Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    15. Svibanj 2020. 11:44

Brbicaa nadam se da si sada ok? Jesi se udarila?
    Maggy čestitam na pregledu! 🎉🎉🎉

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    15. Svibanj 2020. 11:44

Missy, Mocho, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica i BlackLioness čestitke na punim tjednima krafnice!! 🥳🥳
    Tonka bas te muci taj tlak, jel od tud naziv kad je nesto muka pa se kaze da je tlaka 🤨😪 drzi se, izdrzat ces jos malo pa ce se i to vratit u normalu! 😘
    Maggy stvarno odlicne vijesti s pregleda, jako mi je drago!! 😘
    Brbicaa super da si odradila ogtt, nadam se da ce bit dobri rezultati, a i da ces doc k sebi brzo, zao mi je da si se srusila 😔😘
    Rose juuupi za dobru uk! 🤩

dana130
    15. Svibanj 2020. 11:55

Dobro jutro drage moje. Ja odspavala do 10. 30 i sad vas u miru citala ☕😁
    Ja sam okej spavala, uz jedno budenje za wc u 3. I 2 puta me muz probudio da se okrenem na bok jer sam na ledima, a pricala sam mu kako su me noc prije na ledima hvatale kontrakcije i da nije preporucljivo na ledima, pa me odmah okretao ❤️
    Faustina, probaj vidjet na e gradani. Ja sam neki dan vidjela da imaju tamo i nalazi od lrvne grupe, znam da prije nije bilo.
    Vucice tako je i meni trbuh, bas osjecam zadnje dane da je napet i da ful zateze 😑
    Tonka zao mi jenstonte taj tlak tako muci 😑
    Kaktusice, mokvice cestitke na 30 🎊🎉🥳😘 nadam se da nekako lakse disete, bar sam ja nakon 30. I kad vam sutra bude pisalo manje od 70 dana 😮
    vrpacic, missyr, mocho i vama cestitke na punim tjednima, black tebi na ulasku u zadnje tromjesecje, mrvicak tebi ulazak u 8 mjesec🥳🎉🎊
    Bebac tvoji anovi su bas kaos haha. Znam da nije smijesno, ali kako, ti se stalno vraca isti san, ali znas sta kaze vrapcic i gospodin freud 😘
    Svea a i tvoji snovi 😂😂
    Indy kod nas se dobije jedan paket u dm za trudnice i onda lad radis ides po drugi bas za bebu :) a vidim sad da ti je netko vec odgovorio 😂
    Maggy super za pregled 🥰
    Joj brbice, pazi se. I probaj ne ici sama previse okolo kad te tako rusi.
    Rose super za uk 💪
    Black, moj je jucer predvecer isao, do mame nesto i vrtio se s kebabom, nisam ga jela od prije trudnoce 🤤🤤https://ibb.co/VHZjM3Y
    Ako ostane okej vrijeme mi bi ujutro trebali na pag dok sam jos 2u1 i to je to od hodanja okolo dok ne rodim 

Baby girl 💜

ena0206
    15. Svibanj 2020. 11:58

Krafnice moje cestitke na punim tjednima danas.. 🎉🎉❤️
    Meni jucer doktor rekao Magnezij i utrogestan do 37 tjedna. I onda se ukida.. Al dobro ja imam te trudove i veliku bol u leđima,pritisak i slicno. 

Tonka341
    15. Svibanj 2020. 11:59

Brbica zao mi je da si se srusila :(, jesi sad dobro? Nemoj vise nigdje ici sama
    Fenjer preko dana je on uz terapiju dobar (vise manje do 140/90) i onda predvecer doslovno pocinje divljati, evo jucer do 170/115 i onda je nakon tusiranja i terapije pao na 155/105 sto i dalje nije bilo dovoljno pa sam im se dosla javit da se ne igram s time i eto zadrzali me opet...

Ante 💙 Maro 💙

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 12:04

Rose super za nalaze 🥳🥳😘😘 Oprosti sto te tlacim, nosila si u Fem UK? Danas sam zvala i javio se dr. i rekao da dodjem u 9 i pol u utorak, ja cu nositi sa sobom casicu s mokracom. Jos sam pitala trebam li doci sto ranije... Rekao je da mozemo i krv izvaditi, da ne moram nataste. Opet je osjetio da panicarim a on sve laganini a ja kipim, jos pita za muza a ja poluluda 🤯 Za koliko budu nalazi?

mimoza
    15. Svibanj 2020. 12:07

Brbica nemoj vise da ides vani sama, sreca pa se nisi udarila. Cuvaj se. 
    Maggy super za dobar pregled. Velika bebica 🤗
    Bebac meni je rekla sa 35+5 na pregledu da prestanem Mg piti. Od tada imam uzasne grceve u nogama nocu 🤨 bas osjetim da mi fali, a kontrakcije su iste kao i kad sam ga pila.
    Narucila sam aventov set za njegu bebe, je li ga ima neko? I sad odoh opet sebi u soping. Jedva sam cekala lijepo vrijeme i otvorenje kafica 😁 A muz naravno, nosi torbu za bolnicu u autu uvijek spremnu 😂 
    Pocela sam prati kosu svaki dan, da budem lijepa na slikama iz rodilista 😂 (bas ce mi biti do slikanja)

MissyR
    15. Svibanj 2020. 12:08

Hello cure hvala na cestitkama 🥰😙 takoder svim ostalim petkasicama cestitam na punim tjednima😘😘..posebno Kaktusici i Mokvici  na velikih 30. 🥳🥳🥳
    Sve blize i blize smo 😁😁
    Bebac da se nadovezem na san, ja isto cesto sanjam da si je moj dragi nasao drugu 🤣 onda se ujutro probudim ljuta na njega 😂🤦‍♀️ bas su nam snovi u trudnoci neki cudni,eh ti hormoni..
    Dora,Cury i Lina saljem vama i vasim krafnicama 😘😘
    Nadam se da ce nam se Avokado javiti sa lijepim vijestima ☺

url=https://lilypie.com]

Brbicaa
    15. Svibanj 2020. 12:09

Dobro sam, nisam se slupala, osjetila sam da dolazi dovoljno rano pa sam se spustila da ne bi pala ko zna gdje. Ohladila sam se pod tusem i dosla sebi postepeno.. Definitivno najteza pretraga dosad, nadam se nikad vise. Ne vozim, samo setam al evo necu ni to moc vise sama. Sve okej, moglo je bit i gore, hvala sta brinete 😘❤️  

15. Svibanj 2020. 12:24

mimoza

Brbica nemoj vise da ides vani sama, sreca pa se nisi udarila. Cuvaj se.
    Maggy super za dobar pregled. Velika bebica 🤗
    Bebac meni je rekla sa 35+5 na pregledu da prestanem Mg piti. Od tada imam uzasne grceve u nogama nocu 🤨 bas osjetim da mi fali, a kontrakcije su iste kao i kad sam ga pila.
    Narucila sam aventov set za njegu bebe, je li ga ima neko? I sad odoh opet sebi u soping. Jedva sam cekala lijepo vrijeme i otvorenje kafica 😁 A muz naravno, nosi torbu za bolnicu u autu uvijek spremnu 😂
    Pocela sam prati kosu svaki dan, da budem lijepa na slikama iz rodilista 😂 (bas ce mi biti do slikanja)

Hahahah bas si me nasmijala sa torbom za bolnicu u autu i pranjem kose svaki dan 😁😂😂 meni je isto kosa najveci problem, sta ako je ne stignem oprati kad me ulove trudovi 🙈 a sad sam kao Kaktusica, perem jednom tjedno, inace sam prala svaki drugi dan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.