Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    13. Ožujak 2020. 19:33

BlackLioness

Cure znam da ste dosta pisale o nekakvim probadanjima, stezanju, bolovima…Mene sad tu i tamo kroz dan nesto na podrucuju ispod pupka desno na kratko naglo zategne i zaboli istovremeno. Mozda se nesto preforsiram s prebrzim dizanjem sa kauca, stolca ili ne znam. Tako nesto ste imale? Ovako se super osjecam, jedino me ovo nervira vec par dana. Mozda sam samo prebrza u svakodnevnim kucanskim poslovima Eh da i nikako da osjetim bebu, a valjda bude…Durilo malo

Mene tako za sada ne boli, mene zna žigati, probadati skroz nisko, uh, mrzim taj osjecj...ali sve nas nesto probada, zateze...ono me bilo desno jako boljelo par dana, sve mi se cini da ce na krsju to biti ligamenti, prijateljici bilo identicno, slali je na sve pretrage, na kraju ligamenti...sve je normalno dok nije neizdrzivo

💙

Rose1
    13. Ožujak 2020. 19:36

mrvičak

Ja sam bila uvjerena da sam objavila. Sada listam i vidim da mi nema posta i da nisam stisnula pošalji.
    Uglavnom čestitke svima na super pregledima.
    Daisy jako mi je žao zbog prijateljice 😪
    Zazubice su mi se stvorile od puste hrane koju ste spomenule, ali Dora tebi je najteže, pa izdrži!!!
    Ja sam danas u nekom depresivnom raspoloženju, sve mi smeta, samo bih plakala.. Peru me hormoni!
    Eh da, jučer sam spomenula da nisam imala neko vrijeme bh kontrakcije, osim onog pritiska i menstrualne boli i evo ih danas opet. Ne mogu dočekati pregled da mi kaže je li omrkšavanje stalo ili se nastavilo prema unutrašnjem ušću

A meni je bio takav dan jucer, bas neki katastrofa dan, sutra ce biti bolje...odmaraj sto vise, za cas ce pregled i vjerujem da ce biti sve dobro, ali znam da brines, ja stalno nesto brinem

💙

13. Ožujak 2020. 19:52

dana130

Black da li ti je prva beba? Ja sam svoju pocela osjecati prije nekih tjedan dana, a vidim da si 18tt,tako da ne brini, bit ce!:) evo ja svoju danas skroz slabo, mozda jednom na poslu i jednom doma. Dok ovih dana bas sam vise puta i to se i povrsinski tu i tamo znalo vidjet. Ocito i ovisi kako se okrenu i sve, bez brige 😉

Dada, prva beba je, pa pojma nemam kad bi to trebalo biti, znam da kod prvih to potraje. Moja ginekologica ne radi svaki puta UZV (tako mi sestra rekla kod nje), pa jedva cekam da nekako mogu osjetit bar da znam da je dobro da se mice. Sad prakticki skoro dva mjeseca sveukupno nisam vidjela bebu na UZV-u

13. Ožujak 2020. 19:54

Rose1

BlackLioness

Cure znam da ste dosta pisale o nekakvim probadanjima, stezanju, bolovima…Mene sad tu i tamo kroz dan nesto na podrucuju ispod pupka desno na kratko naglo zategne i zaboli istovremeno. Mozda se nesto preforsiram s prebrzim dizanjem sa kauca, stolca ili ne znam. Tako nesto ste imale? Ovako se super osjecam, jedino me ovo nervira vec par dana. Mozda sam samo prebrza u svakodnevnim kucanskim poslovima Eh da i nikako da osjetim bebu, a valjda bude…Durilo malo

Mene tako za sada ne boli, mene zna žigati, probadati skroz nisko, uh, mrzim taj osjecj…ali sve nas nesto probada, zateze…ono me bilo desno jako boljelo par dana, sve mi se cini da ce na krsju to biti ligamenti, prijateljici bilo identicno, slali je na sve pretrage, na kraju ligamenti…sve je normalno dok nije neizdrzivo

Hvala na odgovoru, malo nervira, ali bar otprilike vidim da je uobicajeno u trudnocama

13. Ožujak 2020. 20:30

BlackLioness

kaktusica

BlackLioness mene tako bocno bole uglavnom ili ligamenti ili bocni trbusni misici kad se malo preforsiram. Ja ti se nekako drzim one da ako bol nije neizdrzivo jaka i nema drugih simptoma da pricekam, legnem na lijevi bok, umirim se i uglavnom prodje. Drzim fige da je ipak nesto bezazleno i trudnicko 😘

E onda sigurno donji trbusnjaki nesto protestiraju Jer na dvije sekunde me jako zategne i zaboli istovremeno. Jedva cekam pregled 2.4. da vidim napokon bebicu

Tako i meni. To su te BH kontrakcije 

Dora4
    13. Ožujak 2020. 20:43

Dakle...ono sto sam rekla za s**nja petkom..haha 
    Bila vizita, stigao nalaz stupnja cistoce, imam gljivice 😥 do sad uvijek sve tip top, reko dobro, ne dao Bog veceg zla! Ali pazite sad apsurda, oni u bolnici nemaju apsolutno nista za gljivice 🤪 ne znam sto bi mislila i rekla pa cu se evo suzdrzat od komentara..kao nek mi muz sutra donese! 
    Znaci kad bolnica nema lijek koji bi definitivno trebala imat onda je u redu bez obzira na karantene, epidemije, pm-e, korone, viruse, gripe i sve ostalo da moj muz useta u bolnicu i donese mi iz ljekarne kupljeni lijek, ali za vrecu gaca se tresem cijeli dan oce ga pustit...e lijepa moja drzavice! 
    Yvette u sklopu bolnice je, al sad kad cujem da muz dolazi lijepo slazem jos jedan popis   ali sam odlucila da necu kinderice papat da ne pogorsam gljivetine 🤢
    Dali su mi recept za canesten 1combi, ugl 1 tbl, al udarna kao..da ne prckam dolje sad 6 dana kad mi je vec situacija dolje takva kakva je..

