Rose žao mi je što se tako osjećaš danas i potpuno te razumijem. Imala sam i ja te faze. Proći će to. Ne znam do kada ti je dr rekla da strogo moraš mirovati? Ako je do 36.tj, za dva tjedna si u tom tjednu. Brzo će to proći 🤞🙏🙏💖
Hvala ti draga😘ma da, takav dan dosao, a najvise zbog decka koji mi se bas i ne shvaca situaciju pa me to rastuzilo...on stalno u sportu, kavama, druzenjima, umjesto da je uz mene. Nije meni problem mirovati, sve za👶💙Ginek. nije bas tocno rekao, rekao da bi bilo dobro izdrzati bar do32.tj, do 34.idealno, a svaki tjedan vise da ne govorim. Bebicu osjetim skroz nisko, samo sto ne izađe, rekao je ginek zadnji put da mu se bas žuri
💙
nastavak
Mrvicak -drago mi je da uživaš u dalmaciji, stvarno to more lijeći... što se tiče turista, nadam se da će ipak nešto biti od sezone
Kaktusice - baš mi je žao što si odvojena od muža, ne mogu ni zamisliti kako ti je, držim fige da se što prije vidite.
Rose - nemoj se opterećivati čistoćom, nije to sad važno.. .Tako sam si ja, koja sam inače kontrol frik, posložila u glavi, ja ne mogu, muž što očisti super, srećom hoće očistiti ali naravno da to nije kako bi ja sama..ali sad to nije važno, važno je čuvati bebice
Dana - dobro da ti muž ugađa, iskoristi to
Ogtt - vidim da, cure iz Zg, uglavnom idu ili će ići na VV na Ogtt... postoji li razlog? manje se čeka? sad razmišljam da i ja odem gore
vitamini i minerali - šta pijete sve u trudnoći?.... ja sad gledam, izgleda mi kao da pijem hrpu toga: Prenatal Solgar (2 tablete), Prenatal Nordic Naturals omegu s iherb (2 tablete), Twinlab magnezij 375mg (1 tabl), Solgar gentle iron od 25mg (1-2 tabl)....
Omegu pijem jer uopće ne konzumiram ribu (ne volim je)
30.07.🥰🥰
Bokic cure,
Ja se javljam iz bolnice. Ipak sam otisla radi tih menstr.bolova. Toko sonda zabiljezila kontrakcije i ostala na tokolizi. Rekli su kontinuirano 48h, pa cemo vidjet dalje. Nadam se sto kracem ostanku i dobrom razvoju situacije. Svima veliki pozz i uzivajte u trudnocama 🤗🤗
Saljem ti mnogo pozitivni vibracija,i sigurno da ce sve biti dobro jel najvaznije je da si sad na sigurnom .....😘😘
Svea hvala, ali mislim da ne idem sutra s obzirom da moja gladna guzica zdere pola kutije sladoleda sa cokoladnim preljevom, i to iz kutije…https://ibb.co/kK19fkx
🙈 sram me same sebe!
Opce nisi fer, ja sam morala nazvati i naruciti se za dan i vrijeme aaaa. Da znaju da ja i moj trbuh dolazimo!
Hahahah mozda bolje da se tako i ovdje mora, bar bi to skinula sa leda.. ovako samo odgadam i vise se zivciram oko toga 🙈🙈 sretno ti sutra!! 🤞🤞 javi kak je proslo 🙊🙊
Selena ja mislim i rodit na Merkuru, a i to mi je najbliza bolnica tak da zbog toga idem na VV, nadam se da se ne ceka dugo 🙈
Verseb, sretno! Sve ce biti dobro, dobro je da te nadgledaju! To su bas bili jaki bolovi kod tebe?
Rose, bravo 👏. Vjerujem da ces uspjeti jos i duze u komadu. Ja isto "krizam" tjedne i jedva cekam one sigurne da se malcice opustim.
