Rose mene od svega muci, za rucak bila juha, peceno pile i krumpir, jos mi je mama posebno skuhala i malo povrca s masl.uljem. nakon sat vremena, vatra u jednjaku 🥵 Nakon kruha, mlijeka, caja.. jednostavno sam sklona izgleda. Identicno je bilo i u prvoj trudnoci. A proci ce kad rodim 😄
Cure koje su kupovale preko fejsa Aukcija igracaka, koliko im je trebalo da vas kontaktiraju? Bidala sam vrecu za spavanje u petak, uplatila, poslala im poruku na messenger a oni nit su vidjeli poruku niti su se javili. Ne znam kakva je procedura?
Rose mene od svega muci, za rucak bila juha, peceno pile i krumpir, jos mi je mama posebno skuhala i malo povrca s masl.uljem. nakon sat vremena, vatra u jednjaku 🥵 Nakon kruha, mlijeka, caja.. jednostavno sam sklona izgleda. Identicno je bilo i u prvoj trudnoci. A proci ce kad rodim 😄
Cure koje su kupovale preko fejsa Aukcija igracaka, koliko im je trebalo da vas kontaktiraju? Bidala sam vrecu za spavanje u petak, uplatila, poslala im poruku na messenger a oni nit su vidjeli poruku niti su se javili. Ne znam kakva je procedura?
Kaktusica meni su se drugi dan javili, a dostavili već treći.
Hvala cure na komplimentima🥰🥰🥰
Kaktusica baš mi je žao da te ta žgaravica tako muči!😢😢meni su se isto s Aukcije javili dan nakon, a nakon dva dana poslali.
Rose pitala si za Skype tečaj..malo sam zaboravila kako je to išlo prvi dan.. mislim da sam klikla link i onda sam dobila njihov poziv u 17:30. Tako da oko 17:20 budi na Skypeu i čekaj da te zovu..
Ako bude problema, imam broj od sestre Lepe pa ti dam ako bude trebalo, jako su sve susretljive!
Vikendom nisu bas aktivni tako da cim oni vide uplatu salju 😊
Danas je i meni dan D.
Malac me ujutro rasplakao jer je reko nesto sta nije trebao pa sam tulila pola sata. Onda smo isli se vozit malo, i poslje na rodjendan. Tamo jedva izdrzala. Sad sam na kaucu. Tocala noge u hladnoj vodi jer su mi napuhane uh.
Danas se nisam stigla javiti, u poslu sam. Sad nam dolazi drustvo na kavu i kolace, napravila sam cupavce, pa samo da vas pozdravim.
Pitaju me frendice kad mislim poceti kukati i zaliti se kao i svaka trudnica, a ja bih ovako mogla jos 9.mj. Meni je ovaj 9-ti mjesec divan, puna sam snage i elana 🥰
Amneris svaka cast na liniji. Prezgodna si trudnica 😍
Rose evo meni u utorak dolazi cistacica neka druga nadam se vise srece sa njom.
Jer vidim da se muzu vise neda, a i sad mu pocinje posao full pa ga nema od jutra do sutra. Pa bar 1x tjedno da neko izriba sve kako treba. A ovo ostalo operemo pod, poslozimo sude i tjt.
Da mi je drago nije ali sta cu.
Od moje mame nema pomoci, svekrva se ponudi ali ona radi, i kuha i pegla mi, pa sje ne zelim jos i sa time zamarati.
Kaktusica zao mi je sto vam fali muz/tata, ali brzo ce proc ta dva tjedna jos kad ste tako dugo izgurali. Mene isto jucer i danas ubija zgaravica. Sinoc sam mislila da cu umrijet kako jaka je bila 🙄
Mi isto malo isli uz more prosetat, ja u ljetnoj haljini na bosu nogu, konacno sam se malo ohladila 😁 muz me gleda kao, nece te bit hladno u tome. Ono, da mogu gola bi isla 😂😂
Maggy, Amneris, Bebac hvala cure 😉 Ja isto mislim da je zbog vikenda, pricekat cu sutra jos, vjerujem da ce se javiti jer vidim u recenzijama same pohvale. Odakle oni uopce nabavljaju tu robu? Ja sam bidala vrecu za spavanje za samo 50kn, cak i s postarinom je bagatela. Pise da je nova 🧐
Maggy, Amneris, Bebac hvala cure 😉 Ja isto mislim da je zbog vikenda, pricekat cu sutra jos, vjerujem da ce se javiti jer vidim u recenzijama same pohvale. Odakle oni uopce nabavljaju tu robu? Ja sam bidala vrecu za spavanje za samo 50kn, cak i s postarinom je bagatela. Pise da je nova 🧐
Ne znam stvarno od kud im, ja sam uzela električnu izdajalicu isto nova. Vjerojatno negdje izvana jer su im za sve aparate na struju UK adapteri.
Svea ja ne moram mirovat, al eto zadnja 2 3 dana su mi bas nekako bljak, ali proci ce. Mozda jer nikud ni ne idem, al sutra opet idem na posao pa se bas veselim 😁
Rose, znam kako je, dok sama ne ocistim nije mi to to, bit ce bolje, sad su bebe na prvom mjestu 😘
Kaktusice, ja na prvu ni s njima nisam imala srecu 😂 nakon uplate im se javila da sam uplatila i nista, i nisam ni provjeravala da li su vidjeli ili ne i nakon 5 dana se sjetim i vidim da nisu nista odg i poslala im poruku da bi mi javili da im je promakla moja uplata i da nisu ni poslali. Drugi dan nakon toga su poslali i doslo za 2 dana. Pa im se kroz dan dva svakako javi ponovo ako ti nista ne odgovore
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji