Jutro svima!!! Evo ja se maloprije probudiila. Malas prespavao kod muzevih pa sam si dala oduska. Nocas sam sanjala da mi je pukao vodenjak, pa sam u snu viknula muzevo ime, pa sam njega iz sna prepala, pa kad je viknuo Daaa? mene je probudio i prepao. Ugl oboje smo jedno drugo probudili i uplasili pa smo se na kraju krenuli smijati 😅. Muz mislio da je potres 🤭. Ugl noc je bila burna al sam nadoknadila kroz jutro.
Maree sve su ti cure rekle, odmaraj, lezi i ne mrdaj 😘
Tonka jesi pitala doktore oko tvojeg tlaka i odgađanja poroda koji je razlog?
Inace meni je dr rekla da je terminski porod od 38+ tjedna, osim u blizanackoj trudnoci. A kod kolestaze ne gledaju termin poroda nego prate stanje mame i bebe i tada ovisno o jetrenim nalazima odlucuju se za porod. Vjerujem da i tlak ima veze sa procjenom dr. Ugl treba im vjerovati, al ja uvijek volim razumjeti zasto nesto rade pa stalno ih ispitujem ☺️
Ostale mamice puno vas pozdravljam, cestitam punr tjedne i zelim vam lijep dan. Citamo se i tipkamo 🥰😘
Jutro curke!
Anavo, eovyn, rose, ivcy, fenjer, Pčelica, ninnek čestitke cure na punim tjednima! 🎉🎊
Dora drago mi je da je transfuzija prošla dobro i super što je i tata s vama bio za navršeni 1. mjesec! 🥰
RitaM ja sam dosta čitala savjete roditelja za kolica, a i javila sam se Strolerici, žena mi je sve lijepo objasnila. Upravo je ta troja preporučila, samo drugim redoslijedom. Jane, PegPerego pa Foppapedretti. Mi smo uzeli PegPerego book51 Sportivo. Odlična su, lagana i lako se sklapaju. Košara ti ima neke kao nožice pa može stajati i samostalno, ne prljaš dno.
Renata baš si zgodna trudnica!
Mare sad odmaraj i bit će sve u redu. Kolegica s posla mi je bila u istoj situaciji, čak se iznutra počela otvarati. Bila na tokolizi i sad već 2 tjedna doma odmara, sve je ok.
Tonka drži se! 😉
Kolacic jastuk je medeni. Meni je mama uzela neki, ali ga još nisam vidjela. Mislim da će mi to biti praktično za nositi, a i preko dana može spavati u tome na kauču.
Mi još nismo kupili poplun, ali planiramo. Vreću imamo i najprije ćemo probati s njom.
Vezano za prošlu noć, ja sam se baš lijepo naspavala, 2 puta išla do wc-a, ali nakon toga odmah zaspala.
Popili smo kavicu, doručkovali i sad stigli na selo, danas za ručak pilići na ražnju. Budemo hvatali i boju, već sad je vruće. I gledajte što sam putem ubrala, obožavam ih.
https://ibb.co/Pr4brQd
Ugodna nedjelja svima! 😘
Kolačić super je jastuk za bebicu. 😍
Dana znači i tebi vesela noć.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Sada lijepo pokušaj odspavati i odmoriti. Mi nakon ručka idemo u šetnjicu. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro curke!
Anavo, eovyn, rose, ivcy, fenjer, Pčelica, ninnek čestitke cure na punim tjednima! 🎉🎊
Dora drago mi je da je transfuzija prošla dobro i super što je i tata s vama bio za navršeni 1. mjesec! 🥰
RitaM jasam dosta čitala savjete roditelja za kolica, a i javila sam se Strolerici, žena mi je sve lijepo objasnila. Upravo je ta troja preporučila, samo drugim redoslijedom. Jane, PegPerego pa Foppapedretti. Mi smo uzeli PegPerego book51 Sportivo. Odlična su, lagana i lako se sklapaju. Košara ti ima neke kao nožice pa može stajati i samostalno, ne prljaš dno.
Mare sad odmaraj i bit će sve u redu. Kolegica s posla mi je bila u istoj situaciji, čak se iznutra počela otvarati. Bila na tokolizi i sad već 2 tjedna doma odmara, sve je ok.
Tonka drži se! 😉
Kolacic jastuk je medeni. Meni je mama uzela neki, ali ga još nisam vidjela. Mislim da će mi to biti praktično za nositi, a i preko dana može spavati u tome na kauču.
Mi još nismo kupili poplun, ali planiramo. Vreću imamo i najprije ćemo probati s njom.
