Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    14. Svibanj 2020. 20:19

Drage moje ja krenula citati zaostatke i vidim da se svasta izdogađalo, pa iako sam usput pol komentara pozaboravljala, da krenem najprije sa cestitkama nasoj Lini, na predivnoj curici ♥️, bas su se bebice pozurile al srecom pa je sve dobro i pravi su to lavici 💪. Lina zelim ti brz opotavak i da cim prije imas svoju bebacicu u narucju. Cestitke i tati 🥰.
    Avokado sretno, cekamo da se javis sa dobrim vijestima 😘
    Dora, Curly kako vase maze?
    Yvette nadam se da ces naci nacina nekako si olaksati tegobe. Ja sam u prosloj trudnoci u 35.tjednu takve vanjske dobila da se nisam, kao ni Zuza, mogla ustati iz kreveta i bol mi je bila jaca nego od carskog. Doslovno sam plakala i mislila da mi nema spasa🙄. Nakon 10tak dana bilo je lakse a nakon poroda, kad vise nije bilo pritiska preporodila sam se. Tako da te mogu utjesiti da ce biti bolje, samo treba izgurati nekako 😩.
    Cestitke svima ostalima na punim tjednima i dobrim pregledima 🥰

Flo
    14. Svibanj 2020. 20:20

Pobjego mi post, napravit cu taj ogtt da znam na cemu sam, jer me nitko nije slao, a bila sam granicno sa secerom na pocetku, ali mi je dr rekla u 19 tjednu  da ne dobivam puno kg, da ne trebam jos ici na njega. 

Trancie
    14. Svibanj 2020. 20:21

nalazi- ja sam ih vadila na pocetku krv, mokracu i urinokulturu... s tim da sam urinokulturu ponavljala jos jednom... onda je krenila korona pa nisam nista... rekla mi je sada dati kks i ogt i to da se smirii korona !!! A rh pozitivna sam , to nisam ponavljala uopce 

Vrapčić123
    14. Svibanj 2020. 20:33

Selena a što ti doktor kaže obzirom da ti je željezo visoko? Smiješ piti Solgar obzirom na visoke visoke vrijednosti? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    14. Svibanj 2020. 20:35

Zuza bas si me nasmijala s ovim kad su ti priopcili da ne moras na carski, mislim nije uopce smijesno ali se smijem od muke jer shvacam. Hocu, kupit cu i taj sirup. Imam 7 velikih vanjskih. Strasno. A ok se hranim i trudim se piti sto vise. Sad su u fazi da ne bole uopce ali kad sam se pogledala na ogledalo sam pocela plakati kako to strasno izgleda. Bas su iskocili danas.
    Mila nadam se da ce se bar malo smiriti do poroda. Samo razmisljam o tome kako cu obaviti prvu stolicu nakon poroda s njima i savovima u kombinaciji.

Mila7
    14. Svibanj 2020. 20:39

Yvette za savove ne mogu govoriti ali zaista vjerojem da zbog hemica neces imati problema. Beba radi pritiisak a nakon poroda povuci ce se. A mozda i da uzimas nesto za meksu probavu pa da prva stolica bude laksa za obaviti

Trudy
    14. Svibanj 2020. 20:41

Vidim da je tema krvne grupe/krvna slika/tlak 😁 ja sam krvnu grupu u prvoj trudnoci na pocetku pocetk i to je to, nisam nis vise ponavljala ni tada ni sad uopce. Kks mi je isto dao za radit negdje u 12.tjednu i to je to 😁 tlak, pridruzujem se klubu niskotlakasica 😎 90/60 je moj uglavnom, al nemam nekih problema s tim. Rusila sam se i ja u proslosti 😁
    .
    I kod nas je danas uzbudljivo bilo. Evo prvi put da sam isla na hitnu s malim 😕 uglavnom, spustao se niz tobogan i bas je "sjeo" na pod (kraj tobogana je skoro pa skroz ukopan) i poceo plakat kako nije valjda nikad. Drzi se za jajca. Ja gledala cini ci se sve ok. Place tako jedno 20ak min, isao ga muz malo ispipat, kaze cini mi se da mu se jajce povuklo. Ta oteklina negdje iznad misica. I nis, isli na hitnu, sta da radim. Ispalo da ima kilu od rodjenja??? Pitali me kako nikad nismo primijetili 🙄 ono, nikad mu nis nije bilo nateceno na tom dijelu, pedijatrica nikad nis nije spominjala, on nikad nis nije spominjao.. uglavnom, morat cemo kirurski to rijesit, ne mora bit to sad, ne mora se ni ponavljat, al bas me prepao. Dok su mu to namijestali vristao je jadan, preznojili smo se i ja i on 😟 al sad je sve ok, dosli doma, ne boli ga vise, kilica vracena na mjesto..

Vrapčić123
    14. Svibanj 2020. 20:45

Feritin se mora zasebno tražiti doktora da ga želite izvaditi, također i željezo jer to dvoje nije uključeno u KKS. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Brbicaa
    14. Svibanj 2020. 20:47

Hemici- osobno nemam problema ali mi se otac bori s njima preko 20 godina... I polipi i operacije, teska krvarenja...3 miseca lezanja zbog upale vanjskih i unutarnjih i nakon svega isprobanog naisao je na proizvod, švedska grenčica,  spasilo ga je.. Koristio je one libresse zenske najvece uloske, stavljao tu otopinu i kroz neko vrijeme se upala povukla... Ne mogu se sitit kako je nabavlja, i ne znam jel sigurno za trudnice trebalo bi provjerit..
     Krvna grupa- ja sam A+, pise mi u 34tom tjednu opet vadit. 

• Bebac24
    14. Svibanj 2020. 20:48

Trudy

Vidim da je tema krvne grupe/krvna slika/tlak 😁 ja sam krvnu grupu u prvoj trudnoci na pocetku pocetk i to je to, nisam nis vise ponavljala ni tada ni sad uopce. Kks mi je isto dao za radit negdje u 12.tjednu i to je to 😁 tlak, pridruzujem se klubu niskotlakasica 😎 90/60 je moj uglavnom, al nemam nekih problema s tim. Rusila sam se i ja u proslosti 😁
    .
    I kod nas je danas uzbudljivo bilo. Evo prvi put da sam isla na hitnu s malim 😕 uglavnom, spustao se niz tobogan i bas je "sjeo" na pod (kraj tobogana je skoro pa skroz ukopan) i poceo plakat kako nije valjda nikad. Drzi se za jajca. Ja gledala cini ci se sve ok. Place tako jedno 20ak min, isao ga muz malo ispipat, kaze cini mi se da mu se jajce povuklo. Ta oteklina negdje iznad misica. I nis, isli na hitnu, sta da radim. Ispalo da ima kilu od rodjenja??? Pitali me kako nikad nismo primijetili 🙄 ono, nikad mu nis nije bilo nateceno na tom dijelu, pedijatrica nikad nis nije spominjala, on nikad nis nije spominjao.. uglavnom, morat cemo kirurski to rijesit, ne mora bit to sad, ne mora se ni ponavljat, al bas me prepao. Dok su mu to namijestali vristao je jadan, preznojili smo se i ja i on 😟 al sad je sve ok, dosli doma, ne boli ga vise, kilica vracena na mjesto..

Ma ja iskreno mislim da nije od rodjenja jer bis skuzila... A i ped na prvim kontrolama. 
     Uh mogu misliti kako vam je bilo. Uuuh misic mali bitno da je sad ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.