Fenjer - urikokulturu možeš i u dom zdravlja Baruna Filipovica na Crnomercu ako ti je bliže, u Rockfalleru sam nosila briseve prije 2 tjedna (ne u zgradu broj 12 kao prije već u zgradu preko puta nje, udes u dvorište iza zgrade pa skroz desno do kraja) pretpostavljam da se tamo prima i urinokultura
Da, mislim da je na istom mjestu primanje uzoraka. Ma blize mi je Rockfellerova, a i nekak mislim da ce nalazi bit prije tamo. Plavusa se nisam sjetila jutros to obavit 🤦 palim na guranje 😂
Znaci normalno je sve, samo druga zgrada? Tamo pise putokaz di moram tocno?
Brbica zao mi je da si se srusila :(, jesi sad dobro? Nemoj vise nigdje ici sama
Fenjer preko dana je on uz terapiju dobar (vise manje do 140/90) i onda predvecer doslovno pocinje divljati, evo jucer do 170/115 i onda je nakon tusiranja i terapije pao na 155/105 sto i dalje nije bilo dovoljno pa sam im se dosla javit da se ne igram s time i eto zadrzali me opet…
A jel ima to veze sa nakupljanjem vode u trudnoci, pogotovo navecer? Jesi naotecena?
Bas je grozno to, sigurno te i glava pocne boliti kad poraste. Mene glava boli kad mi je 120/80 jer mi je inace tlak u podrumu. Iako da, kod ginekologice je uvijek oko 130/80 🙄🙉 ali mjeri mi cim dodem (znaci nakon setnje od 10tak min) + uzbudenje. Mislim da mi izmjeri nakon pregleda da bi bio 80/50 😂😂
Nadam se da ce ti se unormaliti, super je sto uvijek reagiras na vrijeme 🥰
Sto je najgore od svega moj organizam se vjerojatno vec toliko naviknuo da ja njega uooce ne osjetim, meni je puno gore kad je on normalnih vrijednosti, onda mi se manta i bas sam bez energije..,a za oticanje nezz, meni su stopala i prsti na rukama malo natekli u zadnje vrijeme ali ne znam dali je to opcenito zbog kraja trudnoce ili zbog tlaka.
Ante 💙 Maro 💙
Žuža znaci ovo je prica dana 😂😂. Tako si to lijepo i slikovito opisala da te tocno mogu zamisliti iako nemam blage veze kako izgledas 🤣😂
Ja imam osjecaj da cemo nakon poroda sve biti znojne od trudova i muka, a da ce nam kosa biti masna i priljepljena na celo 😁😁. Bez obzira dal ju prale prije tjedan dana ili na pocetku samih trudova. 😁😁 Ipak cemo rađati u ljeto. Naravno da su u mojoj mašti izuzetak cure sa dogovorenim carskim koje se mogu bas fino srediti 😁😁
Bok krafnice,
Pratim vas neko vrijeme, ali se odlucih sad i ja ukljuciti.
1.trudnoca, termin mi je 08.08., ali mislim da mali zeli sto prije van, jer mi je na jucerasnjem pregledu ustanovljeno da sam prohodna za prst do glavice djeteta, sa 27+5t.ne znam je li koja imala/ima takvo iskustvo?
Na strogom sam mirovanju doma, th Normabel 3x2mg radi ucestalih BH.
Ima li koja termin blizu moga? Kako ste vi svi s trudnocama?
Svima veliki pozdrav i puno srecee 🤗🤗
U 22.tt bila prohodna za prst, nakon mjesec dana dva članka prsta. Omekšan potpuno cerviks. Uz mirovanje dogurala do 29.tt kada su ni zbog učestalih kontrakcija dani Duphastoni, a Mg pojačan na 600. I evo me danas ušla u 33.tt. Samo miruj i zapovijedanje drugima.
Cestitke svima koje danas zaokruzuju tjedne 😁🤰
Maggy super za dobar pregled 👏👏
Brbica bas mi je zao zbog nesvjestice, pazi se da ne bi bilo neke vece nezgode..😔
Ja sam imala istu spiku ko Mimoza, da moram imati cistu kosu da budem lijepa na slikama, s time da sam ja cim su krenuli trudovi prvi put tj lagano prsnuce vodenjaka drugi put odmah doma pod tus i oprala sebe i kosu...nadam se da cu uspjeti i ovaj put...pogotovo jer nikad ne znas kad ces se nakon poroda docepati tusa u rodilistu...i obzirom na ne tako strasne i u biti brzinske porode kosa izgleda cisto na slikama jos u radaoni nakon poroda odmah 😎
Ja sam isto u teškim trudovima oprala i opeglala svoju grivu, hvala Bogu da jesam jer sam nakon poroda već bila masna. Tu sam se čak opustila nekih sat vremena jer mi je topla voda pomogla pri jačini trudova. Namjeravam opet isto ne bude li nešto hitno.
Fenjer iz tvojih usta...🙏
Ena ma da, i mene bas briga i za izgled i za sve...naravno sve sam ja nesto planirala i htjela, ali eto...ni frizeru ne mogu☹ ni u Ri bas ne daju klistir, mojoj prijateljici prije koji mjesec pobjeglo malo i rekla da ju je u tom trenu najmanje za to bilo briga
Verseb i ja od prije 3tj na mirovanju jer mi se jako skratio cerviks, nisu gledali jesam li prohodna, ali je UU zatvoreno bilo, utrogestan 2×navecer, pijem Mg, mirujem
💙
Zuza haha necu se onda ni slikati, dok ne budem bila u stanju oprati kosu 😂 Cak sam muzu rekla da mi i peglu dofura poslije poroda, da se mogu ispeglati haha Sve za ljepotu 😁💪🏼 Kako je samo lijepo mastati 😂
Ena da znas da i ja imam strah od toga 😰 jos ce muz biti tu, pa mi kos veci bed zbog njega ako se to desi 😬 Sta mislis, da li mi mozemo traziti klistir, iako to nije njihova praksa ovdje? Bas cu pitati 🤨
Verseb Dobrodosla, zelim vam da ostanete sto duze 2u 1 🤗
Zvonkica i ja imam takav plan. Cim osjetim da se nesto cudno desava, odmah idem pod tus 😁
Rio meni je nazalost pranje kose problem jer se zbog pritiska jedva i otusiram, a kamoli da svaki dan perem kosu i jos je susim bar 15min
Vjerujem da nasoj Avokado nije do tipkanja, mozda je porod bio duzi i tezi, ali me bas brine
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji