacija kakva je to smo odgodili. Kako ga sad uspijevan držat ispod granice a i sve ostalo je super (beba uredno napreduje, plodna vods super, ja dobila samo 6,5kg) nije mi više ginek to spominja tako da nadan se da i neće.
Uglavnom, ne brini bit će tk super. Još ako nabaviš taj aparatić pogotovo jer ćeš odma vidit šta trebaš prominit ili izbacit 😉
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
micanje bebe nisam jos u kriticnim tjednima, ali evo od 27tt ko da imam lagani pritisak na mjehur i sad mi zna nekako "roštat" bebica dosta nisko, ko da kopa, traži nešto, nekakav lagani ali iritirajuci osjecaj unutra Nije mi doktorica na pregledu spominjala nista neobicno, bebica je bila na glavu okrenuta, posteljica je ocito i dalje otraga, cerviks itd. sve stima. Beba kopa rudnik valjda ne znam
Bilo je u planu da iden u bolnicu na 24h zbog guk profila…oni bi mi tamo vadili krv često u tih 24h, ali kako je zbog korone bila situacija kakva je to smo odgodili. Kako ga sad uspijevan držat ispod granice a i sve ostalo je super (beba uredno napreduje, plodna vods super, ja dobila samo 6,5kg) nije mi više ginek to spominja tako da nadan se da i neće.
Uglavnom, ne brini bit će tk super. Još ako nabaviš taj aparatić pogotovo jer ćeš odma vidit šta trebaš prominit ili izbacit 😉
Hvala ti na savjetima i podrsci! 💞💞
Fenjer ma nema na čemu, drago mi je da sam pomogla. 😘
Dana draga, možda je tlak u pitanju, dobro da ti je muž bio u blizini. Lezi i odmaraj.
Rose ja sam prvi put to osjetila. Sad me strah da nije zbog jučerašnje igre s mužem, a tek za 2 tjedna idem na pregled, do tad ću sigurno razbijati glavu tim bockanjem.. 🙈
Missy, hvala prebacila sam se kod dr. Grdinića čim sam čula da je preuzeo ambulantu od Roki Gjonija
on je super doktor, baš sam sretna
Snoopy, joj sorry, ali sigurna sam da nećeš pogriješiti ni s jednim ni s drugim modelom kawai su doslovno možda kilu lakša i malo manje glomazna, ali Muum mi izgledaju baš savršena za grublje terene, koje znam da voliš
pa je samo do toga šta ti više treba. I Muum je malo moderniji i noviji model čini mi se.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji