Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    15. Svibanj 2020. 14:03

Verseb dobro dosla, meni ne 6.8 termin 🥰 
    Samo sam usla radi Avokado pa je nigdje 🤦‍♀️

Rose1
    15. Svibanj 2020. 14:05

Lina, Dora, Curly kako vase bebice danas?

💙

15. Svibanj 2020. 14:08

frizura imam gustu kovrcavu kosu koju mogu rascesljati jedino ako se nagnem naopacke nad kadu kad je mokra. I onda jos jednom rascesljam normalno pred ogledalom, stavim malo pjene ili ulja za kosu da lokne nakon susenja ne ispadnu pufaste jer sam luda na to, ne zelim nikad biti natapirana. Moje pranje i feniranje kose ukupno traje 25 min, ali to da planiram prati kosu u rodilistu recimo trebala bi posebni cesalj, svoj fen koji ima onaj veliki nastavak za kovrce, pjenu ili ulje za kosu, sampon...Tako da ako uspijem idem oprane kose, a vracam se mozda cak s punđom iz rodilista (za punđu mi treba cetka i gel za zalizati to sve haha). Meni je samo da poslikam svoju ruku kraj dijetetove, da poslikam si dijete kako spava uz malu sarenu hobotnicu koju sam dobila, mozda kratki video posnimam. To ce biti uspomene za u album, ne zelim slikati za facebook dijete. Ako nas suprug nece smjeti vidjeti definitivno cu mu poslati lijep video i slikicu Mene ko j*** selfi znam da bude grozan hahahaha

ena0206
    15. Svibanj 2020. 14:17

Rio hahahahhah daa. Uzas... Bas mi je trta.
    Rose to svi kazu kao da u tom trenutku te najmanje briga za to sve. Al eto sad to zamisljam ajmee.. 🙈
    Mimoza ne znam smijemo li traziti, ako smijemo ja bi to iste sekunde potpisala i da mirna idem rodit. Ovako zamisljam  strasno to sve. Prvo muz je tu,ono od sramote necu ga moc pogledat. Onda zamisljam babicu kako viri doli da vidi dokle je bebica i ja to napravim zeni isprid face.. Hahaha uzas.. Ali eto kazu cure da u tom trenutku te nije briga.. 

Pepilli
    15. Svibanj 2020. 14:21

Moja kosa s pred je strane je ćuumez neukrotivi... Sva kosa mi se izravnala u trudnoći osim toga prednjeg dijela ,koji je još i sreće mi kraćušan pa imam lokne i frkufulje ko da sam iz Ponosa i predrasuda. Kosu perem pri tuširanju  tako da nemam problema s naginjanjem preko kade ,a od proizvoda koristim samo šampon i regenerator. Ne da mi se zezati, radije si spletene dvije riblje kosti ,pa sam mirna dva dana s frizurom... A na porodu ću izgledati košmarni ,jednostavno ko bi još i na friz pazio kraj toliko boli i napora da doneseš na svijet novi život... No spremila sam si za poslije u bolnici jedan mini makeup set ,čisto da sebi izgledam normalno pri izlasku, ne planiram se šminkati za sobu.... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Kolacic
    15. Svibanj 2020. 14:23

Ena i mimoza...ne zelim vise nista govoriti u ime Njemacke jer se pokazalo da ni tu nema pravila, ali definitivno mogu reci za Baden-Württemberg. Nama tu na trazenje najnormalnije naprave klistir/einlauf. Pitala sam ginekologicu i rekla je da nije obvezna praksa vec po zelji rodilje. Tako da se kod mene moze.

• lina27
    15. Svibanj 2020. 14:23

Pozdrav iz bolnice i neoprsne kose od tjedan dana.🤣taman je bila za rep.kad smo zavrsili u bolnici..tako daaaa.. mene je bas bilo briga i sad je jos uvijek haha

elena26
    15. Svibanj 2020. 14:28

Pozdrav, danas bas lijep dan, lijepe vijesti s pregleda jos da i Avokado javi da je bebica stigla i da je sve dobro 🤗
    Mi imali pregled pa da se javim u kratkim crtama, malena je super, sve mjere stimaju, 2300 g, malo se smanjio cerviks pa moram mirovati da stignemo do sigurnih tjedana, ono sto je najbolja vijest je da se napokon okrenula glavicom prema dolje a jos samo ljepse od toga da sam joj prvi put vidjela cijelo lice i dobila prekrasne slikice 😍 mala moja slatkica 🥰 povezano s temom tlaka danas ja sam na 120/85 i to moram kontrolirati ovaj drugi ne smije preci 90 inace da se javim.. dobila uputu da obavim briseve i javim se s rezultatima a to ce onda biti i zadnji pregled privatno 🙊
     za Rh faktor nema potrebe ponavljati jel je pozitivan ☺️

Jos jednom hvala svima na info za Rh faktor jucer 😘 citamo se dalje i cekamo krafnicee! 🤗🤗🤗

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Rose1
    15. Svibanj 2020. 14:36

Lina lako za kosu, tako si i ja mislim, glavno da ste vas dvije dobro. Jesi ju vidjela danas❤? Kakve su ti sestre, doktori, cimerice? Pisi nam ako.stignes, mene sve zanima

💙

• indy34
    15. Svibanj 2020. 14:36

ENA i ja sam bas se zapitala zasto nebi dobila klistir??ja sam mislila daje to normalna procedura ..Pitaj jednostavno i kazi da zelis..A sto se tice kako cemo na porodu da izgledamo ???ja mislim da koliko god se mi pripremale da nije moguce izgledati lijepo ..jednostavno to je porod .sve je moguce ..Iskreno ja poznajem sebe i kako sam na bol ??izgledacu sigurno kao umrla koliko se god trudila tako da ..samo dase sve zavrsi kako treba ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.