Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    17. Svibanj 2020. 12:16

Istina da; ove godine bas jaaako puno beba i poznatih i nepoznatih, ali neka nam sto vise bebica da malo pomladimo stanovnistvo 👶🏼👶🏼.
    Danijela bolje provjeri to da nebi bila kolestaza; svrbez trbuha je normalan zbog sirenja koze a posto te i ostatak tijela svrbi bolje to provjerit.

Ante 💙 Maro 💙

Mila7
    17. Svibanj 2020. 12:26

Danijela bolje provjeri, ja sam se samo na kratko pocesala po stomaku pred doktoricom i odmah me pitala jel me cesto svrbi koža! Al meni je bilo od onih traka sa CTGa, inace me ne svrbi. Sretno!!!
    Šumske jagode mmm divno izgledaju, imamo ih i mi nesto malo na viksi i bas ih sa gustom mali pojede 

17. Svibanj 2020. 12:48

Hej curke. Meni ova Dalmacija oduzima vrijeme haha. Prijavljujem prvu popijenu kavicu u kaficu. Čini mi se da xu produziti boravak ovdje. Bas nam je lijepo. Od sutra je i muž s nama. Al on može ostati samo 4 dana. Mama mi od sutra ima i duže smjene pa ćemo biti sami, ali nema veze. Baš uživamo. Mene više ne bole prepone, tako i da prošetam svaki dan malo duže. Ma baš sma se preporodila. Čak lijepo spavam. Možda je do željeza. 

Ljudi su ovdje u groznom stanju, znala sam da je teško, ali ovako.. Ma grozno... Baš mi ih je žao mnogi žive samo od turizma. Nadam se da će ipak biti nešto turista jer je zima duga. 

Ja sam kupila komplet posteljinu i jos dvije donje navlake. Donju vodoneprkpusnu ne namjeravam koristiti jer mi s Davidom nikada nije trebala, ali ju imam pa ako bude trebala lako ju stavim. 

Ja imam Peg Perego stara skoro 8 godina i kao nova su. Lagana i jednostavna. Svaka preporuka.

Baby boom je očito svugdje. Neka bebica 🎉

Terminska beba - meni dr rekla kada se uđe u puni 37. Znači napuniš 37, a praktički si u 38. Tako ona računa. 

kaktusica
    17. Svibanj 2020. 12:58

Ely ne brini, ja sam tri kure antibiotika po 10 dana pila, da ne spominjem litre vode i brusnice i streptokok je uvijek prisutan. U utorak opet radim UK. Bitno je da si cijelo vrijeme pod antibiotikom, ako je imalo prisutna kolonizacija. Stariji doktori smatraju da ne treba ali nove smjernice i urolozi misljenja su da se u trudnoci svako upalno stanje mora lijeciti.
    Mokvica predivno i mirisljavo mi izgledaju te aumske jagodice,mmmm mljacic 🍓🍓
    Mrvicak bas mi je drago da uzivate, dobro ti godi Dalmacija 🏖
    .
    Meni fali muz, malome fali tata 😕 Nismo skupa dakle od 13.3. Tad smo se makar vidjeli tu i tamo a sad ce biti 3 tjedna da smo ovdje...bas mi fali eto 💞

zmya
    17. Svibanj 2020. 13:02

Dobar dan krafnice! Čestitam svima na punim tjednima! Citala sam vas jutros pt1, sad dok cekam ruckic citam pt2 :)
    Juhica od sparoga spremna, kuha se brokula i cvjetaca za pire, a mesns struca u pecnici i samo sto nije... muz se ulovio prasine i usisavaca, jutros smo ulovili ono malo zraka sunca i prosetali 4 kilometrica. Svjeze pokosrna trava po potoku, bas je mirisalo sve nakon kise..
    Kod nas je termin koliko ja znam sa 37punih tjedana, kad se udje u 38.tjedan. Dakle ja sutra sluzbeno u terminu omg 🤩🤪😱
    Sutra mi dolazi sekica bit ce par dana, kako joj je skola onlajn onda ce bit ovde, a dolazi mi opet i mala pasica tako da cu s njom isto setat i bas se veselim. Tata ce je dovest al ne znam hoce se on i muz nac na pola puta il cr tata doci i prespavati pa nazad.. 
    Vec su mi sr narucili za onu raw tortu od cokolade i narance od proslog vikenda pa cu je veceras ponovno pripremiti. 
    Vi mi gustajte u nedjelji ☺️
    Ja imam neke lude snove zadnjih dana i isto se ko prdac vrtim pa sam cijeli dan zijev zijev, al odolijevam! 🥱

17. Svibanj 2020. 13:14

kaktusica

Ely ne brini, ja sam tri kure antibiotika po 10 dana pila, da ne spominjem litre vode i brusnice i streptokok je uvijek prisutan. U utorak opet radim UK. Bitno je da si cijelo vrijeme pod antibiotikom, ako je imalo prisutna kolonizacija. Stariji doktori smatraju da ne treba ali nove smjernice i urolozi misljenja su da se u trudnoci svako upalno stanje mora lijeciti.
    Mokvica predivnoi mirisljavo mi izgledaju te aumske jagodice,mmmm mljacic 🍓🍓
    Mrvicak bas mi je drago da uzivate, dobro ti godi Dalmacija 🏖
    .
    Meni fali muz, malome fali tata 😕 Nismo skupa dakle od 13.3. Tad smo se makar vidjeli tu i tamo a sad ce biti 3 tjedna da smo ovdje…bas mi fali eto 💞

Kada muž planira doći vama? Ja vam se divim. Nije to nimalo lako. 😩

Vrapčić123
    17. Svibanj 2020. 13:17

Curke zaključile smo da je štucanje bebe u trbuhu ok? Je li vam to netko od doktora to potvrdio? Moja štuca par puta na dan. Malo se brinem, iako čitam da je to ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

17. Svibanj 2020. 13:20

ogtt cure ste tu secernu tekucinu popile unutar tri sekunde svu ili ste onako gutljaj po gutljaj lagano? Nesto pise da bi trebalo to polako da ne dođe do povracanja danas cu zadnji lagani obrok imati prije 19h, nesto pise po strucnoj literaturi da bi trebalo odspavati 8 sati da se secer razgradi blabla, jeah sure, koliko puta idem piskit po noci bolje da ja zadnji obrok definitivno pojedem 12 sati prije testiranja

• Bebac24
    17. Svibanj 2020. 13:20

Vrapčić123

Curke zaključile smo da je štucanje bebe u trbuhu ok? Je li vam to netko od doktora to potvrdio? Moja štuca par puta na dan. Malo se brinem, iako čitam da je to ok.

Da to je sve normalno 😊😊

17. Svibanj 2020. 13:27

BlackLioness

ogtt cure ste tu secernu tekucinu popile unutar tri sekunde svu ili ste onako gutljaj po gutljaj lagano? Nesto pise da bi trebalo to polako da ne dođe do povracanja danas cu zadnji lagani obrok imati prije 19h, nesto pise po strucnoj literaturi da bi trebalo odspavati 8 sati da se secer razgradi blabla, jeah sure, koliko puta idem piskit po noci bolje da ja zadnji obrok definitivno pojedem 12 sati prije testiranja

I mene zanimaju odg na tvoja pitanja. I zanima me moramo li mi dati nekakav uzorak urina u sklopu ogtt-a ili? 
    Ja sam odlucila da necu 12h prije jesti jer mi je prvi guk bio visi zbog banane u 19h 🙄 onda sam ponovo isla vaditi krv i iduci nalaz je bio ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.