Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    15. Svibanj 2020. 09:29

Svea bojim se da nece ☹, procitala sam negdje da nece zato sto imaju taj neki COVID odjel i da dokle god traje epidemija nece popustat...

Ante 💙 Maro 💙

selena
    15. Svibanj 2020. 09:31

Brbicaa - izdrži još malo, brzo će klopa... I ja ću idući tjedan, mene vise pati sto ne smiješ piti tekućine odnosno smiješ malo ... Uf, to treba izdržati 

30.07.🥰🥰

mimoza
    15. Svibanj 2020. 09:36

Jutro cure, mi isto odvalimo spavati po 10 sati u komadu i duze 😰 valjda mi nece to skociti na nos poslije. 
     Mocho, Mrvičak cestitke na punim tjednima 🤗 
    Kaktusica, Mokvica Cestitke na velikom 30.tj 😊
    Tonka zao mi je zbog tog cimanja oko tlaka. Izdrzi jos malo i stize bebica 😊
    Dora, Curly koliko se danas proizvelo mlijeka u fabrici 😁

• indy34
    15. Svibanj 2020. 09:37

Hvala na info Trancie vidjecemo danas javim se ...Brbica jos malo razumijemo te vecuna nas je to prosla ..meni nisu ni vodu da li da pijem date utjesim 

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 09:58

Sretni puni tjedni Mrvicak, Vrapcic, MissyR, Black a posebno mojoj priji po terminu Mokvici na zaokruzenom.30! 🥰🥳😍😘
    Hvala vam.drage moje cure, evo i mi dosli do carobnog broja 30 🥰
    Svea al si me nasmijala sa snovima i mackom 😂😂 Odmah sam se sjetila onog gifa s Princom Harryjem i Meghan kad su predstavljali bebu a ono macka 😂😂 Jao ludih li snova u toj trudnoci...
    Meni se cini da moje dijete uopce ne spava, stalno lupa, i kad nocu idem na wc ona je budna i koprca se 😄

zmya
    15. Svibanj 2020. 10:02

Jutro zene!
    Cestitam svima na punim tjednima!
    Nocas je bas bila luda noc, dizala sam se x3 na wc i to  me tako donji dio trbuha bolio, jucer sam se preforsirala s tom setnjom, danas lezim, istezem se i ne idem dalje od potoka...Isto sam sanjala necu vam uopce govorit sta, al bas ono dovoljno da me danas za cijeli dan zacementira.
    Probava&željezo pa znate cega sam se ja sad sjetila.. Tj mama nekidan spomenila da ona to pije i dalje jer sam joj ja prije par godina pocela to kupovat - spirulina tablete! Smiju uzimati trudnice, ima hrpu zeljeza i najbitnije, probavu popravlja bez greske. Mislim, tko moze spirulina prah stavljat u smoothie il sl slobodno, ja ne mogu, ja sam one neke havajske tablete uzimala, njih se par komada dnevno uzme, proucite, moze biti i super zamjena za tablete zeljeza, a da ne zacepi crijeva i lijepo vas pokrene. Zao mi je da se nisam plavusa ranije toga sjetila u trudnoci! Pih!

Maggy_1
    15. Svibanj 2020. 10:02

Jutro curke! Čestitke na punim tjednima 💐
    Mi smo svoj pregled odradile 😊
    Curka ima 2500 g, cerviks T oblika, 34 mm, plodna voda taman, posteljica se pomaknula na 3 cm od ušća i više ne bi trebala raditi probleme. Sljedeći pregled za 2 tjedna, 29.5. još uvijek privat jer kaže da me ne želi slati u TA u gužvu s obzirom da je sve ok, te da se u TA naručim na prvi pregled sa 38 tt.
    Također sam ju pitala ako krenu trudovi da li da čekam kod kuće dok ne budu na 5 min razmaka, rekla je ne, neka idem u bolnicu odmah da prate miom, jer bi on mogao raditi probleme. 
    Sve u svemu, dobar pregled 🤩
    I da, cura je ipak glavicom prema dolje, a ne poprijeko kako sam ja mislila. 

kaktusica
    15. Svibanj 2020. 10:09

Tonka bas mi zao zbog tlaka ali bolje da si na sigurnom, meni je rekao da si triput dnevno mjerim i vodim dnevnik ali doma mi je skolski, jedino tamo blizu doktora podivlja...
    Bebac bome su i tvoji snovi ludi totalno 😂😂
    Trudy moj je imao preponsku kilu, otkrivena kad je imao 2 mjeseca, kad bi jako plakao ona bi bas iskocila. Pedijatrica je onako hladno rekla da se to mora sto prije rijesiti a mene muka ulovilax rasplakala se u ordinacini, pa kako bebicu od 2 mj. operirati i to u bolnici gdje nema ni djecjeg anesteziologa ni kirurga. Onda smo na preporuku jedne dr. iz Rijeke pricekali, rekla je da kad kila iskoci da mu samo zadignemo nogice i pomocu dva pratq vratimo crijevo na mjesto. Par puta se dogodilo, isli na kontrole svake godine i bome je ta stijenka ojacala i kila se povukla. Ali je zato morao rezati kozicu na pisulincu, to je trajalo doslovce 5 min. Ma kaze on da su najcesce djecje operacije kile, jajca, krajnici i slijepo crijevo. I sve je rutinski i brzo bude gotovo. Kako mu je danas?

Rose1
    15. Svibanj 2020. 10:12

Maggy odlicno, drago mi je da je sve superrr, bebica vec bome velika

💙

• anav05
    15. Svibanj 2020. 10:18

Maggy_1

Jutro curke! Čestitke na punim tjednima 💐
    Mi smo svoj pregled odradile 😊
    Curka ima 2500 g, cerviks T oblika, 34 mm, plodna voda taman, posteljica se pomaknula na 3 cm od ušća i više ne bi trebala raditi probleme. Sljedeći pregled za 2 tjedna, 29.5. još uvijek privat jer kaže da me ne želi slati u TA u gužvu s obzirom da je sve ok, te da se u TA naručim na prvi pregled sa 38 tt.
    Također sam ju pitala ako krenu trudovi da li da čekam kod kuće dok ne budu na 5 min razmaka, rekla je ne, neka idem u bolnicu odmah da prate miom, jer bi on mogao raditi probleme.
    Sve u svemu, dobar pregled 🤩
    I da, cura je ipak glavicom prema dolje, a ne poprijeko kako sam ja mislila.

Čestitam na urednom pregledu, curica je super🙂
    Tako sam i ja dobila, za tri tjedna u TA.
    Joj, i moja je glavom prema dole, tuče nogama u moj želudac tako da sam dobila sliku stopala na želudcu za uspomenu😅
    ___
    33+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.