Selena, pijem prenatal koji ima omegu u sebi, kalcij i sada zeljezo. Nekad uzmem Mg. 😊
Pozdrav i svim ostalim curama 🤗
Rose žao mi je što se tako osjećaš danas i potpuno te razumijem. Imala sam i ja te faze. Proći će to. Ne znam do kada ti je dr rekla da strogo moraš mirovati? Ako je do 36.tj, za dva tjedna si u tom tjednu. Brzo će to proći 🤞🙏🙏💖
Hvala ti draga😘ma da, takav dan dosao, a najvise zbog decka koji mi se bas i ne shvaca situaciju pa me to rastuzilo…on stalno u sportu, kavama, druzenjima, umjesto da je uz mene. Nije meni problem mirovati, sve za👶💙Ginek. nije bas tocno rekao, rekao da bi bilo dobro izdrzati bar do32.tj, do 34.idealno, a svaki tjedan vise da ne govorim. Bebicu osjetim skroz nisko, samo sto ne izađe, rekao je ginek zadnji put da mu se bas žuri
Ajooj miska, nemoj biti tuzna! Reci mu da se smiri i da ne zuji toliko okolo, pa bar bi jedini on trebao imati razumijevanja za to sto moras mirovati i solidarizirati se. Ali svi su oni isti, meni je termin krajem 8., a on vec dogovara momacke i svadbe svojih frendova pocetkom 9.mj.. Jasno mi je da zeli ici i sve to mi je ok, al al nijednom mu nije palo na pamet da cu ja biti ko zna u kakvom stanju i da bi mozda trebao misliti i na mene 😂🙈
Verseb nadam se da ce se zaustaviti trudovi i da ces jos neko vrijeme izdrzati 2u1 🥰
Hvala ti draga😘ma da, takav dan dosao, a najvise zbog decka koji mi se bas i ne shvaca situaciju pa me to rastuzilo…on stalno u sportu, kavama, druzenjima, umjesto da je uz mene. Nije meni problem mirovati, sve za👶💙Ginek. nije bas tocno rekao, rekao da bi bilo dobro izdrzati bar do32.tj, do 34.idealno, a svaki tjedan vise da ne govorim. Bebicu osjetim skroz nisko, samo sto ne izađe, rekao je ginek zadnji put da mu se bas žuri
Ajooj miska, nemoj biti tuzna! Reci mu da se smiri i da ne zuji toliko okolo, pa bar bi jedini on trebao imati razumijevanja za to sto moras mirovati i solidarizirati se. Ali svi su oni isti, meni je termin krajem 8., a on vec dogovara momacke i svadbe svojih frendova pocetkom 9.mj.. Jasno mi je da zeli ici i sve to mi je ok, al al nijednom mu nije palo na pamet da cu ja biti ko zna u kakvom stanju i da bi mozda trebao misliti i na mene 😂🙈
Slažem se s Fenjer da su s i isti i da im se neke stvari treba nacrtati. Reci mu, lijepo objasni da ti je potreban uz tebe, da ti je teško mirovati i da ti to utječe na psihu. Vjerujem da će razumijeti🤗
Selena, ja pijem trenutno Mg 200 x2 (nekada i x3) , Elebaby, Duphastone zbog Bh kontrakcija i već 4 dana željezo od Bioferna 18 mg.
Rose i ja se slazem sa curama. Stvarno im se dosta toga treba nacrtati. Popricaj s njim i bit ce ti lakse. Vjeruj mi. Ako se sjecate moje prituzbe na konstantni sex i na vase savjete 😁😁...malo sam ozbiljnije popricala sa njim i vise ne inzistira ili ne pritisce da imamo odnose svaki dan i vise puta na dan. Jednostavno sam mu objasnila da trenutno nismo mi i nase zelje najbitnije...odlucili smo se na nesto drugo sto treba malo nase zrtve. I stvarno moram reci da sam sad puno mirnija i sretnija. A medju nama sve super funkcionira.
Verseb dobro si napravila. Probaj se opustiti sada u bolnici, jer stvarno bi bilo dobro da bebac ostane barem jos par tjedana u maminoj busi. Kud se svim bebicama tolko zuri?! 🤔☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji