Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    14. Svibanj 2020. 22:51

dana130

Rita ja sam radila torch doslovno nanpocetku trudnoce, s nekih cca 9,10 tjedana. Ocito ovisi od ginekologa do ginekologa

E super da su te uputili na to, koliko sam citala, neke posalje dr., neke ne. 🤔 Ja sam isto isla sama od sebe. U nekom trenutku zelim sve znati, u drugom se mislim - blazeno neznanje 😂. Ma samo da sve prode u redu na kraju pa nista vise nije bitno. 

Mila7
    14. Svibanj 2020. 23:10

Meni je priv ginekolog preporucio torch test, soc ginekolog je nesto brundao al je na kraju dao uputnicu na konto opterecene anamneze. Al privatni gin je napomenuo da su vrlo korisni ti testovi i da bi sve po defaultu trebali raditi

Leonie90
    14. Svibanj 2020. 23:13

Mila ove tvoje trakice su prekrasne ♥️ 

• RitaM
    14. Svibanj 2020. 23:17

Mila7

Meni je priv ginekolog preporucio torch test, soc ginekolog je nesto brundao al je na kraju dao uputnicu na konto opterecene anamneze. Al privatni gin je napomenuo da su vrlo korisni ti testovi i da bi sve po defaultu trebali raditi

Valjda kod svakog drukcije preporucuju 🤔. Dobro je obaviti test svakako iako se nadam da nije tako cesta zaraza... Btw, slazem se s Leonie, lijepe trakice bas! 😍

Mila7
    14. Svibanj 2020. 23:23

Hvala Leonie i Rita 😘
    Idem lagano probati zaspati, nadam se da ce se uskoro Avokado javiti i neka sve imamo mirnu i prospavanu noc 🥰

Faustina
    14. Svibanj 2020. 23:25

Drage mame, citam vas ali nikako malo pisati... Joj... ja sam neki dan skuzila da nemam nalaz s krvnom grupom. Ostalo mi to u Vinogradskoj nakon proslog poroda (sto sam skroz zaboravila). Sad imam neka dva nalaza iz Petrove ali ne i papir s grupom. Pise mi na nalazima od soc.gin da ssm 0+, i na otpusnom pismu s proslog poroda, koji imam. Al' vjerojatno to nece biti divoljno. 19.5.imam prvi pregled u TA pa cu vidjeti sto ce mi reci (pretpostavljam, da nabavim nalaz 😕)... 
    Cestitam svima jucerasnje i danasnje napunjene tjedne!
    Lina, cestitam na malenoj princezi!!!i zajedno s vama zeljno iscekujem dobre vijesti od Avokado! ❤

Dora4
    14. Svibanj 2020. 23:44

Anav cestitam na super pregledu! 🥰💕 dogovoreno, budem li mogla iz ovog zatvora od sobe, nosim ti kavicu cim javis di si tocno 🤗 a kako mi trenutno raspored izgleda moguce da ces je ti nosit meni 🤣
    BlackLioness takodjer cestitke, auf kod tebe ce bas biti kinder surprise 🤭
    Flo super za dobar pregled!
    Mocho ma bit ce zestoko za kojih 2mj 😏
    Pepili bas si lijepa 🥰
    Yvette 😘😘
    Trudy zao mi je za cijelu situaciju sa malenim 😘
    Pcelica i ostale, oko krvnih grupa i rh imunizacije..radi se o tome da cak i rh(+) moze imati neki antigen pozitivan (a treba biti negativan), a to treba drzati pod nadzorom jer se moze zakomplicirati ako raste jer potencijalno moze dovest do ozbiljnih komplikacija i smrti djeteta..Boze sacuvaj! 
    Zvonkica super da imate gdje biti, ali da, doma je doma 😇
    Fluffy tek kad rodis mozes u dmu preuzet paket za bebe! 😉
    Avokado mila, nadam se da uzivas s bebicom i da ste tako dobro da se nemas kad javit! 😘
    Laku noc krafnice, a posebno nasoj najnovijoj krafnici i njenoj mamici Lini 🥰

Vucica
    14. Svibanj 2020. 23:57

Ja sam nekako jutros skuzila da je Avokado rodila mislim da sam i cestitala, sve mi se pomijesalo... Samo nek su dobro i da nam se brzo javi!!
    Krvna grupa ja sam plus negativna antitijela, i nitko mi nije spominjao ponavljanje testova...

Spavala sam danas popodne, a sad od 8 navecer neki polu san na kaucu. Mali me toliko lupa kad se okrenem na desno, na lijevo ne mogu stalno kuk me pocne ubijat, na ledjima mi je slabo. Trbuh mi je ko lopta zategnut cijeli dan bas mi je neki neugodan osjecaj... Sad sam se probudila i ne znam sta cu do jutra 😳

yvette
    15. Svibanj 2020. 01:32

Brbica vidim da ima od enciana svedska grencica krema i nije ni skupa, a ima nekih pripravaka po netu koji se piju ali ne smiju trudnice piti.
    Amneris muz i zena 😂🤭 sto se tice feritina, to su zalihe zeljeza i rijetko daju uputnicu. Uglavnom kod spontanih ili pred ivf. Moguce je i da hemoglobin bude ok, a da je organizam trosio zalihe. Moze se vaditi privatno i nije skup pa ne znam zasto ne daju i njega rutinski.
    Trudy zao mi je za kilu, vjerujem da vas je sokiralo, a on srce sretan radi palacinki 🥰
    Lux  ja sam po preporuci od Rio uzela Dormeo. Mislim da ce biti dobar, ima meksi i tvrdi dio ovisi o uzrastu. Nismo ga jos stavili. Stoji zapakiran. 
    Ivcy meni su se dva lagano povukla, ocito je iskocilo sve nakon toaleta, sad je mrvu bolje. Stavljam hladne obloge i mazem, oko 8 sam mazala Lidokain, a sad sam stavila Hemopropin. U nedjelju cemo nabaviti i domacu mast. Kupila sam sjemenke lana. Jeli neko to konzumira, trebam li samljeti?
    Planiram kupiti sutra sirup sto ga je zuza stavila, Biolaks.
    Imam kuci Kivilaks, ali mozda je taj drugi bolji. Probat cemo 👍🏻
    Avokado mislimo na tebe, kad stignes javi se. Drzim fige da sve prode ok ili da je vec proslo pa da odmaras sa bebicom i nemas vremena za forum 🤞🏻

Tonka341
    15. Svibanj 2020. 02:34

Lina cestitam na curici! 🤗❤, bome se tu u grupi opasno zakuhtava i postaje jako zanimljivo ☺
    Avokado ima li novosti? 
    Cure cestitam na punim tjednima i Mimoza tebi na ulasku u termin 🎉
    Ja sam evo opet u bolnici zbog tlaka 😫, povecat ce mi terapiju pa ako bude sve u redu ce me kroz par dana pustiti doma, i rekli su mi da bez obzira na terapiju i da ako se tlak ustabili da ce mi svejedno morat inducirat porod ako ne rodim do 3.6.

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.