Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2020. 21:31

Rose1

mrvičak

Rose1

Trudy

Ja planiram sve u jedan ruksak stavit 😁

Sve???!!! Kako? Oni chicco zauzmu skoro cijeli ruksak…to ocito iskusne cure znaju😉vidim da cu i ja to onda sve smanjiti na minimum

Ne nosiš cijelu kutiju. Izvadiš ih iz kutije, staviš i vrećicu pa u torbu.

Oki, ja mislila sve uzeti u bolnicu, a u rađaonu jedan

Meni stvarno nisu bili potrebni svi. Al svaka je od nas drugačija. 

Trancie
    09. Svibanj 2020. 21:32

Bebac on je veliki vec i skuzit ce !!! Moja je jos manja pa dok se ne bunim gonim , mada mi prijedje u krevet svaku noc iza 3-4 sata, nekad i spoji u svom krevetu! 
    Dana odakle lubenica 🤭meni sveki to sadi  ali tek su u rastu nece jos se brat! 

Mila7
    09. Svibanj 2020. 21:33

Drage mamice evo da se i ja malo javim. Lijepo je vrijeme pa sam ugl vani na zraku a minimalno uz mob. I onda vas krenem citati, pa pol toga zaboravim sto sam htjela komentirati 🤭
    Yvette primi moje iskreno saucesce, probaj okupirati misli sa necim pozitivnim, radi sebe i bebe ♥️
    Zuza sretan rođendan! 🥳
    Mrvicak uzivaj u Dalmaciji i suncu 🥰
    Dora i Curly pratim vas redovito, super vijesti, bas mi je puno srce citati kako sve lijepo napreduje. Samo jos cekam kad ce Curly napisati da moze svojeg lavica zagrliti 💙
    Sve slike su super, al moram priznati najvise mi je zazubica izazvala lubenica 😍

• CurlySue
    09. Svibanj 2020. 21:51

Rose, uopce nemoj puno trpat za bolnicu. Sto se tice chicco ulozaka, uzmi si ih 10ak,u vrecicu pa u torbu, vir si uzmi jedno pakiranje, mrezaste gacice, mali set osobne higijene, 2 rucnika, 2 spavacice, papuce, toalet papir, hranu i vodu. Ostale stvari ti se komotno mogu donjet kasnije ako ce ti trebat i stvari za bebu takoder kad izlazis, nema potrebe trpat sve odmah. 😉

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 22:03

Laku noć! Lijepo spavajte! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    09. Svibanj 2020. 22:04

CurlySue

Rose, uopce nemoj puno trpat za bolnicu. Sto se tice chicco ulozaka, uzmi si ih 10ak,u vrecicu pa u torbu, vir si uzmi jedno pakiranje, mrezaste gacice, mali set osobne higijene, 2 rucnika, 2 spavacice, papuce, toalet papir, hranu i vodu. Ostale stvari ti se komotno mogu donjet kasnije ako ce ti trebat i stvari za bebu takoder kad izlazis, nema potrebe trpat sve odmah. 😉

Ja vir ni ne namjeravam uzet. Uzet cu tako, 10ak ulozaka, nrezaste gacice, mali set osobne higijene, 1 veliki i 1 mali rucnik, 1 spavacicu, toaletni, 2 boce vode, kekse 😁 mislim da je to to..

Dora4
    09. Svibanj 2020. 22:14

Rio fotke su mrak 😍
    Pepili ma ove uloske nemoras u torbu, nosi sa strane i daj si stavi kakvu bocu vode i slatkise! 🤭
    Yvette primi moju sucut draga, jako mi je zao zbog gubitka bake, pogotovo u ovim okolnostima gdje si trudna do zuba..drzi se!! ♡ Imate sad andjela koji pazi na tebe i bebaca od gore..
    Cestitam na punih 36 danas! 🥳😘😘
    Zuza sto si i ti bikica? 🤭 sretan rodjendan!! Ja sam isto kao Leonie shvatila da je puni tjedan proslavljen tortom..ups😬 i to da slavis naknadno jer znam da si ti sa mnom utorkom punila hahaha 
    Kaktusica baci tu spavacicu jer ionako izaziva samo losa sjecanja..
    Ja sam bas zadovoljna sa ovima iz m&a desire i jos vise sa h&m ovima sto su kao kosulje 😘
    Dana divno!!! Bravo buduci tata 💪🏼😀 ajmeee jos i 🍉
    Vrapcic svaka cast muzu, stolci izgledaju predobro 🤩🤩
    Ena sretan puni tjedan!! 🥰 hm ne znam, ja si sve mislim da cu relativno brzo pocet prat njihovo i nase zajedno ili cu natrpavat puno njihove samo da vrti masina, ali to mi je malo suludo..ili neki program za osjetljivije di ide manje robe..ma prat cu sve skupa, nije da radimo u polju il nekoj industriji di je extra prljaco..a sportsko ionako uvijek perem odvojeno..tako da, po bojama razvrstat i vozi misko! Indy je dobro napisala za one maramice sto skupljaju boju, tj. cuvaju je, ubacit to i ćao..
    Zmya bas si prelijepa!!! Pesek isto 🥰🤭 rucak ..krenule bi mi sline da nisam sita preko glave od mamine spize danas!
    Mila ma samo uzivaj u lijepom vremenu 🌞
    Laku noc krafnice 😘😘

• CurlySue
    09. Svibanj 2020. 22:17

Trudy

CurlySue

Ja vir ni ne namjeravam uzet. Uzet cu tako, 10ak ulozaka, nrezaste gacice, mali set osobne higijene, 1 veliki i 1 mali rucnik, 1 spavacicu, toaletni, 2 boce vode, kekse 😁 mislim da je to to..

Pa zapravo i je...  😊 Ja sam vir uzela i stavila na chicco. Potrošila sam sve skupa u ovih 10 dana 2 paketa vira i pola chicca na taj nacin i sad sam na obicnim uloscima, nocni su mi bili bespotrebni. Al naravno to sve ovisi od zene do zene, o tome kakav je bio porod i kakva su inace krvarenja. 

09. Svibanj 2020. 22:24

Trudy

CurlySue

A pelene za bebu? Samo taj paketic pelena zauzme pola kofera. 
    Hocete vi nositi kofere ili torbe sportske? 
    Znam da je meni to jos daleko, screenshotam sve sto pisete pa da odmah priupitam sto me zanima dok ste u tom diru 😛

Žuža
    09. Svibanj 2020. 22:26

Rio sto se tice deterdzenta evo samo moja preporuka koju uopce nisi trazila 😂 Ja sve perem sa Persil sensitive. Citala sam da se prasak lakse ispere s robe od tekuceg deterdzenta i zato sam pocela koristit. I onda sam pocela bas svi robu prat u tom. Prije sam imala posebno za bijelo, posebno za crno, posebno za sareno. I sada, nakon 4 i pol godine pranja sve robe u istom prasku moram ti priznati- sve je to samo marketing. Roba je isto crna s bilo kojim deterdzentom. A ak je losija kvaliteta nema toga sta ce joj pomoci da ostane duze crna. Tak da ja sve s ovim perem. I fleke s vanishom. I malo octa i voila 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.