Fluffy, Dana, Dora, Kaktusica🤗❤
Kaktusica ne gnjavis uopce. Hahaha da, on je uvijek smiren, a ja u panici, sigurno misli da sam skroz luda😂🤣😂. Meni tata nosio u 9. Znaci da, nosis prvi jutarnji, srednji mlaz. Ja sam nalaze cekala tjedan dana, on to salje u kbc pa kad oni to njemu posalju. Vec sam bila sigurna da imam bakterije jer kad nemas, zna biti gotovo za3dana tako da ti mozda i prije bude. Javi koliko je kks ako budes radila
💙
Brbica zao mi je da si se srusila :(, jesi sad dobro? Nemoj vise nigdje ici sama
Fenjer preko dana je on uz terapiju dobar (vise manje do 140/90) i onda predvecer doslovno pocinje divljati, evo jucer do 170/115 i onda je nakon tusiranja i terapije pao na 155/105 sto i dalje nije bilo dovoljno pa sam im se dosla javit da se ne igram s time i eto zadrzali me opet…
Joj, kako visok tlak...bas mi zao. Drzi se
💙
Brbica nemoj vise da ides vani sama, sreca pa se nisi udarila. Cuvaj se.
Maggy super za dobar pregled. Velika bebica 🤗
Bebac meni je rekla sa 35+5 na pregledu da prestanem Mg piti. Od tada imam uzasne grceve u nogama nocu 🤨 bas osjetim da mi fali, a kontrakcije su iste kao i kad sam ga pila.
Narucila sam aventov set za njegu bebe, je li ga ima neko? I sad odoh opet sebi u soping. Jedva sam cekala lijepo vrijeme i otvorenje kafica 😁 A muz naravno, nosi torbu za bolnicu u autu uvijek spremnu 😂
Pocela sam prati kosu svaki dan, da budem lijepa na slikama iz rodilista 😂 (bas ce mi biti do slikanja)
Hahahah bas si me nasmijala sa torbom za bolnicu u autu i pranjem kose svaki dan 😁😂😂 meni je isto kosa najveci problem, sta ako je ne stignem oprati kad me ulove trudovi 🙈 a sad sam kao Kaktusica, perem jednom tjedno, inace sam prala svaki drugi dan.
A ja perem svaka 2tj zbog mirovanja🙈🙊🙉 a inace sam svakih par dana. U trudnoci sam cak i smanjila na jednom tjedno
💙
Mimoza tak sam ja u prvoj trudnoci svaki dan prala kosu i stavljala viklere da budem koliko toliko lijepa na porodu. I kad mi je puknuo vodenjak imala sam viklere. Ja to lijepo skinula, friz ko bok. Na slikama izgledam ko smrt na dopustu 😂🙈 Nula je ostala od frizure, ahhahahahaha 😂
Bebac meni je rekla sa 35+5 na pregledu da prestanem Mg piti. Od tada imam uzasne grceve u nogama nocu 🤨 bas osjetim da mi fali, a kontrakcije su iste kao i kad sam ga pila.
Narucila sam aventov set za njegu bebe, je li ga ima neko? I sad odoh opet sebi u soping. Jedva sam cekala lijepo vrijeme i otvorenje kafica 😁 A muz naravno, nosi torbu za bolnicu u autu uvijek spremnu 😂
Pocela sam prati kosu svaki dan, da budem lijepa na slikama iz rodilista 😂 (bas ce mi biti do slikanja)
Hahahah bas si me nasmijala sa torbom za bolnicu u autu i pranjem kose svaki dan 😁😂😂 meni je isto kosa najveci problem, sta ako je ne stignem oprati kad me ulove trudovi 🙈 a sad sam kao Kaktusica, perem jednom tjedno, inace sam prala svaki drugi dan.
A ja perem svaka 2tj zbog mirovanja🙈🙊🙉 a inace sam svakih par dana. U trudnoci sam cak i smanjila na jednom tjedno
Hahahah kakav je tvoj plan kad dodu trudovi? 🙈 Iako sumnjam da ce tad ikome od nas biti do pranje kose 😂😂
Brbica zao mi je da si se srusila :(, jesi sad dobro? Nemoj vise nigdje ici sama
Fenjer preko dana je on uz terapiju dobar (vise manje do 140/90) i onda predvecer doslovno pocinje divljati, evo jucer do 170/115 i onda je nakon tusiranja i terapije pao na 155/105 sto i dalje nije bilo dovoljno pa sam im se dosla javit da se ne igram s time i eto zadrzali me opet…
A jel ima to veze sa nakupljanjem vode u trudnoci, pogotovo navecer? Jesi naotecena?
Bas je grozno to, sigurno te i glava pocne boliti kad poraste. Mene glava boli kad mi je 120/80 jer mi je inace tlak u podrumu. Iako da, kod ginekologice je uvijek oko 130/80 🙄🙉 ali mjeri mi cim dodem (znaci nakon setnje od 10tak min) + uzbudenje. Mislim da mi izmjeri nakon pregleda da bi bio 80/50 😂😂
Nadam se da ce ti se unormaliti, super je sto uvijek reagiras na vrijeme 🥰
Mimozatak sam ja u prvoj trudnoci svaki dan prala kosu i stavljala viklere da budem koliko toliko lijepa na porodu. I kad mi je puknuo vodenjak imala sam viklere. Ja to lijepo skinula, friz ko bok. Na slikama izgledam ko smrt na dopustu 😂🙈 Nula je ostala od frizure, ahhahahahaha 😂
Ahahahhaha ovo mi je uljepšalo dan! Kraljice!🧖🏻♀️💅🏻😂😂😂
Hahahah kakav je tvoj plan kad dodu trudovi? 🙈 Iako sumnjam da ce tad ikome od nas biti do pranje kose 😂😂
Jao, ako bude prije 35tj s obzirom na moj cerviks, odmah cu trcati u bolnicu. A ako izdrzim duze i to postepeno krene, mislila je prati
💙
Pozdrav krafnice!! Evo mene nakon par dana, pa svašta nešto nam se tu dešava!! 😍😍
Lina čestitam na bebici, velika je curka već, brzo će ona napredovati 😍
Curly i Dora drago mi je da su i vaši lavići super i da lijepo napreduju, prekrasne vijesti!
Vidim da čekamo i Avokado... Sretnoooo nadam se da je sve okej 🍀
.
Ostale cure, nadam se da ste dobro! Vidim da ima malo problema s tlakovima, kod mene je to trenutni problem. Sinoć su mi počele same od sebe zvijezdice pred očima, dupla slika, slabina... Preko noći lijepo spavala, evo malo prije me opet počelo vrtjeti lagano.. A nemam tlakomjer, nisam u nekim godinama da mi je ikad trebao doma 😅 Popodne ću prošetati do mame pa kod nje izmjeriti, ali nemam pojma jel bi mogao biti nizak ili visok, strah me tog visokog... Inače uvijek školski bio. Moja mala me gura cijelo vrijeme pa mi je to utješno, bitno da ju osjetim i znam da je okej..
.
I maaalo me počela prati panika. Mislila sam torbu spremati za tamo sa 35,36 tjedana, ali me počeo hvatati neki feeling šta ako krene nešto prije, ja skroz nespremna... Ne znam kako je kod vas, al nisam više opuštena kao prije. Moguće i da su ovi porodi na forumu koji su krenuli dodatno to potaknuli 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji