Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    15. Svibanj 2020. 10:19

Trudy, kako je mališa danas?😊

Avokado nam se jos nista ne javlja...
    ___
    33+5

Brbicaa
    15. Svibanj 2020. 10:35

Evo me, sve sam izdrzala, popodne mi je nalaz. Uspila sam i u ducan nakon pretrage, i krenem uz skale do stana, doslo mi slabo, skljokala se ispred vrata 🤦🏻‍♀️ muzev brat taman isa otvorit a ja na podu
    Al dobro je sad, ubacila sam dvi krafnice u zeludac, sjela ispod tusa da me ohladi i evo ko nova 

• Bebac24
    15. Svibanj 2020. 10:37

Brbicaa

Evo me, sve sam izdrzala, popodne mi je nalaz. Uspila sam i u ducan nakon pretrage, i krenem uz skale do stana, doslo mi slabo, skljokala se ispred vrata 🤦🏻‍♀️ muzev brat taman isa otvorit a ja na podu
    Al dobro je sad, ubacila sam dvi krafnice u zeludac, sjela ispod tusa da me ohladi i evo ko nova

Jaaaao draga, jesi se udarila?
    Uh sad lec i odmaraj 🌹

• indy34
    15. Svibanj 2020. 10:48

O je brbica bas te sredilo ..strasno ..sad noge u vis i odmaraj ..nadam se dase nisi udarila 

• RitaM
    15. Svibanj 2020. 10:51

Selena, imaš pravo. Popila Heferol upravo 😁. Čitam sve malo kasnije, cure, držite se ❤.

15. Svibanj 2020. 10:54

Tonka341

Svea bojim se da nece ☹, procitala sam negdje da nece zato sto imaju taj neki COVID odjel i da dokle god traje epidemija nece popustat…

Kod nas se doslovno u bolnici samo 3-4 njih sa covidom lijece i zbog njih nema tecajeva, pratnji, ni donosenja stvari na vrata rodiljama...Bojim se da ce to potrajati...

yvette
    15. Svibanj 2020. 10:56

Brbice uh pazi se, to je bas opasno...
    Tonka zao mi je radi tlaka, nadam se da ces sto prije izregulirati.
    Avokado nestrpljivo te cekamo...

• Bebac24
    15. Svibanj 2020. 10:57

Ja sam jucer podigla potvrdu za muza, pratnje dozvoljrne kod naa i puuuno mi je lakse zbog toga, samo neka tako ostane dok me ulovi.
    Do kojeg tj se pije mg? Ja ga ne pijem svaki dan jer mi nema potrebe al da znam 🤦‍♀️

Rose1
    15. Svibanj 2020. 11:00

Brbica ma joooj draga, jesi se udarila?Jos u bolnici si nesto trebala pojesti
    Dosli nalazi UK i sterilni hvala Bogu🥳🙏

💙

15. Svibanj 2020. 11:02

Missy, Mocho, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica,Black, Vrapčić sretni vam puni lijepi tjedni mamice!! 🥳😁😍 
    Nadam se da su Avokado i bebolinac dobro. 🤞 
    Kako su nase mame i male krafnice?? Lina, CurlySue, Dora?? 
    Brbica jooj tebe bas to rusenje hoce i hoce, grozan je to osjecaj kad izgubis nadzor nad tijelom, pogotovo jos trudna. Nadam se da se nisi lupila, a i da nisi trbuh udarila. Zato ja u trudnoci skoro nikud ne idem sama, niti vozim. Nadam se da je ovo bilo stvarno zadnje rusenje i da neces vise 🤞🙈 
    Tonka tebi bas netko dize tlak i gotovo 😂 Koliko je bio visok? Nadam se da ce se iskontrolirati jos to malo vremena sto imas. Inace nemas problema sa tlakom, samo u trudnoci? 
    Ne sjecam se tko je pisao da je nocas snimao muza dok hrce 😂 to i ja radim hahahah 😁 
    Isto nisam najbolje spavala, usla sam nocas par puta vidjeti jel se Avokado javila, ali nisam htjela tipkati da se ne razbudim. 
    Ugodan dan svima!! 
    Ne znam tko je spominjao suncanje uz more, ali jako sam ljubomorna na to, i ja bi! 🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.