Jutro curke 🌹🌹🌹❤️🌹 cestitke svima na punim tjednima danas i na jucerasnjim dobrim pregledima.
Brrr opet mi je ime isparilo ali zao mi je zbog tlaka i cestog ostajanja u bolnici.
Mada bolje tamo pa da prate situaciju.
Dora kako su nam Ivica i Marica?
Curly tvoj bikic?
Lina tvoja mrvica?
Predivno je ovako pitati za bebice ❤️❤️❤️
Ja nisam bas rano zaspala, pa kad i jesam oppppet sam sanjala da muz ima drugu, al ono snovi uzas. Da smo svi 3 bili u krevetu, ja da sam morala pustit nju da plazi po njemu pa mi je prekipilo i poslala ju u pm. I on da se naljutio i izabrao nju na kraju. Ma strasno.
Ide mi na zivce vise taj san 😭😭
Kod nas lijep dan, tako bi volila leci na plazu a znam da ne mogu bas 😐😐😐
Jutro curke ☺️ evo ja od najranije na ogtt-u.. Doduse sad i nisam bas sigurna koliko je to dobra ideja s obzirom na tlak.. Tek je proslo 40 min od prvog vadenja i nisan bas svoja 😅
Yvette, ovo sto je on koristio je bas otopina koja se stavlja kao oblog al evo vidim da ne smiju ni trudnice ni dojilje 😏
Sretnooo. Sjedi, nemoj hodati. Ako ti se pocne vrtiti, hladan znoj ili tsko nesto, popij malo vode. Kad zavrsis sa svim, obavezno jedi
Hvalaaa 😅 a sjedim, s lijevog na desni guz, ucrvat cu se 🤣 a boca vode je must have, samo ne daju puno pit
Jutro svima! Moja curica me tako lupala tijekom noći da me probudila, gura li gura i lupa i lupa... 😊 I onda sam shvatila eto nas u 34.tjednu. Možda i ona kuzi kad ulazimo u više tjedne pa je uzbuđena cura. 🤔
Missy, Mocho, Mrvičak, Kaktusica, Mokvica i Black čestitam na punim tjednima. 🎉🎉🎉 Nadam se da nisam nekoga zaboravila?
Koliko vidim Avokado nam se nije javila još? Draga sretno ti bilo!!! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro i sretno svima danas sa pregledima..Brbica sretno sa oggt ..vidis mije strasno prezivi se ...Cestitke svima koje pune nedelje ..Ja sam sanjala hrpu beba ,al moje bebe ,pd moje sestre i snahe i sve su male i sve presvlacim odjednom 🤣🤣🤣 ...Sta da vam kazem idem da uzivam u mojoj kafi ...Neko je spominjao sinoc Dm.paket ne znam kod vas al kako sam ja skontala kod nas se dobije i pre nego rodis bas danas hocu da idem tamo pa cu da vidim dal cu da dobijem poklon ili ne ..zelim vam svima lijep dan
Kaktusica, Mokvica, Mrvicak, Vrapcic, MissyR, Black i ako ima jos ko sretno na punim tjednima ☺❤🥂
Svea bas je ludnica, sve im je prepuno i mene nisu mogli smjestit u sobu nego na intenzivnu jer je sve puuno...i ajme snovi 🙈, nisam jedina sanjala da sam rodila zivotinju 😂😂 (ja sam to sanjala jednom prije nego sam zatrudnila).
Ante 💙 Maro 💙
Indy dobijes za trudnice a ovaj drugi dobijes kad se beba rodi pelene mali pak i ne sjecam se vise sto jos!
Snovi su nam koma svima 🤣🤣🤣🤦♀️
Missy, Mocho, Black i vama cestitam🥳🥳🥳
Vrapcic moj ful gura navecer, nocu ako se probudim, okrece se,stuca, izvodi svasta nesto
💙
Jutrić.
Kaktusice i Mokvica sretno na velikih 30.🎉
Cure petkašice, sretni nama puni tjedni također ❣️
.
Trudy, žao mi je zbog malenoga. Bitno da ga ne boli više 🙏
.
Rose, da da, velikih punih 32 🤗🤗🤗, ušla u 33. Meni samoj nevjerojatno 😲
Valjda će brzo i taj 35. /36.🤞
.
Brbica, izguraj taj ogtt i onda si mirna. Eni baš tekućina bila ukusna, jedino ne glad oborila. 😂🙈
Jutrić.
Kaktusice i Mokvica sretno na velikih 30.🎉
Cure petkašice, sretni nama puni tjedni također ❣️
.
Trudy, žao mi je zbog malenoga. Bitno da ga ne boli više 🙏
.
Rose, da da, velikih punih 32 🤗🤗🤗, ušla u 33. Meni samoj nevjerojatno 😲
Valjda će brzo i taj 35. /36.🤞
.
Brbica, izguraj taj ogtt i onda si mirna. Eni baš tekućina bila ukusna, jedino ne glad oborila. 😂🙈
Ma tekucina je stvarno okej, ali vec 16 sati bez hrane 😅😅😅 jadna mi majka kad udem u ducan hahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji