Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2020. 22:37

fenjer

Trudy

CurlySue

Rose, uopce nemoj puno trpat za bolnicu. Sto se tice chicco ulozaka, uzmi si ih 10ak,u vrecicu pa u torbu, vir si uzmi jedno pakiranje, mrezaste gacice, mali set osobne higijene, 2 rucnika, 2 spavacice, papuce, toalet papir, hranu i vodu. Ostale stvari ti se komotno mogu donjet kasnije ako ce ti trebat i stvari za bebu takoder kad izlazis, nema potrebe trpat sve odmah. 😉

Ja vir ni ne namjeravam uzet. Uzet cu tako, 10ak ulozaka, nrezaste gacice, mali set osobne higijene, 1 veliki i 1 mali rucnik, 1 spavacicu, toaletni, 2 boce vode, kekse 😁 mislim da je to to..

A pelene za bebu? Samo taj paketic pelena zauzme pola kofera.
    Hocete vi nositi kofere ili torbe sportske?
    Znam da je meni to jos daleko, screenshotam sve sto pisete pa da odmah priupitam sto me zanima dok ste u tom diru 😛

Gdje ti planiraš roditi? Većinom ne treba ništa za dijete, a i da ti trebaju pelene, nećeš sigurno nositi cijeli paket, već izvadi si u vrećicu pa u torbu.
    Meni je sve stalno u sportsku torbu. A za rađaonu u onu malu sportsku što izgleda kao vrećica - ruksak u jednom. 

Pepilli
    09. Svibanj 2020. 22:42

fenjer

Trudy

CurlySue

Rose, uopce nemoj puno trpat za bolnicu. Sto se tice chicco ulozaka, uzmi si ih 10ak,u vrecicu pa u torbu, vir si uzmi jedno pakiranje, mrezaste gacice, mali set osobne higijene, 2 rucnika, 2 spavacice, papuce, toalet papir, hranu i vodu. Ostale stvari ti se komotno mogu donjet kasnije ako ce ti trebat i stvari za bebu takoder kad izlazis, nema potrebe trpat sve odmah. 😉

Ja vir ni ne namjeravam uzet. Uzet cu tako, 10ak ulozaka, nrezaste gacice, mali set osobne higijene, 1 veliki i 1 mali rucnik, 1 spavacicu, toaletni, 2 boce vode, kekse 😁 mislim da je to to..

A pelene za bebu? Samo taj paketic pelena zauzme pola kofera.
    Hocete vi nositi kofere ili torbe sportske?
    Znam da je meni to jos daleko, screenshotam sve sto pisete pa da odmah priupitam sto me zanima dok ste u tom diru 😛

Kupila sam si u Decathlonu lani sportsku torbu , isto za rodilište i stvarno me poslužila,stanu čudesa u nju.Torbu je lakše držat ispod kreveta nego kofer kraj....
    Uz bebin krevetić i onaj njihov ormarić - nema mjesta 
     Pelene za bebu sam uzela u dm-u onaj mali paket za novorođenče + krema + maramice+ podloga za prematanje su mi lijepo stale u džep sa strane... U bolnici će se potrošiti oko 2/3 paketa, sestre premataju u vizitama, mame 1. Dan od poroda po potrebi....  
    Prošli put su me malo recnuli( mala je malo zapela) i dosta sam krvarila, tako da sam mijenjala uloške pri svakom posjetu WC-u, hvala Bogu bilo je jako samo prvih par dana,al mi je muž nosio Vir i gaćice već drugi dan jer sam uspjela potrošiti 2 paketa... Chicco su dosta veći od vira ,tako da se nadam da neće biti nezgoda , kojima sam sklona😂😂😂  

Sreća mamina

Dobrodošao

Pepilli
    09. Svibanj 2020. 22:51

Dora4

Rio fotke su mrak 😍
    Pepili ma ove uloske nemoras u torbu, nosi sa strane i daj si stavi kakvu bocu vode i slatkise! 🤭
    Yvette primi moju sucut draga, jako mi je zao zbog gubitka bake, pogotovo u ovim okolnostima gdje si trudna do zuba..drzi se!! ♡ Imate sad andjela koji pazi na tebe i bebaca od gore..
    Cestitam na punih 36 danas! 🥳😘😘
    Zuza sto si i ti bikica? 🤭 sretan rodjendan!! Ja sam isto kao Leonie shvatila da je puni tjedan proslavljen tortom..ups😬 i to da slavis naknadno jer znam da si ti sa mnom utorkom punila hahaha
    Kaktusica baci tu spavacicu jer ionako izaziva samo losa sjecanja..
    Ja sam bas zadovoljna sa ovima iz m&a desire i jos vise sa h&m ovima sto su kao kosulje 😘
    Dana divno!!! Bravo buduci tata 💪🏼😀 ajmeee jos i 🍉
    Vrapcic svaka cast muzu, stolci izgledaju predobro 🤩🤩
    Ena sretan puni tjedan!! 🥰 hm ne znam, ja si sve mislim da cu relativno brzo pocet prat njihovo i nase zajedno ili cu natrpavat puno njihove samo da vrti masina, ali to mi je malo suludo..ili neki program za osjetljivije di ide manje robe..ma prat cu sve skupa, nije da radimo u polju il nekoj industriji di je extra prljaco..a sportsko ionako uvijek perem odvojeno..tako da, po bojama razvrstat i vozi misko! Indy je dobro napisala za one maramice sto skupljaju boju, tj. cuvaju je, ubacit to i ćao..
    Zmya bas si prelijepa!!! Pesek isto 🥰🤭 rucak ..krenule bi mi sline da nisam sita preko glave od mamine spize danas!
    Mila ma samo uzivaj u lijepom vremenu 🌞
    Laku noc krafnice 😘😘

Dora imam 6pack Jane u garaži ,i jedan isosport u špajzu.  A za slatko se ne mogu odlučiti, najradije bih kupila cijelu kutiju kinder Buena ,al znam da će mi zubi istrulit od toliko slatkog😂😂😂😂😂 Dorina mliječna mi je u frižideru,ne bih baš da mi se otopi 😄
    Pranje odjeće peremo odvojeno,njezino i naše  no skupi se njezinog sad u par dana u mašinu ( ženska otkrila čari krtičnjaka pijeska i šljunka na dvorištu). Više nije ni mala beba tako da je sve ugl šareno, a dok je bila skroz mala imala je ugl sve bijelo i svijetlo pa sam to prala sve zajedno bez nekog sortiranja ,na 60°. Dok dode klinac budem na početku dva tri mjeseca prala odvojeno ,a onda nek se njihov vešek pere skupa .. 

Sreća mamina

Dobrodošao

• CurlySue
    09. Svibanj 2020. 22:51

Fenjer, ovisi o rodilistu. U petrovoj ne trebas nista za bebu, samo robicu za izlazak. Raspitaj se u bolnici u kojoj planiras rodit da si ne trpas bezveze. Ja sam uzela mali kofer cisto jer volim da mi je sve uredno poslozeno, al komotno bi stalo u manju torbu. Za radaonu samo dokumenti, spavacica (opet ne treba ako rodiliste daje svoje) i mobitel. Ne dozvoljavaju pijenje vode (opet provjeri s bolnicom) 😉

• indy34
    09. Svibanj 2020. 22:52

Zuza potpuno te podrzavam za prasak daje sve manje vise marketinski trik..jedino sto mogu da vam kazem daje receno od majstora za masine da je puno bolje koristiti prasak prasak dase tako izrazim ..a ne tekuci ..tekuci prasak ili ove kapsule sto sad svi reklamiraju oni prave velkku stetu nasim masinama i nakupljaju se i brze se masine kvare ..toliko jos od mene...ja iskreno idem da spavam ..laku noc svima ..nadam se da veceras ni jedna nece da dezura i da cemo sve veceras sa spavamo 😘

ena0206
    09. Svibanj 2020. 22:53

Hvala svima na cestitkama za pune tjedne 😘😘😘
    Rio ma mene sve nesto brine oko bebe jer prvi put sam u tome, ne znam stvarno vise... Pranje robe, ciscenje nosica.. 😱😱😱 Kako cu se snaci..
    .. 
    Evo sad sam se sjetila da sam danas oprala bebinu robu na 60 ali je nisam isprala dodatno... Valjda nije neki problem.

Zvonkica
    09. Svibanj 2020. 22:56

Yvette moja sucut za tvoju baku...vjerujem da trenutno nema rijeci utjehe ali s vremenom zaista postane lakse..😔😘
    Ena nemoj si previse komplicirat zivot, kako cure kazu, obitelj ste, peri sve zajedno..i ja sam tako radila, sad kad su veci to nije opce upitno i od bebice cu isto kad se rodi prati s nasim...😉
    Zmya komad i pol 😁
    Pepillu nemoj se previse opustit 😜 prvog sam rodila 39+4, a drugog 37+1, nemoram ti reci da opce nisam bila spremna u glavi, valjda jer je i prvi porod bio kasnije, a stvari za bolnicu spakirala vecer prije, u noci krenuo porod, ujutro bila u rodilistu na dorucku 🙈

kaktusica
    09. Svibanj 2020. 23:17

Zmya krasna si i ti i obitelj i pasic, i rep ima legenda 💞🥰 Neka ste uzivali, bas su super slicice 🥰
    Torba za rodiliste kad sam malog rodila za bebu nista nije trebalo, samo robica za izaci. A ja sam nosila 2 spavacice, paket vira, paket chicco ulozaka, paket nocnih, japanke, mrezaste gacice, mali nesesser za higijenu, vlazni toaletni,obicni toaletni papir, kekse,carape, 3 srednja rucnika, moja roba za izlazak. Taj popis sam danas nasla u kutiji za bebu koju sam dobila kad sam ga rodila,  odmah sam se svega sjetila 😍 Imam sportsku torbu,nadam se da ce sve stati. Nemojte pretjerivati sa stvarima jer uglavnom sobe nemaju toliko mjesta. Moja je torba bila ispod kreveta.
    Idem pokusati spavati, valjda vise nije ludi mjesec kao nocas.
    Laku noc svima 😘

Žuža
    09. Svibanj 2020. 23:23

Rio ma za pocetak bi njegovo prala odvojeno. Nekako dok ne vidim kakav ce biti- hoce biti osjetljiv ili nece, ono, da se upoznamo. Onda lako kasnije sve zajedno perem.
    Fenjer ja sam uzela 20tak pelena, 1 podlogu za presvlacenje, blazimice za brisanje guze, malu pavlovicevu i jednu tetru. To sve u posebnu vrecicu i onda u torbu.

Trancie
    09. Svibanj 2020. 23:28

Ja sam nosila pak pelena 1 mali onaj, kremu, vlazne za bebu; robicu za izkazak su mi donjeli naknadno! 
    Za sebe nesiser sa osnovnim stvarima za higijenu, vir( pojma nemam kolko) mrezaste gacice, spavacice i robu za izlazak... i odvojeno malu torbu di mi je bio novcanik,mobitel,punjac i to... hranu nisam nosila 🤣🤣🤣ovaj put bez toga ne idem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.