Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    17. Svibanj 2020. 17:00

Rose mene od svega muci, za rucak bila juha, peceno pile i krumpir, jos mi je mama posebno skuhala i malo povrca s masl.uljem. nakon sat vremena, vatra u jednjaku 🥵 Nakon kruha, mlijeka, caja.. jednostavno sam sklona izgleda. Identicno je bilo i u prvoj trudnoci. A proci ce kad rodim 😄
    Cure koje su kupovale preko fejsa Aukcija igracaka, koliko im je trebalo da vas kontaktiraju? Bidala sam vrecu za spavanje u petak, uplatila, poslala im poruku na messenger a oni nit su vidjeli poruku niti su se javili. Ne znam kakva je procedura?

Maggy_1
    17. Svibanj 2020. 17:23

kaktusica

Rose mene od svega muci, za rucak bila juha, peceno pile i krumpir, jos mi je mama posebno skuhala i malo povrca s masl.uljem. nakon sat vremena, vatra u jednjaku 🥵 Nakon kruha, mlijeka, caja.. jednostavno sam sklona izgleda. Identicno je bilo i u prvoj trudnoci. A proci ce kad rodim 😄
    Cure koje su kupovale preko fejsa Aukcija igracaka, koliko im je trebalo da vas kontaktiraju? Bidala sam vrecu za spavanje u petak, uplatila, poslala im poruku na messenger a oni nit su vidjeli poruku niti su se javili. Ne znam kakva je procedura?

Kaktusica meni su se drugi dan javili, a dostavili već treći. 

Amneris
    17. Svibanj 2020. 17:36

Hvala cure na komplimentima🥰🥰🥰
    Kaktusica baš mi je žao da te ta žgaravica tako muči!😢😢meni su se isto s Aukcije javili dan nakon, a nakon dva dana poslali.
    Rose pitala si za Skype tečaj..malo sam zaboravila kako je to išlo prvi dan.. mislim da sam klikla link i onda sam dobila njihov poziv u 17:30. Tako da oko 17:20 budi na Skypeu i čekaj da te zovu..
    Ako bude problema, imam broj od sestre Lepe pa ti dam ako bude trebalo, jako su sve susretljive!

• Bebac24
    17. Svibanj 2020. 17:38

kaktusica

Vikendom nisu bas aktivni tako da cim oni vide uplatu salju 😊 

Danas je i meni dan D.
    Malac me ujutro rasplakao jer je reko nesto sta nije trebao pa sam tulila pola sata. Onda smo isli se vozit malo, i poslje na rodjendan. Tamo jedva izdrzala. Sad sam na kaucu. Tocala noge u hladnoj vodi jer su mi napuhane uh. 

mimoza
    17. Svibanj 2020. 17:41

Danas se nisam stigla javiti, u poslu sam. Sad nam dolazi drustvo na kavu i kolace, napravila sam cupavce, pa samo da vas pozdravim. 
    Pitaju me frendice kad mislim poceti kukati i zaliti se kao i svaka trudnica, a ja bih ovako mogla jos 9.mj. Meni je ovaj 9-ti mjesec divan, puna sam snage i elana 🥰
    Amneris svaka cast na liniji. Prezgodna si trudnica 😍

• Bebac24
    17. Svibanj 2020. 17:44

Rose evo meni u utorak dolazi cistacica neka druga nadam se vise srece sa njom. 
    Jer vidim da se muzu vise neda, a i sad mu pocinje posao full pa ga nema od jutra do sutra. Pa bar 1x tjedno da neko izriba sve kako treba. A ovo ostalo operemo pod, poslozimo sude i tjt.
    Da mi je drago nije ali sta cu. 
    Od moje mame nema pomoci, svekrva se ponudi ali ona radi, i kuha i pegla mi, pa sje ne zelim jos i sa time  zamarati. 

Trudy
    17. Svibanj 2020. 17:47

Kaktusica zao mi je sto vam fali muz/tata, ali brzo ce proc ta dva tjedna jos kad ste tako dugo izgurali. Mene isto jucer i danas ubija zgaravica. Sinoc sam mislila da cu umrijet kako jaka je bila 🙄
    Mi isto malo isli uz more prosetat, ja u ljetnoj haljini na bosu nogu, konacno sam se malo ohladila 😁 muz me gleda kao, nece te bit hladno u tome. Ono, da mogu gola bi isla 😂😂

kaktusica
    17. Svibanj 2020. 17:47

Maggy, Amneris, Bebac hvala  cure 😉 Ja isto mislim da je zbog vikenda, pricekat cu sutra jos, vjerujem da ce se javiti jer vidim u recenzijama same pohvale. Odakle oni uopce nabavljaju tu robu? Ja sam bidala vrecu za spavanje za samo 50kn, cak i s postarinom je bagatela. Pise da je nova 🧐

Maggy_1
    17. Svibanj 2020. 17:52

kaktusica

Maggy, Amneris, Bebac hvala cure 😉 Ja isto mislim da je zbog vikenda, pricekat cu sutra jos, vjerujem da ce se javiti jer vidim u recenzijama same pohvale. Odakle oni uopce nabavljaju tu robu? Ja sam bidala vrecu za spavanje za samo 50kn, cak i s postarinom je bagatela. Pise da je nova 🧐

Ne znam stvarno od kud im, ja sam uzela električnu izdajalicu isto nova. Vjerojatno negdje izvana jer su im za sve aparate na struju UK adapteri. 

dana130
    17. Svibanj 2020. 17:53

Svea ja ne moram mirovat, al eto zadnja 2 3 dana su mi bas nekako bljak, ali proci ce. Mozda jer nikud ni ne idem, al sutra opet idem na posao pa se bas veselim 😁
    Rose, znam kako je, dok sama ne ocistim nije mi to to, bit ce bolje, sad su bebe na prvom mjestu 😘
    Kaktusice, ja na prvu ni s njima nisam imala srecu 😂 nakon uplate im se javila da sam uplatila i nista, i nisam ni provjeravala da li su vidjeli ili ne i nakon 5 dana se sjetim i vidim da nisu nista odg i poslala im poruku da bi mi javili da im je promakla moja uplata i da nisu ni poslali. Drugi dan nakon toga su poslali i doslo za 2 dana. Pa im se kroz dan dva svakako javi ponovo ako ti nista ne odgovore

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.