Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    17. Svibanj 2020. 18:56

Ajmo se mijenjati, posaljite mi svoje klince a ja vama mog 😁 Malo mi je puna kapa linearnih jednadzbi, Osmanskog carstva, aorista i pluskvamperfekta itd... 😑 Jedva cekam kraj nastave.

kaktusica
    17. Svibanj 2020. 19:01

Pcelica hvala ti 😘😘 I mi se veselimo da barem malo od ove trudnoce uzivamo zajedno, da muz legne konacno pored mene, zagrli me i osjeti bebicu, da prosetamo skupa, rucamo zajedno, gledamo navecer tv... Tako mi fale te svakodnevne stvari.. jos malo 😊

dana130
    17. Svibanj 2020. 19:23

Kaktusice, da li, onda ostaje muz duze ili?
    Bebac daj mi pliz reci gdje si one cokoladice uzimala za mamu i svekrvu, znam da si pisala i mislim i da sam skrinsotala, ali imam toliko tih slika da nema sanse da nadem. Hvalaa 😘

Baby girl 💜

• Bebac24
    17. Svibanj 2020. 19:31

dana130

Kaktusice, da li, onda ostaje muz duze ili?
    Bebacdaj mi pliz reci gdje si one cokoladice uzimala za mamu i svekrvu, znam da si pisala i mislim i da sam skrinsotala, ali imam toliko tih slika da nema sanse da nadem. Hvalaa 😘

Mini party 😊😊

Trancie
    17. Svibanj 2020. 19:32

E tako bi i ja malu poslala svugdi kad je stalno samnon, a kad ode fali 🤭🤣🤣nikad nam udovoljit... 
    Mi smo setali opet cijelo popodne lagano... s noge na nogu laganooo.. sad smo se pizzom pocastili.... vec vidim kako ce mi knedla u grlu veceras bit 🤦‍♀️🤰
    Prijavljujem i ja hemice... izgleda da su krenili... danas mi kap krvi nakon 💩, ali obzirom na konstantni iscjedak normalne boje vidim odakle je krv... jos i to mi treba 🤔 u ovoj trudnoci sve imam sta s malom prvom nista nisam imala! 
    Nadam se da su nam mamice krafnice sve dobro i mali palcici 💙💜

17. Svibanj 2020. 19:45

Vidim da govorite o pritisku i težem hodanju i stajanju. Mene je to ubijalo od negdje 25.tt - prije dva dana. Sada apsolut o nikakav pritisak nemam, a ona je i dalje nisko i u istom položaju. Dala bih vam savjet, što vam može pomoći, ali stvarno ga nemam. Ni meni nije jasno 

Rose1
    17. Svibanj 2020. 19:50

Amneris

Rose1

Amneris hvala ti, valjda cu skuziti…ne znsm di se gasi kamera i mikrofon preko tog linka, a znam da si rekla da to treba nakon uvoda ugasiti…

To nema šanse da ne skužiš, kliknut ćeš na samu sebe i odmah će ti se pokazati opcije mute microphone i turn off camera

Oki, tenksic😘nadam se, ipak sam ja plava trudnica🤣😂🤣

💙

Rose1
    17. Svibanj 2020. 19:58

Trancie ma joooj, i tebe uhvatili hemici, uh...nadam se da nece biti jako bolni. Drzim figice da cim prije prođu
    Pritisak ja osjecam gotovo cijelu trudnocu, u pocetku to nije tako smetalo jer je i trbuscic bio mali

💙

17. Svibanj 2020. 19:58

Svea hvala, ali mislim da ne idem sutra s obzirom da moja gladna guzica zdere pola kutije sladoleda sa cokoladnim preljevom, i to iz kutije... https://ibb.co/kK19fkx 
    🙈 sram me same sebe! 

zmya
    17. Svibanj 2020. 20:00

Amneris wooow bas si zgodna jako! Super ti stoji pupica, bas str mi svr sve sve lijepe 🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.