Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Svibanj 2020. 20:51

Trudy a joj, bubalo ga jadnog, glavno da vise ne boli...ne kuzim kako to doktori nisu primjetili
    Rio hehe i meni se on dosta izravnao s trbuhom, ali je takvog oblika da nije skroz i to mi ful dugo tako stoji. Pitat cu sestru kad budem isla gineku

💙

Rose1
    14. Svibanj 2020. 20:53

Krvna grupa ma ja ne kuzim zasto vas opet salju vaditi🤷‍♀️ja sam isla u postupku ivfa i sad u trudnoci i 0+sam i nitko ne spominje da se mora opet, a i nije mi jasan razlog

💙

Trudy
    14. Svibanj 2020. 20:54

Ma i ja mislim da bi ili mi ili pedijatrica skuzili. Hvala bogu pa to podrucje gledam svaki dan po nekoliko puta od rodjenja 😂 
    Rijesit cemo to kirurski, samo ne sad. Nadam se da se nece ponavljat, jer ne bi to sigurno u iducih godinu dana radila. 
    Kad smo dosli doma sam mu isla palacinke napravit, jadan brizan, dok ih je jeo mi je rekao mama ja sam sretan 😍🥰 skoro sam se rasplakala i ja tad 

14. Svibanj 2020. 20:59

Cure upomoc. Dakle, vaginalete klotrimazol pliva koje se stave navecer tri dana za redom... Nigdje ne pise koliko dugo moram lezati. Cak sam i guglala, pa nikako. Uglavnom, moj mjehur nece izdrzati do jutra, ipak moram i piskiti 😅 sad sam vec cca 2 sata u krevetu, gledam filmove haha

Rose1
    14. Svibanj 2020. 20:59

Trudy

Ma i ja mislim da bi ili mi ili pedijatrica skuzili. Hvala bogu pa to podrucje gledam svaki dan po nekoliko puta od rodjenja 😂
    Rijesit cemo to kirurski, samo ne sad. Nadam se da se nece ponavljat, jer ne bi to sigurno u iducih godinu dana radila.
    Kad smo dosli doma sam mu isla palacinke napravit, jadan brizan, dok ih je jeo mi je rekao mama ja sam sretan 😍🥰 skoro sam se rasplakala i ja tad

A zlato malo❤❤❤dobric jedan

💙

dana130
    14. Svibanj 2020. 21:01

Rio dogovoreno ☕
    Rekli su da nema veze jer on nema ta neka antitijela, da je sve to u redu. Pa vise nista ni ne pitam. Mozda nam daju sljedeci put za kks iako ne znam da li je tad kasno, ako nam je tipa zeljezo slabo, ali necu se zamarati unaprijed.
    I kod nas se dize neki vjetar, juzina, bit ce veselo s glavoboljom.al je toplo i sparno. Ja doslovno u majici bez rukava i gacama sjedim i sirom otvorena stijena. Mob pokazuje 20 stupnjeva
    Ajoj trudy, bas mi zao za malenog,ali drago mi da je to sad pod nadzorom. A srce malo, on je sretan ❤️

Baby girl 💜

Rose1
    14. Svibanj 2020. 21:02

BlackLioness

Cure upomoc. Dakle, vaginalete klotrimazol pliva koje se stave navecer tri dana za redom… Nigdje ne pise koliko dugo moram lezati. Cak sam i guglala, pa nikako. Uglavnom, moj mjehur nece izdrzati do jutra, ipak moram i piskiti 😅 sad sam vec cca 2 sata u krevetu, gledam filmove haha

Ne znam te vaginalete, ali ja ti ih uvijek stavim bas pred spavanje, ali ako vec 2sata lezis, to se sve vec otopilo... sto ces, moras na wc

💙

• indy34
    14. Svibanj 2020. 21:08

Trudy

Da je od rodjenja iskreno ne vjerujem.primjetila bi to se primjeti ..Mislim nakon sto se operise nebi trebalo da se vrati tako da se ne brines ..mogu da zamislim kako ti vam je bilo tesko ..Al eto mala sreca je sad dobro i sretna je .Dusa mala ..

• Bebac24
    14. Svibanj 2020. 21:10

Trudy

Zlato malo. Kazu oni pametne i iskrene stvari kad se najmanje nadamo i to nam napuni srce posebnom toplinom ❤️❤️ a mame su tu uvijek k da oraspoloze svoju djecicu 🌹🌹

ena0206
    14. Svibanj 2020. 21:10

Trudy a jojjj jadni miš mali. Nadam se da ga vise nikad nista nece tako jako boliti. 😘 Mislim da bi primjetili da je od rođenjaa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.