Vezano za prošlu noć, ja sam se baš lijepo naspavala, 2 puta išla do wc-a, ali nakon toga odmah zaspala.
Popili smo kavicu, doručkovali i sad stigli na selo, danas za ručak pilići na ražnju. Budemo hvatali i boju, već sad je vruće. I gledajte što sam putem ubrala, obožavam ih.
Ugodna nedjelja svima! 😘
Super, hvala ti puno, mislim da cemo i mi PP uzeti ako ih jos bude u ducanu. Joj krasno vam je, njam 😍.
Cure, svima zelim lijepu nedjelju. 🤗
Jutro curke!
RitaM jasam dosta čitala savjete roditelja za kolica, a i javila sam se Strolerici, žena mi je sve lijepo objasnila. Upravo je ta troja preporučila, samo drugim redoslijedom. Jane, PegPerego pa Foppapedretti. Mi smo uzeli PegPerego book51 Sportivo. Odlična su, lagana i lako se sklapaju. Košara ti ima neke kao nožice pa može stajati i samostalno, ne prljaš dno.
Tonka drži se! 😉
Ugodna nedjelja svima! 😘
Joj, ljubomorna sam malo na selo i jagode i sve.
Uživaj i za mene malo😊😊
Rose, Fenjer, Vrapčić, Kaktusica, Anavo, Vučica, Svea, Ely hvalaSvea mislim da je 2020. općenito godina s puno beba. Možda mi se samo čini, al svi oko mene trudni
Jako mnogo slavnih osoba se odlucilo u ovoj godini roditi, a nas ostalih smrtnica isto tako ima mnogo
Pcelica, Rose, Ivcy, Anavo, Ninnek, Fenjer čestitke na punim tjednima cure. 🥰🥰
..
Ovdje je terminska beba od 37. tjedna.. 🤔
Opet, eto ocito sve ovisi od doktora do doktora..
Dobro jutro cure...
Ja san imala očajnu noć, budna od 4h do 7h, pa spavala do 11:30h. Uglavnom jučer popodne me uvatia lagani svrbež i onda se jutros u 4h probudin za wc, krenem da ću opet spavat i ne mogu uvatila me takva sparina i onda svrbež svugdi...užas. Sad ttrnutno me svrbe samo noge pa se rsshladin malo pod tušen. Mislin da ni jedna to nije spominjala, ali da li se nekoj to pojavilo?? Sad me toliko straj da je kolestaza u pitanju jer je ona opasna za bebu pa ujutro iden vadit jetrene probe... ajme nikad mira.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Cure cestitam na punim tjednima tko danas puni! 🥂🎉
Mame s bebama kako ste i kako napreduju djecica?
Lina i Avokado jeste vi u bolnici ili doma?
Mare super da su te pustili i da je sve u redu, sad strogo miruj.
Vidim da nas je puno imalo veselu noc 😂.
Nisam na kraju pitala posto je nedjelja pa su to dezurni lijecnici ali im vjerujem da znaju sta rade, ali vjerojatno zele da beba jos malo ojaca ili se boje dok se tlak ne ustabilizira skroz bez tih velikih oscilacija.., Ujutro na viziti doktor mi je rekao da ce mi jos smanjiti terapiju jer da inace moze doci do neceg na h posteljice 🤔, blazeno neznanje 🤭, bitno da je bebonja dobro a ovo se sve da izdrzati kad znam koji je konacan cilj i da jos samo malo i tu je moj mali decko 😍👶💙.
Ante 💙 Maro 💙
Dobro jutro cure…
Ja san imala očajnu noć, budna od 4h do 7h, pa spavala do 11:30h. Uglavnom jučer popodne me uvatia lagani svrbež i onda se jutros u 4h probudin za wc, krenem da ću opet spavat i ne mogu uvatila me takva sparina i onda svrbež svugdi…užas. Sad ttrnutno me svrbe samo noge pa se rsshladin malo pod tušen. Mislin da ni jedna to nije spominjala, ali da li se nekoj to pojavilo?? Sad me toliko straj da je kolestaza u pitanju jer je ona opasna za bebu pa ujutro iden vadit jetrene probe… ajme nikad mira.
Hmmm bas cijelo tijelo ne, trbuh me zna svrbit povremeno pa se namazem i prodje, i od nedavno noge oko gleznjeva do pola lista, znaju svrbit i peckat nevecer ja sam to povezala s tim sto lagano nateknem. Vidjet ces do sutra ako se nastavi najbolje vidit s Dr
Sortiraj odgovore
Najstariji