Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Svibanj 2020. 21:56

Zmya hvala na odgovoru
    Fluffy ajde bar nisam jedina, meni to isto izgleda ko da sam prljava, neka kozica u pupku koja se sad i sasusila, ne mogu je maknuti bez da krenem ful kopati
    Yvette joj, bas ih je puno, stvarno mi je zao☹

💙

Rose1
    14. Svibanj 2020. 21:58

Ena tako ti moje prijateljice nis ne znaju i cini mi se bolje

💙

Rose1
    14. Svibanj 2020. 22:12

Laku noc cure!!!
    Nadam se da ce nam se ubrzo javiti Avokado

💙

Fluffy
    14. Svibanj 2020. 22:14

Ena, ...hahaha ovo za grlic maternice mi je vrh. Tako mi je jedna cura sto je isto trudna nedavno kad sam joj pricala da sam uzimala duphaston, pitala sta je to...pa sam joj objasnila da je to progesteron...onda je uslijedilo pitanje a sta je pak to😅  tako da sta se tice tog, bolje da zivimo u znanju 😂 ali evo razmjenujemo puno iskustava, vidile smo sto je bilo i s nasom Tiki, Ancy...sestra mi isto prica svakakve price s ginekologije...iz tog dijela im zavidim nekad sto zive u blazenkm neznanju. Mi se previse opteretimo sa svim. 
    Dm paket za bebe- zna li ko mozemo li to podignuti prije rodenja bebe ili moramo cekati porod🧐 

• Bebac24
    14. Svibanj 2020. 22:21

Avokado je ujutro bila tek prst otvorena... Ako ima trudove a ne otvara se to traje.. Samo se nadam da je nece bas mrcvariti pa na kraju sprasiti na carski...

ena0206
    14. Svibanj 2020. 22:21

Rose daaa,upravo to.. ili kad mi kazu neke “ma u nase vrime se nije to toliko gledalo“ ..gledalo se gledalo,nego vi niste znale sta vam gledaju :D
    Fluffy evo jel mi vjerujes da sam milion puta promislila kako je sestrama koje rade po ginekologiji,koje se nagledaju svega i svacega i na kraju npr.ostanu trudne...kako one prozivljavaju svoju trudnocu.. Ja mislim da bih bila luda ko kupus u takvoj situaciji.. I ovako previse toga istrazujem i znam.,. ali one bas gledaju konkrente slucajeve svaki dan.. sto je puno gore nego samo citati u teoriji sto je sve  moguce da se dogodi.. 

dana130
    14. Svibanj 2020. 22:23

Pcelice ja sam rh poz, ali sam isla ponovo vaditi zbog te pozitivne IRE, pa sam zato morala ponavljati, al krvnu grupu ponavljat nj meni nema smisla
    Zmya nisam probala nikakve vjezbe, morat cu.
    Kaktusice hvala za objasnjenje za bolove, onda su vjerojatmo ligamenti

Baby girl 💜

• Iris2605
    14. Svibanj 2020. 22:27

Yvette susosjecam s tobom, ali skroz.. Ja ih imam nekoliko vanjskih, 5 sigurno 😥 isto me ful strah kako ce izgledat i boljeti nakon poroda.. Koristila sam mast za hemice i prehranu promijenila, ali ne pomaze apsolutno nista. Mene bole i dok sjedim eto takva je situacija

• RitaM
    14. Svibanj 2020. 22:32

Da se isto nadovežem, i meni su rekli da u 8. mj trudnoće ponovim krvnu grupu zbog antitijela u serumu (? ako sam dobro shvatila taj dio, možda pišem krvi razlog pa zanemarite), a isto sam rh+... Netko je napisao, slažem se - bilo bi dobro uvesti još neke testove tipa torch i za listeriju, ne znam kakva je praksa s tim, možda neki to i rade. 

Ja ću ponoviti vađenje krvi za krvnu grupu čisto da sam mirna kad već preporučuju. 🤔😊

dana130
    14. Svibanj 2020. 22:45

Rita ja sam radila torch doslovno nanpocetku trudnoce, s nekih cca 9,10 tjedana. Ocito ovisi od ginekologa do ginekologa

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.