Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    15. Svibanj 2020. 08:28

Jutro curke 🌹🌹🌹❤️🌹 cestitke svima na punim tjednima danas i na jucerasnjim dobrim pregledima.
    Brrr opet mi je ime isparilo ali zao mi je zbog tlaka i cestog ostajanja u bolnici. 
    Mada bolje tamo pa da prate situaciju. 
    Dora kako su nam Ivica i Marica?
    Curly tvoj bikic?
    Lina tvoja mrvica?
    Predivno je ovako pitati za bebice ❤️❤️❤️
    Ja nisam bas rano zaspala, pa kad i jesam oppppet sam sanjala da muz ima drugu, al ono snovi uzas. Da smo svi 3 bili u krevetu, ja da sam morala pustit nju da plazi po njemu pa mi je prekipilo i poslala ju u pm. I on da se naljutio i izabrao nju na kraju. Ma strasno.
    Ide mi na zivce vise taj san 😭😭
    Kod nas lijep dan, tako bi volila leci na plazu a znam da ne mogu bas 😐😐😐

Brbicaa
    15. Svibanj 2020. 08:28

Rose1

Brbicaa

Jutro curke ☺️ evo ja od najranije na ogtt-u.. Doduse sad i nisam bas sigurna koliko je to dobra ideja s obzirom na tlak.. Tek je proslo 40 min od prvog vadenja i nisan bas svoja 😅
    Yvette, ovo sto je on koristio je bas otopina koja se stavlja kao oblog al evo vidim da ne smiju ni trudnice ni dojilje 😏

Sretnooo. Sjedi, nemoj hodati. Ako ti se pocne vrtiti, hladan znoj ili tsko nesto, popij malo vode. Kad zavrsis sa svim, obavezno jedi

Hvalaaa 😅 a sjedim,  s lijevog na desni guz, ucrvat cu se 🤣 a boca vode je must have, samo ne daju puno pit

Vrapčić123
    15. Svibanj 2020. 08:39

Jutro svima! Moja curica me tako lupala tijekom noći da me probudila, gura li gura i lupa i lupa... 😊 I onda sam shvatila eto nas u 34.tjednu. Možda i ona kuzi kad ulazimo u više tjedne pa je uzbuđena cura. 🤔 
    Missy, Mocho, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica i Black čestitam na punim tjednima. 🎉🎉🎉 Nadam se da nisam nekoga zaboravila? 
    Koliko vidim Avokado nam se nije javila još? Draga sretno ti bilo!!! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    15. Svibanj 2020. 08:46

Dobro jutro i sretno svima danas sa pregledima..Brbica sretno sa oggt ..vidis mije strasno prezivi se ...Cestitke svima koje pune nedelje ..Ja sam sanjala hrpu beba ,al moje bebe ,pd moje sestre i snahe i sve su male i sve presvlacim odjednom 🤣🤣🤣 ...Sta da vam kazem idem da uzivam u mojoj kafi ...Neko je spominjao sinoc Dm.paket  ne znam kod vas al kako sam ja skontala kod nas se dobije i pre nego rodis bas danas hocu da idem tamo pa cu da vidim dal cu da dobijem poklon ili ne ..zelim vam svima lijep dan 

Tonka341
    15. Svibanj 2020. 08:52

Kaktusica, Mokvica, Mrvicak, Vrapcic, MissyR, Black  i ako ima jos ko sretno na punim tjednima ☺❤🥂
    Svea bas je ludnica, sve im je prepuno i mene nisu mogli smjestit u sobu nego na intenzivnu jer je sve puuno...i ajme snovi 🙈, nisam jedina sanjala da sam rodila zivotinju 😂😂 (ja sam to sanjala jednom prije nego sam zatrudnila).

Ante 💙 Maro 💙

Trancie
    15. Svibanj 2020. 08:53

Indy dobijes za trudnice  a ovaj drugi dobijes kad se beba rodi pelene mali pak i ne sjecam se vise sto jos!
    Snovi su nam koma svima 🤣🤣🤣🤦‍♀️

Rose1
    15. Svibanj 2020. 08:53

Missy, Mocho, Black i vama cestitam🥳🥳🥳
    Vrapcic moj ful gura navecer, nocu ako se probudim, okrece se,stuca, izvodi svasta nesto

💙

Rose1
    15. Svibanj 2020. 08:54

Svea jao ti snovi, svasta😂🤣😂i ja imam neke lude snove

💙

15. Svibanj 2020. 08:55

Jutrić. 
    Kaktusice i Mokvica sretno na velikih 30.🎉
    Cure petkašice, sretni nama puni tjedni također ❣️

Trudy, žao mi je zbog malenoga. Bitno da ga ne boli više 🙏

Rose, da da, velikih punih 32 🤗🤗🤗, ušla u 33. Meni samoj nevjerojatno 😲 
    Valjda će brzo i taj 35. /36.🤞
    .
    Brbica, izguraj taj ogtt i onda si mirna. Eni baš tekućina bila ukusna, jedino ne glad oborila. 😂🙈

Brbicaa
    15. Svibanj 2020. 09:04

mrvičak

Jutrić.
    Kaktusice i Mokvica sretno na velikih 30.🎉
    Cure petkašice, sretni nama puni tjedni također ❣️
    .
    Trudy, žao mi je zbog malenoga. Bitno da ga ne boli više 🙏
    .
    Rose, da da, velikih punih 32 🤗🤗🤗, ušla u 33. Meni samoj nevjerojatno 😲
    Valjda će brzo i taj 35. /36.🤞
    .
    Brbica, izguraj taj ogtt i onda si mirna. Eni baš tekućina bila ukusna, jedino ne glad oborila. 😂🙈

Ma tekucina je stvarno okej, ali vec 16 sati bez hrane 😅😅😅 jadna mi majka kad udem u ducan hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.