13. Ožujak 2020. 20:47

Dora4

Dakle…ono sto sam rekla za s**nja petkom..haha
    Bila vizita, stigao nalaz stupnja cistoce, imam gljivice 😥 do sad uvijek sve tip top, reko dobro, ne dao Bog veceg zla! Ali pazite sad apsurda, oni u bolnici nemaju apsolutno nista za gljivice 🤪 ne znam sto bi mislila i rekla pa cu se evo suzdrzat od komentara..kao nek mi muz sutra donese!
    Znaci kad bolnica nema lijek koji bi definitivno trebala imat onda je u redu bez obzira na karantene, epidemije, pm-e, korone, viruse, gripe i sve ostalo da moj muz useta u bolnicu i donese mi iz ljekarne kupljeni lijek, ali za vrecu gaca se tresem cijeli dan oce ga pustit…e lijepa moja drzavice!
    Yvette u sklopu bolnice je, al sad kad cujem da muz dolazi lijepo slazem jos jedan popis ali sam odlucila da necu kinderice papat da ne pogorsam gljivetine 🤢
    Dali su mi recept za canesten 1combi, ugl 1 tbl, al udarna kao..da ne prckam dolje sad 6 dana kad mi je vec situacija dolje takva kakva je..

Od svega je to jos i najbolje. Da si mogla birati, sigurno bi gljivetine lude izabrala😉 Eto razlog dostave hrane 😃😃🍩

Dora4
    13. Ožujak 2020. 20:47

I jos nesto, ispucale su mi ruke dosta, suhe su i crvene i vec me to svrbi na mjestima koliko je kriticno, sve sam pripisala konstantnom pranju ruku i brisanjem nekim ocajnim recikliranim papirom koji nije ni za pseci drekec skupit, a kamoli za ovako ucestalu uporabu ..i jos stalno onaj dezinfekt utrljavam...danas mi je muz donio moju masnu karite kremu pa sam misla s tim to probat dovest u red..
    Sad mi pade na pamet, sta mislite jel mozda imam i gljivice po rukama???? I po faci jer se dodirujem tijekom dana nekad hahaha psihicki cu obolit od hipohondrije koja me oprala ovaj tren 🤣🤣🤣 hvala sto me trpite!!!

Dora4
    13. Ožujak 2020. 20:50

mrvičak

Dora4

Dakle…ono sto sam rekla za s**nja petkom..haha
    Znaci kad bolnica nema lijek koji bi definitivno trebala imat onda je u redu bez obzira na karantene, epidemije, pm-e, korone, viruse, gripe i sve ostalo da moj muz useta u bolnicu i donese mi iz ljekarne kupljeni lijek, ali za vrecu gaca se tresem cijeli dan oce ga pustit…e lijepa moja drzavice!
    Yvette u sklopu bolnice je, al sad kad cujem da muz dolazi lijepo slazem jos jedan popis ali sam odlucila da necu kinderice papat da ne pogorsam gljivetine 🤢

Od svega je to jos i najbolje. Da si mogla birati, sigurno bi gljivetine lude izabrala😉 Eto razlog dostave hrane 😃😃🍩

Hahahah u sumici gljivice ..huja hoooj! 
    I jos dr. kaze da se u kutiji s tom jednom vaginaletom dobije i krema, a posto nemam nikakvih svrbeza ni niceg da to slobodno dam muzu da se on maze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pukla sam od smijeha, reko hvala na brini, al muz je svoje odradio u 10mj, a odnosa nema od samog pocetka 🤪😅 
    Radje da se oni malo pobrinu da rezervne kolute wc papira ne stavljaju na kante za smece 🤢

13. Ožujak 2020. 20:52

Dora4

Mrvičak drzi se mila, znam, svima dodje takav dan ili cak nekoliko dana, zelim ti da prodje sto prije!
    Za kontrakcije mi je ista stvar, par dana je bilo bas cesto tijekom dana, onda sam se primirila pa evo jucer i danas opet cesce i znam da su uobicajene i normalne, ali ja ih sad sve vise povezujem sa svojom razinom stresa 😣 kojeg mozda nisam ni svjesna, ali kad krenem cackat po tome kakav mi je bio dan, kakve misli sam vrtila, koje situacije, sto me zabrinjavalo tijekom dana i onda izanaliziram da sam zapravo bila pod vecim stresom nego li mi se na prvu cinilo..
    Pokusaj se opustit ako ikako mozes malo uz neki dobar film, glazbu, nesto opustajuce..nije ni cetvrtak daleko, sad ce pregled! 💗

Ti i sve cure ste velika srca 💞 💞 💞 ne znam što bih bez vas. Baš ste kao neka druga obitelj, eto tako se osjećam. Vjerujem da i meni imaju veze sa stresom i ovim teškim danom. Al bebolina lupa, to je najbitnije. Njoj se živo f... ka za koronu, stopiranje sezone, zatvaranje hotela (mama mi javila 😪), bolove, kupovinu i slično. Ona i dalje tulumari 🔥🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.